Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oyunu bırak hotmail 30 dk da açılıyor hemde 1024 bağlantıda telekom senin ben çıldırttınız artık insanı.. adamlar yanımda cirit atıyolar :( bukadar rezil edilmez bişey ya.. bukadarmı kufur yemeye bela yemeye meraklı bu insanlar .. telekom deil illet merkezi yuh..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Sabah girdim, 120 ms ydi ne güzel, şimdi girmeye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok zaten girmiyo bile artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 500 civarı şu ara, 600'lere dayanır yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://www.progen.com.tr/network.php e girin bakın kaç tane connection down... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 6452! hiyayt kafaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 evet doruk noktasına ulaştı 4000 latdan sonra relog olayım die oyundan çıktım bi daha giremiorm unable to connect dio.msn de açılmıyo allah belanı versin telekom para burnunuzdan gelir inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 rip telekom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 fu telekomtr.2 aydır soğmuştum oyundan hep 500ms ten aşşa düşemiyorum diye simdi 500 latency arar oldum ya bune iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 14000 oldu ve hiç değişmiyo fazlası var mı forumda=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 18k ms war su an. bana 500 fix ms ver başka bişe istemiyorum artık... [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 16:57 tarihinde, Aililath tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 horrible yazdım adama 10 dakkadır gitmedi daha hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 an itibari ile oyuna girişim 5907 ms devamını beklemkteyim her ms artıında telekomu buyuk zevkle anmaktayım son 3 sn sonra bakışımda 7000 ms fırlamış bulunmaktayım telekoms aygıyla anıyorum sizi !@#+% o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 monitöre kafa atıcam şimdi aghhhhhh allah belanızı versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 son 2 av yi kazanabilmewk için girdim frost whisperda av ye,basladık güzel guzel gıdıyoruz,sp graveyardı aldık ve biranda koptum,baglandıktan sonra fix 10k ve üstü latency,guild kazzak raide cagırıyor baglantım kötü yazıyorum ama daha yazı guılde gitmeden disconnect,tekrar baglanıp av den cıkmaya calıstım hs yapana kadar disconnect.telekomu aradım kardesım noldu baglantılarınızı gene faremi kemirdi dedim,verdıklerı cevap 1 sanıye bekletıcem,arkadaslardan son durumu öğrenıyım oldu.verdıgı cevap cok komıktı ;suan tüm baglantılarımız normal olrak calısmaktadır,tt nin sitesinden speedtest yapabılırmısınız acaba oldu.kardesım google i pingliyorum bütün paketler kayıp sen bana tutmus yurtiçi serverdan hız testı yap diyorsun dedim.benim bilgim bukadar beyefendi dedi öküzoğlu öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Gitti galiba tamamen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://www.progen.com.tr/network.php hatların yuzde 80 i öldü,wow un sitesine trace attıgımda 18000 ms gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tssunami Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tamamen gitse ammenah can çekiştiriyo admlar bize bukadar sovulmek hoşuna giden bi devlet işletmesi helal diyorum 10021 ms geldik hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Özelleştirildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 msn bile calısmıyor dogru duzgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oyy oyyy yurtdısı göctü bu sefer cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya pala q su yapıyom ark saolsun kendi başına ben hiçbişe yapamadan item a kadar getirdi beni item ın yanındayım görüyom clickliyorum açmıyo ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 shift clickle :) otomatik alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 loot deil ya kutu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kutuyu açıp içindekini alır shift click. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar