Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Merhaba, Ao ya başladım bende.Oyunda şu anda pek birşey bilmiyorum.Oyun içinde yardım edebilirseniz sevinirim.[hline]watashi wa onuru tomooshimasu.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Hangi mesleksin?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Öncelikle Paticik AO sayfasını bi hatim et bence oyun başlangıçta biraz karışık gelebiliyor. Ayrıca oyun içerisinde yardım soru ve sorunların içinde aşağıdaki konuşma "bar"ına (enter a basarak açılıyor tahmin edebileceğin üzere) "/tell onzac hede nedir hödöye nasıl gidilir" gibi şeyler sorarsan beni bulabilirsin (akşamları tabi) yeni başlayan başka arkadaşlarda var onlarlada buluşup bişiler ayarlayabilirsiniz sanırım.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher"
Apache Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Soldier'ım.Paticikao ya baktım.Soldier mesleğinede göz gezdirdim,avatürkünkinede baktım.
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 soldier icin benim kullandiim guide'i verim sana, ao soldiers /tell Artxed[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 bende başladıydım sonra bıkmadımda bişey anlamadım ingilizc eksikliğinden birazcıkta rubika 2 de oynuyom mecburen orda da türk yok team diye bağırıp duruyodum :=)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Öne çıkan mesajlar