Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 lol nukem'in dediğine göre beşiktaş real'den iki maçtada puan çıkarırmış *!mırıldanır* uzaklaraa uçma kuşuuum uçupta gitme....[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: _NoelBaba_, 19 June 2003 18:46 tarihinde demiş ki: Bana sanki Nukemin mesajlarına cevap vermek zorunda hissediyormuşun gibi geliyoda...[hline]Fenerbahcelilerin 55bin sosislisini kesip yemekle suçlanan ve aynı zamanda bjk'nin galibiyetine sevinen siyahlı beyazlı alacalı bulacalı sevimli ihtiyar mahlukat!!! Onun mesajlarini okursan hepsinde(%70 diyelim bari..) sata$ma oldugunu gorursun.Bende kendimce takiliyorum. Sana ne? Ayrica dedigin gibi olsa yani Nukem'e her $artta cevap vermek zorunda hissetsem kendimi ne degi$ir?[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Lol realden puan? biz kendi evimizde 1 paun alırız belki, deplasmanda hiç şansımız yok.Bercelonaya 3 çekmiştik gerçi ama ne olacağı hiç belli olmuyor kendi sahamızda :p deplasmanlar hikaye :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ya bu adamin evine yakin birisi varsa hemen gitsin, silsin CMyi.. Iyice gercek hayattan uzakla$ti valla :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Misir'da mi ya$iyorsun? *! boykh *[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 nukem takımın başına geçse beşiktaş milli takımlar seviyesinde maçlara çıkar eskiden çıktığı gibi, dünya kupasını bile alır dimi nukem ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: Nukem_Verite, 19 June 2003 15:50 tarihinde demiş ki: gs 2. torbada girsin o kuraya gs'nin her şampiyonlar ligi maçından 1 saat önce gs bayrağı yapıcam bayrağımı maçtan sonra değiştiricem[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" iyi de bu ceza diil ki bir onur :) bu arada gs 2. torbada olacak %99 eğer kalırsa şamp lig'e, o yüzden boş yere iddia attın ortaya. boş yere gs bayrağıyla dolaşcan etrafta heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Darksun, 19 June 2003 20:03 tarihinde demiş ki: Lol realden puan? biz kendi evimizde 1 paun alırız belki, deplasmanda hiç şansımız yok.Bercelonaya 3 çekmiştik gerçi ama ne olacağı hiç belli olmuyor kendi sahamızda :p deplasmanlar hikaye :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' iyi de barcelonaya 3 atıığımız sezon uefaya bile katılamamıştık ligde sürünüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Lazyoo.. Lazyoo.. Ben Lazyo, Sosyedat, Peseve'yi isterim.. Ama Sosyedat yerine bi Yunan da oLabiLir..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: Nukem_Verite, 19 June 2003 15:50 tarihinde demiş ki: gs 2. torbada girsin o kuraya gs'nin her şampiyonlar ligi maçından 1 saat önce gs bayrağı yapıcam bayrağımı maçtan sonra değiştiricem[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Nukem_Verite, 22 May 2003 18:03 tarihinde shubuo için demiş ki: habbo hotelin telefon için olanı abi kararı verdim ben."Doğru tahmininden dolayı kutluyoruz" yapmayan fenerli olsun mu¿? GALATASARAY2. TORBADAN GiRiO......[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Abi şu kısmını imzada kullanmak istiyorum. İzin var di mi? hahua süper ya kesin bilgi diyor sonra tabi kalırsak diye bir "belki" koyuyor :D said: LvL_Sabo, 18 June 2003 02:09 tarihinde demiş ki: aa doğru geçen sene 2'ydik. tamam kesin bilgileri veriyorum gs 2. torba (Tabi kalırsak) [hline]Remember, the death is not the end, only a transition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Bir ilginçlik göremedim.Ön elemeyi geçersek 2. torbadayız. Burda öle belki falan demiyorki.[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ehe melancholy tek sorun sende bence gayet mantıklı bir yazı turu geçersek 2. torbadaymışız[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 98/99 - 02/03 UEFA Club Rankings Final 151.769 ESP Real Madrid CF 139.769 ESP FC Barcelona 136.170 ENG Manchester United FC 131.769 ESP València CF 124.566 GER FC Bayern München 106.155 ITA Lazio SS Roma 105.170 ENG Arsenal FC London 100.155 ITA Juventus FC Torino 98.769 ESP RC Deportivo La Coruña 97.155 ITA Milan AC 94.170 ENG Liverpool FC 93.155 ITA Internazionale Milano FC 91.155 ITA Roma AS 90.155 ITA Parma AC 87.769 ESP RC Celta Vigo 86.791 POR FC Porto 86.170 ENG Leeds United AFC 78.495 TUR Galatasaray SK İstanbul Galatasaray burda 18. sırada. Ancak Valencia, Barcelona gibi takımlar UEFA'da mücadele edeceği için ilk 16'ya giriyor ve otomatikman 2. torbaya düşüyor. Tartışma bitmiştir umarım.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Hehe.. Adam BJK'yi ariyacak listenin derinliklerinde :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 bjk 76. mı ne ben açmıştım bunla ilgili bir topic[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 gülün gülün :P :) :-D :-)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 la beşiktaş olsa olsa seri sonu olur ne seri başı (şaka la kızmayın) :D[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 lol burda amma adam patlamış galatasaray 3. torbada kesin diyen lol nerdeyse hepside beşiktaşlı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 topicte küçük bir araştırma yaptım ve bilmeden sallayanları belirledim. o kadar da kesin bilgi falan diye uyarmaya çalışmıştım. peh napalım sağır duymaz uydurur misali, bunlar da cahil bilmez bilgiçlik taslar. Khirsah Nukem_Verite bLaQ Gawain _NoelBaba_ raider'ı da kutluyorum bilgisi ve araştırmacılığı ile.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 heh sabo sen eski topicleri mi karıştırıyorsun devamlı :) geçen de de boer fenerde diye bir topici bulmuştun...[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi, "O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi. Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek. Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 ulean görmüyo musun Cthulhu_ up'lamış topici. ben de hazır uplanmışken küçük bi araştırma yaptım[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2003 chelsea geldi bize arkadaşlar laizo ile birlikte.Yan bastık yani[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar