Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield Sorunu?


Sly-One

Öne çıkan mesajlar

peki bu performans sorunun sadece battlefield'de mi var? yoksa büyün oyunlarda var mı?

antialias yada antistropic filter açık mı? yada bilgin var mı açık olup olmadığından? opengl ayarlarıyla oynadın mı?[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

guru3d.com 'a git, download bölümünde utility'lerde geforce tweak utility diye bir program var.

programı indir. programda bu özelliklerin hepsini değiştirebilirsin. beğenmezsen de tek tuşa tüm değişiklikleri geri alabilirsin.

ilk yüklediğinde fast settings'e getir. sağ altta tuşu var. kendi hızlandırmak için gerekli ayarların çoğunu yapıyor. bir de öyle dene.

aslında ekran kartın gayet iyi, anlamadım. belki fsaa falan açıktır.

olmaz programla elle de kapatabilirsin.

antialias ve antistopic filter, bunların kapalı olduğundan emin ol. inşallah olur. iyi şanslar.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bir de, ses kartın sorun yaratıyor olabilir. oyunu bir de hardware acceleration açık/kapalı dene. ses ayarlarıyla oyna biraz.

video ayarlarını da custom yap. 16bit ve 800x600 iyidir.

view distance 100 olsun, texture quality %60 yeterli. shadows kapalı olsun. gerisi pek farkettirmez.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dostum dusman yokken yanı tek gezerklen hıc bı sorun yok ne zmn dusman gorse makına :) elı yaagı tıtrıo kasılmaya baslıo cok kasılıo nsl olcak bu ıs anlamadım ama gf tweaker cok ıse yaradı dusman yokken artık takılmadan gezebılırom heryerı :D
ama dusman gorıyım bı tane bıle olsun makına urkuyo kasılıo nsl halletcem ya offff bı oynayamadım su oyunu dogru durust :([hline]Aşk ıle yanıorum ....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maafiaa, 26 Şubat 2003 02:38 tarihinde demiş ki:
ama sımdıkı sorunum sanane ye baglanırken DATA DIFFERS FROM SERVER yazıo neden acaba patch de yaptım ama :([hline]Aşk ıle yanıorum ....


1.25 connector var.

snn forumlarına bak,
orda linkini bulursun.

2 - 3 mb gibi küçük bir kayıt. onu kullandıktan sonra girebilirsin.

--

sorunun seste olabileceğini söyledik di mi? bişi biliyoruz da söylüyoruz. :p[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 26 Şubat 2003 04:54 tarihinde demiş ki:
connector a ihtiyaç yok, sadece patcleyip server adresini yazsan yeter[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .


yanlış bilgi verme yahu, sadece patch ile girilmez oyuna. "data differs from server" hatası sananeye connector yada crack kullanmadan bağlanmaya çalıştığınız zaman çıkıyor.

eh zaten connector'da doğru crack'i yerli yerine yerleştiren bir programdan başka birşey değil.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende connector yok ve data differs from server hatası vermiyo?
Mirage ın dediği de olabilir, sen bide oynunu crack liyip girmeyi dene.(orjinal oyunu cracklemek de ilginç bişi olsa gerek)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...