Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 30 milyona aldım.. hep karanlıkta çlıştığım için mükmmel bişey, tam bnlik.. o yükarda küçük bi karaltı var, o bnim parmağımi prtscrn tusuna basıodum da :) makası white tech, çin malı, ama kesinlikle harika bişiy.. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 19:25 tarihinde, Dragonmax tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İlginç. Çok ceyran yer bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 çok şeker bi şey "hemen araştırmaya başlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 güzel de çabuk bozulur mu ki o? hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 çok hoş bişeymiş. gece çalışana iyi tabi,ışıkta bi güzelliği kalmaz doğal olarak, yani bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 10 parmak ve bakmadan yazıorumda Ses cıkarmayan kLavye lazım bileniniz varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 harbi güzelmiş güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sagolsun ekranıının ısıgı odayı aydınlatıyo gerek kalmıyo yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 moniçör aydınlatıyo benim klavçomu.ama buda güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aaa bnm de değiştirmem gerek, bundan bulsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hehe hoşta,pavyon klavyesi gibi bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 belki göz yoraiblir bakmadan yazmaya alışmaya çalışsan daha iyiymiş ama şekil bi alet güle güle kullan :) zararı olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Waşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bende bakmam ama sırf tipi için alınabilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bence asıl bakarak kolay yazmak içinmiş. karanlıkta tuşları bulamıyorum mesela, iyi bi çözüm olabilir, gözümü uyuşturmazsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yok bana zarar olur bu her bisi dokuluyo klavyeeye direk ısıgı kapar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tuşlar içiçe girmiş ama bunda. ergonomik gelmedi bana... ışık dersen, evet şekil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 çin malıysa at çöpe :p zira çöpe atana kadar bozulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bizim buradaki bilgisayarcı da 20 milyon.beğenmedim ben şahsen en güzel özelliği buradaki adamin dediğine göre su vs. dökülse de bir şey olmuyor dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 "çin malıysa at çöpe :p zira çöpe atana kadar bozulabilir." bu lafa çok güldüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kullanıslı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 said: "çin malıysa at çöpe :p zira çöpe atana kadar bozulabilir." bu lafa çok güldüm:D anlamsız bi cümle oluşuna mı güldün yoksa anlamadın da zekice bişey mi sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 çook şekilmiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 nie pardon?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar