Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Evet yatmaya gelirken saat 1 gibi gördüm hemen böcek ilacı sıktım giriş kapısının oradaydı bahçeye yakında neyseki sonradan bahçeye gitti.. evet sanırım öldü böcek ilacından dolayı bilmiorm.. şimdi 2. katta uyuyacağım ve korkuyorum ya gelip ısırırsa :) yani çiyanlar hakkında bilgisi olan varmı :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Oha. Çiyan dediğin bildiğimiz anadan doğma çiyan mı (LoL) yoksa kırkayak falan mı. Ben kırkayak görünce yerimden zıplıyorum hatta örümcek bile yeterli oluyor korkutmaya ehaueh.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 anadandoğmu çiyan dediğin şey nedir? benim dedim çiyan kırkayak gibi sanırım zehirli olan böceklerden..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ne bilim bi "çiyaaaaaan ıyyyyyyyyyy" var (bu anadan dogma oluyo) bi de "ayyy çiyaaaan canım canım yazıktır" var (bu da kırması oluyo) yani benim için arada fark yok çünkü "ayyy çiyaaan canım canım yazıktır"ları gördüğümde de yerimden zıplıyorum, ehe aslında var fark anadandogmasını görünce direk 3-4 senemi bırakıyorum oracıkta yaşlanıyorum :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 hiç bişi anlamadım.. ama zehirli snrm?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Post'larımı tekrar gözden geçirdim de şimdi... Abi ben de bişi anlamadım :P Neyse sen sen ol çiyanlardan neyin uzak dur. Hatta bu gece bir gariplik var bende en iyisi benden de uzak dur...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 valla icqda bir ark paranoya etti beni delirtecek :) çiyanın oldugu yerde yılanda olurmuş hmm doğru olabilir ancak sakat iş bu :( ama.. :([hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ciyanlar memeli familyasindan degil ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 efenim anlayamadım.. :-?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 sana degil antimodes'aydi :P zaten boswer espiri rezalet [Bu mesaj HellHound tarafından 03 September 2003 05:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 hmm evet biraz kötü olmuş :) "her yazlıktaki 3 kişiden 2si çiyan,böcek ve yılan tehlikesi ile karşı karşıya.. peki siz onları bu tehlikeden kurtarmak istemezmisiniz.. haydi çiyansız bir dünya için el ele.. çiyanlarla savaşanlar vakfı.." :-p gene neler saçmaladım böyle :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 anadan dogma ciyan dedigi = ısırırsa cok aglarsın *üstü kapalı anlatım*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bişi olmaz ya ısırsada gece uyurken hıssetmessın sabah şişer sadece öle zehirli fln diil korkma[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ciyandan bişi olmazda yazlık mı dediydin akrep felan da vardır şimdi orda bide akrep ler aile olarak gezerlermiş !![hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ehe güzeldi doggy :p yumurtadan çıkar sanırım o yaratık.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 o çiyanin ailesi senden intikam almaya gelirler uyutmazlar walla :D bence silahlarini donan(ilaclari :P) bahcede kuytu kose neresi warsa evde dahil ilacla heryeri belki bi$i kalmas :P[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ya ez gitsin be uff![hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 cani! bocuk olabilir ama onnari oldurmek icinde kibar yontemler war ne o oole bas kafasina gebert. olmas oole canilik walla.. :)[hline]imzada neymi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ezme bi kutuya koy sonra bide karşı cinsten bul onuda kutuya koy, besle büyüt üresinler. sonra okulda hocaların üzerine salarsın hayvancıkları.[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bence onlari büyütceksen 2 tanede trantula bul biyerden ayni kutuya koyarsin gül gibi gecinip giderler:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ama trantula sokarsa kötü olur çiyan en fazla şişirir[hline]''Ya ben bunu yakalarımda dizi biter diye yakalamıyorum. Hem biz bunun filmini de çekeceğiz.'' Kedi Tom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bu çiyan ne renk? sarı çıyan mı?[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 ya olm sende ne korkakmışın be (: ya köpekten korkuyon ya çiyandan (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ciyanin isirigi felan degilde tipi yeter, o ne igrenc bi yaratikdir oyle bea? Mumkun mertebe goruldugu yerde turlu iskencelere maruz birakmak suretiyle oldurmek gerekir.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ez ya da sev. İşkence günah :)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar