Wayne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yaklasık 6 saattir dayanılmaz bi lag var öğlen giridm 6k lardaydı simdi girdim 10k bizim hatlar yandan yemiş gene anlasılan bikaç arkadasa daha sordum onlarda sikayetci sizde nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 magh oynuyorum 1.8k dolanıyordu latency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Sorun Türkiye çıkışlı sanırım, çünkü epey kişi yakınıyor İnternet başlığı altında. Bari akşamki ZG raidine kadar düzelse, yorgun argın okuldan geldim bir parça eğlenirim diye :|. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Sabah girdiğim de bir sorun yoktu, şimdi girip WoW'a da bakacağım. Ama şimdiden şunu söyleyeyim internet sayfalarıı açmak bile kasıyor. Büyük ihtimalle sorun telekomdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Sormayın felaket ya oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aynen benim ping de berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jlker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Faakt bazı yabancı oyunculardada var sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yok hic birisinde sorun morun basladi adamlar zg ye . tuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 gündüz başladı 180 msle oynarken birden 1kya çıktı. az önce düzelmeye başladı ama. 310 ms şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 1000 üzerinde seyrediyor MS Her yagmur kar yagdıgında bole oluyor ozellestırmeye karsı cıkan zıhnıyetler warken Telecom'dan daha cok cekeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet feci latency'ler; lagda cabası :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 10k ms yle bwl deyim, Allah kahretsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Telekom dan kaynaklanan genel bir lag var şuanda =( lag yavaş yavaş iniyor ama tabi kimse sadece belirli saatlerde birşeylar yapmak istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yapcak tek bişi var "buff telekom" duasına çıhmah. >:{ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 2 dakikada bir discon.yüzünden bwl yi yarım bıraktım .... ........ .............. -- anlayan anladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bizim bwl warriolar +1000 olunca iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Latency yüksek diyehemen çıkmayın. Girdikten bir süre sonra(15dk kadar) normale düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yok öle bişi :P full 1500.. en azından benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 23:49 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 benim de son girdiğim de 600 küsürlerdeydi. 4 gündür oynuyorum ilk defa böyle gördüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 duzeldi benim bi 30 dakika once. der demez yine firladi :/ [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 23:58 tarihinde, zaidral tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ozaman ben de bir gariplik var. Ogrimar dışında çok az kasıyor. Ama Ogrimar içi berbat. Latencyde 500 civarı ve altı ama exp kasarken herhangi bir problem çıkarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Şu an sizlerin durumu nasıl acaba? 5dk önce bir gireyim dedim sürekli 1.5-2k civarındaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 2-3k arasi degi$iyor $u anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Dün geece 00.30 dan sonra düzeldi, bugünü bilemiyorum da pek ümitli değilim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar