CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 av ortasinda dustum tekrar baglandim sira cikti karsima bekledim bi girdim av den cikmisim bi de deserter damgasi yemisim yeter uleeen dedim kapadim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Adamlar hem monopoli hem de işlerini beceremiyorlar ve de özelleştiler, gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 biz değil miyiz 500 ms ile oynamaya alışan :) bunada alışırız. haydi hep beraber... bu da geliiiirr bu da geçeeer ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 500 ms ile "oynanıyor".. 2000 ms ile dakka başı disconnect olunca "oynanmıyor" :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sırada var bide bizim serverda 40 yılın bası bi wsg team yaptık d/c yioz paso iyimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 walla aksam 4 boss kestik mc de 4 ünüde göremedim nasıl kesildigini boss pulling dendigi saniye dc oldum hep adamlarda kıllandı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Bazen de 30 sn lag spikelara giriyorum, çıktığımda 30 sn de olan her şey 5 sn de olup bitiyor, çok "eğlenceli" oluyor Sonra dmg meterda neden ilk 5 e giremedin diye soruyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 lol akşam çok komik vaelde 5 wipe yidik millet bomba oluyor kaçamadan aramizda gümlüo rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dün ilk defa ağız tadıyla bwl raidi yaptım =). razorgore sırasında ping 500-700 arası gidip geldi, 1 kere disconnect oldum onun dışında pek problem yoktu. hele spike olmaması en sevindiricisiydi. artık vael'in odasından kaynaklanan sorun mudur nedir bilinmez, 800 ping ile girdiğim odada bir anda 250 latencyye gördüm ve tüm savaş boyunca değişmeden kaldı, sanırım razorgore odasında bir optimizasyon sorunu var =). bakalım bu akşam nasıl olacak, 11'den sonra düzeliyor gibi :p [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 10:31 tarihinde, pekaziz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bwl de ilk bossun odasında nedense latency iyi bile olsa takılma oluyor,bazen nova yapmak 10-15 sanıye suruyor yada herseyi görüyorsunuz herkes takır takır kitesini,killini yapıyor ama siz en ufak bişi yapamıyorsunuz,hayalet gibi ordan oraya kosturuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu lagların bazen faydasıda oluyor hani :) geçen gün onyxia questini yapmış wintersprindeki haleh'in yanına gidiyordum. biliyorsunuz mağarada eliteler var. haleh'in yanına ilk gidişimde 3 kez öldükten sonra anca portalın yanına ulaşabilmiştim. 2. gidişimde ise mağaranın içerisine girer girmez lag birden arttı. herşey dondu kaldı moblar falan ilerlemiyor öylesine duruyorlar. hemen jeton düştü tabi :) koşarak portala doğru gitmeye başladım. portal a yaklaştığımda lag biraz düzeldi bir baktım tüm moblar üzerimde :) hemen fearımı attım ve portalla çıktım haleh'in yanına :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 saat gece 12 den sonra düzeliyor bağlantı. 00.01 olsun düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 gene başladi rezil lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nubhertia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 turk telekom debuffı sayesinde dün vaelde tüm raidi hava uçurmuşum.. o sıra dc olduğumdan ben göremedim... iyice can sıkmaya başladı artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 italyadan yeni cilalı kablolarımız yola cikmis 21 subatta canakkalede olup 26 sına kadar bitmesi "bekleniyormus" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 en az 10 gün daha sürecek yani bu sorunlar demek ki :( neyse artık beni ilgilendirmiyor. bırakıyorum oyunu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ringeril pati § 16 şubat 2006, perşembe - 10:44 -------------------------------------------------------------------------------- bu lagların bazen faydasıda oluyor hani :) geçen gün onyxia questini yapmış wintersprindeki haleh'in yanına gidiyordum. biliyorsunuz mağarada eliteler var. haleh'in yanına ilk gidişimde 3 kez öldükten sonra anca portalın yanına ulaşabilmiştim. 2. gidişimde ise mağaranın içerisine girer girmez lag birden arttı. herşey dondu kaldı moblar falan ilerlemiyor öylesine duruyorlar. hemen jeton düştü tabi :) koşarak portala doğru gitmeye başladım. portal a yaklaştığımda lag biraz düzeldi bir baktım tüm moblar üzerimde :) hemen fearımı attım ve portalla çıktım haleh'in yanına :))) lag bizden kaynaklanıyor, serverdan değil.biz laga girdiğimizde oyun devam ediyor kısacası, sen bir yerden geçerken laga girersen kendi ekranında donuk gözükürsün ama aslında oradan geçiyorsundur ve canavarlar çoktan sana vurmaya başlamıştır bile.lagtan çıktığında genelde ölmüş olursun.biz laga girdiğimiz zaman oyun donmuyor yani.yanlışsam biri aydınlatsın/açıklasın :) buarada ttnet bombalama örgütü kuruyoruz katılmak isteyen arkadaşlar var mı? ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yok oyunun donmadığını biliyorum lagdan dolayı bizim karakterler donuyor. ama lagdan dolayı donduğumuz zaman bile karakteri hareket ettirebildiğimiz için öyle birşey yapmıştım :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sorun ttnet in tek firma olması, 3-4 servis sağlayıcı olsa o zaman hizmet kalitesini arttırmak icin nası kasarlar ama şimdi paşa paşa herkes lag de olsa, sorunda olsa parasını ödüo. biraz rekabet lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hmm onu tam çözemedim ama galiba oluyor.yani lagdayken tuşlara basarsak oluyor ama tabiki lag geçtikten sonra biz olayları ya çok hızlı görüyoruz yada bi anda gerçekleşiyor. 500ms ile oynamaya seviniyoruz, hollandalı arkadaşım 50ms ile oynarken beğenmiyor durumumuzu siz düşünün artık.adam akıllı bir telekom firması gerek.bu işe sabancı veya koç gibi bir şirket kökten el atsa harikalar olur ama zor gibi bu devlet yönetimi ve mantalitesi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 beddua etmek istiyorum oyun oynayamıyorum tamamen öldü net bunların amaçları ne telefon aççam hiç açmadım ana avrat düz gidecem çıkan kişiye olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 allah belalarını versin gireyim dedim 10 saniye gecikme var allah belanızı versin versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 turkiye'den baglanan hiç bir kullanıcı yakında random gruplarda yer alamayacak gibi, listemde ki kisilere bakiyorum patir patir dusuyorlar ve ardindan ben.. bu nasil istir sırf telekom yuzunden orgrimmardan cıkamayıp oylece bekliyorum.. bu amme bir hizmet olsa konusmaya hakkimiz olmazdi ama biz buna para oduyoruz,gercekten allah belalarini versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joel_barish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 10k latency ve ardından kopus :) seni seviyoruz telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kim demişti tamir oldu die yaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar