Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hahahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlar sizce yarım saat sonra başlayacak bwl raidine katılayım mı? 3 kişi 'katıl' derse orada olacağım, sizleri kırmak mümkün mü? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi elinde mi onu bilemem sen en iisi ver ac.cyi ben girem senin yerine:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 katılma bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 katılma guildden falan atarlar raidi mahvettin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 katıl tabii ki.. epixx > all ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 geçen çarşamba bwl ye girdik ben jena zulkarneyn burdan tnaıorsanız die adları yazdım her boss dan sonra bi dc olmadan olmuordu yane :d adamlar kicklieceklerdide 2 officer olunca zor tabi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 katıl 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheCrusher Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 [email protected] beyler mail atsın herkes allahını şaşırtalım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 heh gmailim çalışsa atardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 çıktım oyundan , en iyisi film seyretmek, million dolar baby wardı galiba bgn tw de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 O.C var şu anda Cnbc'de, gerçi gece izlerim onu. 22:00'de ise Wag the Dog var tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 35 dakka sonra dior ama tahminen 1 saati bulur baslaması :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 teh o.c. ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ahanda başlıyorum raide, bakalım tüm gruba güzel bir wipe yaşatmadan bitirebilecek miyim oyunu? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Vael de dua et de BA yeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mt yada healer deilsen sorun yok takıl :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bizim mt ve aynı zamanda guildmaster en son vaelde son bombaydı vael oldukten sonra adam loot için cesede toplanmıs insanların arasına girip patladı tum raid öldü dmg meterde adam 1. d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabbarnuke Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 binlerce telekom çalışanı özelleştirme sonrası devletin başka kurumlarına girmek için dilkeçe yazmış ; e adamlar özelleştikten sonra aklı başında hiçkimsenin onları orda 5dk dan fazla barındırmıyıcağının bilincindeler.özelleştirmeye bıdı bıdı edenler için gayet somut bir örnek telekom; stratejik önemi varmış yuh; savaş çıksa git el koy bitti. bizimkilerin kafası bu kadar çalışıyo allahtan özelleşiyoda derdimiz biticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok ikisi de değilim, uzaktan arcane missle sallayıp duracağım :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eheh 40 yılda bi arcane missile atarsın artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu rezilliin ne zaman düzeleceine dair hala net bir tarih yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 20 şubat diye duydum birinden, elimde somut kaynak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 şaka gibi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beyler biraz konusun sıkıldım reklam var zaten oc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar