Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Merhaba, Ao ya başladım bende.Oyunda şu anda pek birşey bilmiyorum.Oyun içinde yardım edebilirseniz sevinirim.[hline]watashi wa onuru tomooshimasu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Hangi mesleksin?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Öncelikle Paticik AO sayfasını bi hatim et bence oyun başlangıçta biraz karışık gelebiliyor. Ayrıca oyun içerisinde yardım soru ve sorunların içinde aşağıdaki konuşma "bar"ına (enter a basarak açılıyor tahmin edebileceğin üzere) "/tell onzac hede nedir hödöye nasıl gidilir" gibi şeyler sorarsan beni bulabilirsin (akşamları tabi) yeni başlayan başka arkadaşlarda var onlarlada buluşup bişiler ayarlayabilirsiniz sanırım.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Soldier'ım.Paticikao ya baktım.Soldier mesleğinede göz gezdirdim,avatürkünkinede baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 soldier icin benim kullandiim guide'i verim sana, ao soldiers /tell Artxed[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bende başladıydım sonra bıkmadımda bişey anlamadım ingilizc eksikliğinden birazcıkta rubika 2 de oynuyom mecburen orda da türk yok team diye bağırıp duruyodum :=)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar