fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bugun bizim okular saplar partisi düzenlemişlerdi. pastalar börekler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 son 10 senedir bir kere girmedim sevgilimle sevgülüler günü ne :p allah nasip ederse giricez inş :pp heralde bi 10 sene sora :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sen, kaçan ürkek ceylânsın dağda, ben, peşine düşmüş bir canavarım! istersen dünyayı çağır imdada; sen varsın dünyada, bir de ben varım! seni korkutacak geçtiğin yollar, arkandan gelecek hep ayak sesim. sarıp vücudunu belirsiz kollar, enseni yakacak ateş nefesim. kimsesiz odanda kış geceleri, için ürperdiği demler beni an! de ki: odur sarsan pencereleri, de ki: rüzgâr değil, odur haykıran! göğsümden havaya kattığım zehir, solduracak bir gül gibi ömrünü, kaçıp dolaşsan da sen, şehir şehir, bana kalacaksın yine son günü. ölürsün... kapanır yollar geriye; ben mezarla sırdaş olur, beklerim. varılmaz hayale işaret diye, toprağında bir taş olur, beklerim... bu şiir sizi terkeden yada bi şekilde onun tarafından ayrıldıgınız ve bu sebepten şu lanet güne onsuz vede mutsuz girdiğiniz için ona karşı söyleyebileceğiniz en güzel şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ah bi kerede sewdiimle girebilsem ne ii olujak :d:d:d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 tek sewgilim t.h.y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 gereksiz atraksiyon bence. dışarı bile çıkmayacağım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 en guzeli benim gibi yapın okuldan sonra iki efes güneşi bi malbus patlatın onlar kesmesse eğer zuladada bi kanyak her seyi unutturur ama ertesi gune kadar o ayrı konu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yemişim sevgililer gününü.o günde tüm cafelere nezih insanlar gelio.uzaylıymışız gibi bakıyorlar tabi. takdir edersiniz ki napim sevgililer gününde keyife mi gidiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 your hazel-green tint eyes watching every move i make. and that feeling of doubt, it's erased. i'll never feel alone again with you by my side. you're the one, and in you i confide and we have gone through good and bad times. but your unconditional love was always on my mind. you've been there from the start for me. and your loves always been true as can be. i give my heart to you. i give my heart, cause nothing can compare in this world to you. --- :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya sevginin günümü olur?anneler gunu babalar gunu o gunlerdemı sevgını belli ediyorsunuz sız sadece sevgililer günü içinde aynı dıer gunler hıc ılgı gosterme sevgılıler gunu gelınce bı hedıye almakla sevgı oluncaksa öle sevgiyi ben seveyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kutlu olsun ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bıktım yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yalnızken çektiğim çilelerin karşılığını alıyorum sanırım şu an.. of eski günler of geri dönmek istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 i give my heart to you. i give my heart, cause nothing can compare in this world to you canım benim:) *mutlu olur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 komplekslik bu bence bana öyle geliyor.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 sapım mutluyum ne mutlu bekarim diyene!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bi de sewgilisizler için gün olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 prawler ve reaper08 yorumlarınız beni benden aldı. 58 satır boyunca anlatmaya çalışcaam bi şeyi 2 yorumla anlattınız. sevgilinin olmaması bu kadar içerlencek bi durum mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 umarım onunla mutlusundur meleğim umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar