Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben açtım bwl videosu falan izliyorum, birazdan film takıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 herkes oc mi izliyor be :D bende izliyorum caktırmaaaaa caktıramaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 girdim, 10k latency gördüm, çıktım.. nezaman düzelecek, allah aşkına ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 homm3 oynuom bende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet.. şu an itibariyle oyuna bile giremiom! stormwind e girince çıkamıyordum.. 1aya kadar hiç bir şey yapılmıyacakmış bu konuda, şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bence brz wc3 ii gider.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kim dedi ya bişi yapılmayacak die düzeltirler şimdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok abi çanakkale de hat patlamış diye duydum, 1 aya kadar da onarım başlıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi olmaz ya öle bi kere gene kopmuştu hatlar 2 günde hallettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 düzelirde bu homm3 oyundan atıp duruyor sinir oldum bolemiydi bu ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 rank 13üm %86dayım,artık edecek küfür bulmakta zorluk çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o.c. de george lucas var o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kızıda varmı ya cok tatlıydı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yunanistan'da bulunan bazı tt'ye ait makinelerde sorun çıkmış. konunun yeri burası degil ama yazmalıyım diye düşündüm. saat 17:00'den beri yurtdışı sitelere baglanmakta zorluk çekiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nirano Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 e-mail bombardımanına tutalım ben kendi payıma her gün bir mail atıyorum bu konuda türk telekom a..çok sayıda mail etkileyecktir sanırım en azından şu aralar rekabet konusu konuşulurken bu konuda avea vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aynen bende zamanında indirdigim videoları tek tek gozden geçiriyorum simdi oyunda olsam ne yapardım diyorum. arada giriyorum 10k goruyorum geri cikiyorum, lanet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 internet 1024k ya çıkıcakmış onun çalışmalarıymış.konuyla ilgili çalışma için danimarkadaki tt makineleri yeniden gözden geçiriliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooofffffffffffff oooooooooffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi bi karar verin ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Düzeldi gibi? En azından sitelerde sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya nirano adamlar naapsın.keyiflerinden yapmıyorlardır sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 benim latency olayım 2saattir baya iyi, herhalde yavaş yavaş düzeliyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silksoul Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben üzgünüm ama... yani hani hevesiniz falan... kırmiim ama... http://home.netone.com.tr/sonuc.asp?ticketid=319387 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 buda okuldan geldi türk telekom'un yurtdışı internet bağlantisindan oluşan sorundan dolayı zaman zaman internet hızında yavaşlama olmaktadır. bu arızadan dolayı türk telekom internet kapasitesinin %15'ini kaybetmiştir. kapasite artırım çalışmalarına paralel olarak denizaltı fiber optik kablo sistemi'ndeki onarım çalışmaları da devam etmekdedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi bu arada ayn ısorun kablo-nette de geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar