Ceti Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 evet arkadaslar almanyadaki bir arkadasim bana SI reg code unu verdi ama CD yok us versiyon falan filan fark etmiyor.. bana direk SI cd si gerekiyor. lutfen olmaz uyum saglamaz falan demeyin, saglayacagini cok iyi biliyorum. lutfen bana SI cd si saglayabilecek bir arkadas en kisa zamanda irtibata gecsin...[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 lutfen biri cevap versin.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 eh banada lazım dün akşam 2 kutu si aldım yakında reg code gelicek[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 anlamadim nereden aldin 2 kutu SI? benim reg code a ihtiyacim yok reg code um var ama SI cd si lazim. ingilizce almanca italyanca urugugca farketmiyor. lutfen biri SI cd si oldugunu soylesin.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 amazondan usaderki arkadaşıon evine sipariş ettim bu gün yarın gelir reg code bi cd bulursan burayada yaz banada lazım acil[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 lutfen usa serverinda oynayan ve SI si olan biri cevap versin.. :([hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 isteyene kopyalar yollarım SI postayla ösel mesaj çakın adres falan filan bikaç gün içinde elinizde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kalima Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bence yurtdışında birinden yardım almak en akıllıcası[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 kalima reg code var hocam sadece cd lazim.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kalima Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 nerdesin abi ist deysen hemen buliim sana cd ankaradaysan da gelecek hafta elinde olur[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Lalu orangeda takılır kadıköyde güçlüye verin dersiniz hehehe.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 karar werin ona göre yollıcam..[hline]IN FLAMES we trust... Dramar Marwell Holy Pally :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 istanbuldayim atasehirde oturuyorum. istediginiz zaman istanbulda istediginiz yere gelirim.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ataşehirde nerde oturuyorsun bende orda oturuyorum. şu an ankarada oturuyorum ama orada bi stüdyo dairem var mcdonald's ın hemen arkasındaki blokta :)[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bende mc in caprazindaki gardenya da oturoyorum :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Aman adres verme neme lazım sapıklar dadanır =). Bizden sapığı yok gerçi yamuk ***. AHAHAHAHAHHAAHAHHA.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: kalima, 26 Şubat 2003 16:31 tarihinde demiş ki: nerdesin abi ist deysen hemen buliim sana cd ankaradaysan da gelecek hafta elinde olur[hline]Is it safe?... lutfen bir sekilde ozel msg atarmisin ne zaman nereye geliyim..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Acil SI cd si lazim. Butun Masraflar Benden. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 anlamadim nereden aldin 2 kutu SI? benim reg code a ihtiyacim yok reg code um var ama SI cd si lazim. ingilizce almanca italyanca urugugca farketmiyor. lutfen biri SI cd si oldugunu soylesin.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 amazondan usaderki arkadaşıon evine sipariş ettim bu gün yarın gelir reg code bi cd bulursan burayada yaz banada lazım acil[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 lutfen usa serverinda oynayan ve SI si olan biri cevap versin.. :([hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 isteyene kopyalar yollarım SI postayla ösel mesaj çakın adres falan filan bikaç gün içinde elinizde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kalima Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bence yurtdışında birinden yardım almak en akıllıcası[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 kalima reg code var hocam sadece cd lazim.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kalima Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 nerdesin abi ist deysen hemen buliim sana cd ankaradaysan da gelecek hafta elinde olur[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Lalu orangeda takılır kadıköyde güçlüye verin dersiniz hehehe.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 karar werin ona göre yollıcam..[hline]IN FLAMES we trust... Dramar Marwell Holy Pally :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 istanbuldayim atasehirde oturuyorum. istediginiz zaman istanbulda istediginiz yere gelirim.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ataşehirde nerde oturuyorsun bende orda oturuyorum. şu an ankarada oturuyorum ama orada bi stüdyo dairem var mcdonald's ın hemen arkasındaki blokta :)[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bende mc in caprazindaki gardenya da oturoyorum :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Aman adres verme neme lazım sapıklar dadanır =). Bizden sapığı yok gerçi yamuk ***. AHAHAHAHAHHAAHAHHA.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: kalima, 26 Şubat 2003 16:31 tarihinde demiş ki: nerdesin abi ist deysen hemen buliim sana cd ankaradaysan da gelecek hafta elinde olur[hline]Is it safe?... lutfen bir sekilde ozel msg atarmisin ne zaman nereye geliyim..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Acil SI cd si lazim. Butun Masraflar Benden. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 lutfen usa serverinda oynayan ve SI si olan biri cevap versin.. :([hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 isteyene kopyalar yollarım SI postayla ösel mesaj çakın adres falan filan bikaç gün içinde elinizde olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bence yurtdışında birinden yardım almak en akıllıcası[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 kalima reg code var hocam sadece cd lazim.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 nerdesin abi ist deysen hemen buliim sana cd ankaradaysan da gelecek hafta elinde olur[hline]Is it safe?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Lalu orangeda takılır kadıköyde güçlüye verin dersiniz hehehe.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 karar werin ona göre yollıcam..[hline]IN FLAMES we trust... Dramar Marwell Holy Pally :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 istanbuldayim atasehirde oturuyorum. istediginiz zaman istanbulda istediginiz yere gelirim.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ataşehirde nerde oturuyorsun bende orda oturuyorum. şu an ankarada oturuyorum ama orada bi stüdyo dairem var mcdonald's ın hemen arkasındaki blokta :)[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bende mc in caprazindaki gardenya da oturoyorum :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Aman adres verme neme lazım sapıklar dadanır =). Bizden sapığı yok gerçi yamuk ***. AHAHAHAHAHHAAHAHHA.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: kalima, 26 Şubat 2003 16:31 tarihinde demiş ki: nerdesin abi ist deysen hemen buliim sana cd ankaradaysan da gelecek hafta elinde olur[hline]Is it safe?... lutfen bir sekilde ozel msg atarmisin ne zaman nereye geliyim..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Acil SI cd si lazim. Butun Masraflar Benden. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 istanbuldayim atasehirde oturuyorum. istediginiz zaman istanbulda istediginiz yere gelirim.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ataşehirde nerde oturuyorsun bende orda oturuyorum. şu an ankarada oturuyorum ama orada bi stüdyo dairem var mcdonald's ın hemen arkasındaki blokta :)[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 bende mc in caprazindaki gardenya da oturoyorum :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Aman adres verme neme lazım sapıklar dadanır =). Bizden sapığı yok gerçi yamuk ***. AHAHAHAHAHHAAHAHHA.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: kalima, 26 Şubat 2003 16:31 tarihinde demiş ki: nerdesin abi ist deysen hemen buliim sana cd ankaradaysan da gelecek hafta elinde olur[hline]Is it safe?... lutfen bir sekilde ozel msg atarmisin ne zaman nereye geliyim..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya ShiningEyes..... Albion Scout /Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar