Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Site İsmi

asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

Unholy bana mail at kısa özgeçmiş ad soyad sana ulaşabileceğimiz cep veya ev tel(cep tercih) seni de editör yapalım. Bu arada duyurulur site adı turqa.com.MSN varsa söle ekliim senii Raz0r Sende lütfen

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 29 August 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 29 August 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar turSHU daha sıcak geldi.Ghaldsazar abimizin sözüne uyuyoruz.raz0r ve Unholy ye editörlük sözü vermiştik sözümüzü tutucaz. KARAMURAT arkadaş bana mail atarmısın.Editörlük için. Seni de editör yapcez. Güzel bi isim buldun onun için Lütfen PM atmayın. Mail atın. [email protected]

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 29 August 2003 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

GeyiQTurqA ismi biraz karışık akılda kalması zor. Sitelerin de populerliği ismin akılda kalması ile kolaylaşır. Ya da sitenizi pazarlarken ismini de öğretmeye çalışmak gibi bir çaba içine girmeniz gerekir ki bu çaba yerine o zmanı sitenin içeriği ile ilgilenmeye harcamak daha bir mantıklı olur.

Turqa ismine gelince o da çok hoş bir isim ama bence daha ciddi kaçıyor. Eğer site genç bir yaşa hitap edecek içinde komedi bölümü olacak ise tursu ismi daha hoş gibi görünüyor.

Turshu ismindeki harf çetrefiline gelince böyle bir şeyler düşünüyorsan turşu ile turşu kelimelerinin farkını oluşturan SH harfleri üzerinde bir oynama yapabilirsin. Yani TurSHu ya da turSHu yapabililirsin bence. Ya da tursu veya Turshu şeklinde kullanır ama SH harflerini farklı bir renkle (sitenin genel rengi ile aynı) yazar o rengi bütün sitede kullanır o rengi siteyi anımsatacak rengi haline de getirmeye çalışabilirsin. Ama güzel ama basit bi logo bulmanız şart.
Sosyal ağlarda paylaş

Son isim turSHu ghaldszar abimizin sözü hoşumuza gitti. Ne olur isim hakkında post atmayın. Biz burda ölüp ölüp diriliyoruz hangisi olsa diye. Lütfen rica ediyorum. Sadece editörük hakkında. Lütfen... horacegoesskiing doğru yazdım mı nickini bilmiyorum ama genç bir site için böyle bir isim uygun dejenerasyon konusun da yapabileceğimiz bir şey yok. Günümüz koşulları bunu gerektiriyor. İlgi çekici isimler böyle oluyor.

[Bu mesaj asinanyavuz tarafından 29 August 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya neden küçüklü büyüklü yazmışınız TuRsHu gibi anlamadım. ayrıca güzel bi isim değil bence ehu =) ekshi koyun :-p
editörlük derken ne ediitörleri arıosun ona göre bakarız. :)[hline]Feel so good, I feel so fine
Love that little lady always on my mind
She gives me loving every night and day
Never gonna leave her, never going away
Sosyal ağlarda paylaş

ekshi olmaz çünkü piyasa da ekşi sözlük var. Özenti damgası yemek istemem.Ana sayfa editörlük kontenjanı doldu. Kategori Editörleri alınıcak. Sinema,Spor,Kültür-Sanat,Oyun gibi kategorilerde her hafta düzenli yazı yollayabilecek kimseler. Ayrıca ghaldszar abi logo yu böle bişiy düşünüyorum tüm site işin gerçi bu forum hali ama olsun :

Sosyal ağlarda paylaş

eh başka isim bulun biraz once turshu.com'u almış bulunmaktayım. Güzel isim velakin. bu akşam kayda geçerler yada yarın..

Domain Information
2a. Registered Domain Name..............: turshu.com
2b. Period Covered......................: 31-Aug-2003 - 31-Aug-2004
2c. Registration Period.................: 1 Years
2d. Registration Fee....................: $ 8.75 U.S. Dollars
2e. Register Hold Fee...................: $ 0.00 U.S. Dollars
2f. TOTAL Amount Due....................: $ 8.75 U.S. Dollars
Sosyal ağlarda paylaş

said:
virel, 31 August 2003 14:27 tarihinde demiş ki:
eh başka isim bulun biraz once turshu.com'u almış bulunmaktayım. Güzel isim velakin. bu akşam kayda geçerler yada yarın..

Domain Information
2a. Registered Domain Name..............: turshu.com
2b. Period Covered......................: 31-Aug-2003 - 31-Aug-2004
2c. Registration Period.................: 1 Years
2d. Registration Fee....................: $ 8.75 U.S. Dollars
2e. Register Hold Fee...................: $ 0.00 U.S. Dollars
2f. TOTAL Amount Due....................: $ 8.75 U.S. Dollars

"gereksiz" postlar atma...
Turshu.comu almışmış.
Babayı al.

turshu.com
This name is available for registration.

Click continue to register now.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...