Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bu 14 şubat geyiği çiçekçilere para kazandırmakla Yanlız takılanların yanlızlığını dahada bi hissetmesinden başka bi işe yaramıyo bence takılan her türlü takılıyo sevgilisiyle 14şubatı bekleyecek hali yok ya milletin sadece garibanlar üzülüyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 yok abicim sevgilin yoksa cikmicaksin disari o manzarayi gorunce mazi yi hatirliyosun uzuluyosun . o gunun de ayri bi guzelligi var oyle deme , ama bu cicekcilerin bu ozel gunleri icad ettigi konusunda suphelerim var o da ayri .. ;) [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 05:51 tarihinde, perfi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ulan hepte sevgililer gününe 1-2 ay kala ayrılınmaz ki bre insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @Diablo: genelde özel günler öncesinde olur ayrılıklar nedense bende çözmüş değilim :) Sevgilim olsaydıda 14 şubatı kutlamazdım büyük ihtimalle çünkü sevgimi 1 güne sıkıştırmak gibi bir düşüncem olmazdı seven insan için hergün sevgililer günüdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ehehehe benim bi kız arkadaşım vardı zmanında, kız 14 şubatta doğmuştu... eheheheh kıza doom günü ve sefkililer günü hediyesini beraber alıodum, bi de o da bana hediye aldığı için hiiiç zararım olmuodu... doom günümde aldığım hediye de cabası... burdan cerene sesleniorum... HAHAHAAH NE KAZIK ATTIM AMA.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 15 şubat var sapalr günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 amann....bnm düşünmem gerekmio:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=171482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @turambarturin o doom günü dediğin gün doğum günü olmasın:)(Oyun olan Doom 3 ile karıştırma kötü olabilir eheeh...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 mesela benim doğum günüm yok. Doom günüm var. öle bişi olabbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 15 subatcıyız abi biz.(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 sapız , mutluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 heheh sevgilisi olanlar için actoina giriş bileti ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hay o 14 şubat diyen o sevgililer gününü icad eden zihneyet, nefret ediyom senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 valla ben doğduğumda yokmuş zaten sevgililer günü falan.. neyse iyi ki koymuşlar sonradan malum çifte hediye iyi oluyo : ) * Bluestar bir an dü$ünür ve $eytani bir kahkaha atarak bu topicten süratle kaçaaaaaar... * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Sap ama aşık arkadaşlarıma şu şarkıyı armağan etmek istiyorum; There she goes There she goes again Racing through my brain And I just can't contain This feeling that remains There she blows There she blows again Pulsing through my veins And I just can't contain This feeling that remains There she goes (There she goes again) There she goes again (There she goes again) Racing through my brain (There she goes) And I just can't contain This feeling that remains There she goes There she goes again She calls my name she pulls my train No one else could heal my pain And I just can't contain This feeling that remains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bana her gün sevgililer günü artık. sevgisizlere tek diyebileceğim, ben bile bulduysam, peheeey. umudu kaybetmeyin ama tutmayın da umudunuzu, oluyor hocam. emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hacı oluyordur belki ama.. şimdi bi kendine yakışmayan sadece çıkıyor olmak için çıkacagın biri vardır, bi de sana yakıştıgını düşündüğün, sevdiğin istedigin biriyle cıkmak vardır..severek cıkmak vardır..2.si zor oluyor bayagı..şans kısmet baht bedevi kutup ayısı vs vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Zaten şansım yok yıl başı gecesi sevgilimiz oluyor, 3 şubatta ayrılıyoruz ne anladım ben bu işten. Hayallerim vardı benim uleyynn !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben bıraktım sevgili ayagını artık yaw..olmuyor boyle.. asosyal bi hayata başlıycam çok yakında... tek basıma yeterim herhalde.. bu zamana kadar dayandım bundan sonra da cok koymaz sanırım..gelene kapımız acık tabi ama biz evden cıkmıycaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ben artık derslerimi sevicem onlardan bana fayda var hem çalışırsam beni iyi bir üniversiteye götürürler hem ileride iyi bir yaşantım olmasını sağlarlar sen onları unutmadıgın sürece onlar seni unutmazlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yahu delimisiniz. Ne alıcam derdi yok, nereye gidicez derdi yok, şu yok bu yok. Tam tersine saplığın değeri en çok sevgililer gününde bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yarın taksimde kutlıyacam bakalım nasıl olucak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sevgilim yanımda diil ya yanımda olsa her gün sevgililer günü bana :/ sevgisiz - sevgilisiz bi gün daha geçircem benim için bşi farkmıycak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar