Saint Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Arkadaşlar bir bilgisi olan var mı .. gene kabloları falan mı kopardık? Bu sabahtan beri yurt dışına pingler berbat durumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 evet benim de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 aynen şimdi farkettim, yurtdışı siteleri vs. berbat :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 2 saattir wow eziyet bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Msn'e girene kadar canım çıktı O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Allah belanı versin Türk telekom. En kısa zamanda hepsinin ölmesi dlieğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Telekom özelleşsin, süper bağlantımız olacak diyen laubali arkadaşlar nerede acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 burda . daha dur 1 ay olmadi adamlar idareyi alali bu ne acele derim ^^ pekaziz ikimizinde yureginde gorunen o ki zg yi kacirmanin acisi var . birak simdi tt yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 "Telekom özelleşsin, süper bağlantımız olacak" diyenlerden biride bendim ama Araplara satılsın demedim. Avrupa tabanlı bir telekom firması alsaydı harika olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 bende bağlantımızın zamanla düzeleceğine inanıyorum, sanırım telekomon nameserverlarında sorun var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bakalım, beğenmezlerse onlara da satarlar. Ülkenin her karışını satmakla yükümlü bir iktidar varken Telekom'un Avrupalı dostlara da satılmayacağını kim düşünebilir ki? Hem Arap ülkelerinde internetin bizdeki kadar kötü olduğunu nereden çıkardın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 15k ms yle bwl ye girmek zorunda kalıyorum, Allahınızdan bulun emi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 işin en komik tarafı aradığınızda size salak muamelesi yapmaları. adam bana bilgisayarınız da virus vardır hız testi yapın dedi. allahın hanzosunu koyarsan destek hattına kimseye yardım edemez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Sabah arayınca arıza kaydı alıyorlar Akşam arayınca altyapıda hata var dıyorlar Gece 12 den sonra 2-3 gibi ararsan hattınıza baktım sorun yok diyorlar. ttnetten nefret edıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Gittikçe daha da kötüye gidiyor gibi , en azından pinglerim saatten saate artıyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 az önce aradım sordum, ilginç bi cevap geldi. hatlarda sorun yok sadece hızda biraz yavaşlama var dediler. gün içinde düzelirmiş. biraz? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 telekoma en içden sevgi dileklerimi belirtiyorum bu kadarda olmaz ya ayıp 512 adsl var internet hızı 56k nın altında bende ne biçim iştir mahkemeye versen ne olacak ben hizmet istiyorum uydu fln mı alsak ne şu telekomdan bağımsız bişiy yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Kullanmadığım pazar bulmacalarını tt a yollamaya karar verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Bu sefer ki bahaneleri ne olacak merak ediyorum. Acaba "Kabloları balıklar yedi" diyecek kadar ilerletecekler mi olayı yoksa yine klasik "Sorun sizden kaynaklanıyordur" yalanına mı başvuracaklar? [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 15:40 tarihinde, Th0r tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 msn'e girebileniniz varmı su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 dün gece düzelmişti ama bu sabah gene başlamış. MSN'e de çok zor giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Kafayi yiyecegim ya halen bozuk offff.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Allah belanı versin telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 rezalet bi halde suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yeni haber var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar