Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teoman yeniden...

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

ewet papatya dan sonra ilk kez bi albümünü sevdim ve o dan sonra ilkkez bi şarkısına aşık oldum(MEKTUP)...

ve kullandığı soundlarla ben rock a dönüş yaptım demiş bence (bana göre papatya dan sonra pop a daa yaqındı yaptığı müzik...)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Sosyal ağlarda paylaş

teoman ıyk ıyk yane gösterişten öteye geçemeyen bir kişi bitirmeyin abi beni rock falan yapmıyor kendisi gayet pop yani hele en son beleş bilet vardı 15 ağustos'taki konsere kuzenle gittik gayette dalga geçtik hele o bir akor basıp fender telecaster'ım var diye kaldırması miydemi bulandırdı yanıma 150 kiloluk bir kız oturdu az daha üzerime çıkıyordu "dikkat et yoksa ezicen beni!" diye bir cümle bile sarfettim kıza hatta. Gitaristi fena değil ve Teoman hariç herkes İki küçük kol düymesi ve Resimdeki göz yaşları gerçekten iyiydi güzel cover ona laf edemem[hline]SatanJager[RE] ICQ# : 38811823
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net/ ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

teomanı ilk gördüğümde orta 1'demiydim 2demiydim ne.
orta 3ü bitirdiğim sıralarda "gemiler" şarkısını çıkarmıştı.
O zamana kadar benim için eften püften, bir çıkıp kaybolan şarkıcılardan farksızdı. Ama gemilere hayran kalmıştım. O zamanlarda çıkan şarkılar benim için çok değerli (şebnem ferah- bugün, teoman- gemiler, brooklyn funk essentials- istanbul twilight, özlem tekin- laubali...).

İşte gemiler çok hoşuma gitmişti. Ama ondan sonra yine bozdu, adama rockçı demeleri, adamın da kendisine rockçı demesi sinir ediyordu beni. Hele bu gönülçelen, istanbulda sonbahar gibi şarkıları rezildi bence. Adam direk pop yapıyor. Şebnem Ferahla düeti bile bence kurtaramadı benim gözümde. Ki o şarkıda Teoman olmasa da olurdu, Şebnem Ferah sölerdi herşeyi..

Teoman ve Özlem Tekin - Papatya çok güzel bir şarkı, ee Özlem Tekin kurtarıyor o şarkıyı.

Gemiler'den sonra tarzını hiç sevmedim demiştim. Şimdi maça kızı kupa valesi midir nedir o şarkıyı çıkardı. Çok hoşuma gitti. Acaba dediğiniz gibi adam rock müziğe mi dönüyor yine?[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Sosyal ağlarda paylaş

tek sorun işte o gitar olayını kendi yapmıyor ve akoru basıp tele'yi havaya kaldırmak zaten bütün albümü amerikada yapmış çalışsan 1-2 kişi hariç amerikalılar mixlemiş yapmış ee neyimize yaradı?[hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SatanJager, 24 August 2003 22:48 tarihinde demiş ki:
teoman ıyk ıyk yane gösterişten öteye geçemeyen bir kişi bitirmeyin abi beni rock falan yapmıyor kendisi gayet pop yani hele en son beleş bilet vardı 15 ağustos'taki konsere kuzenle gittik gayette dalga geçtik hele o bir akor basıp fender telecaster'ım var diye kaldırması miydemi bulandırdı yanıma 150 kiloluk bir kız oturdu az daha üzerime çıkıyordu "dikkat et yoksa ezicen beni!" diye bir cümle bile sarfettim kıza hatta. Gitaristi fena değil ve Teoman hariç herkes İki küçük kol düymesi ve Resimdeki göz yaşları gerçekten iyiydi güzel cover ona laf edemem[hline]SatanJager[RE] ICQ# : 38811823
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net/ ( yakında bir ara açılır bakılır )

aynı vbende öleydimama düzelmiş[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 24 August 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
bu arada başlığa baktımda TEOMAN RELOADED gibi olmuş nese artık...:Pp[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

Hehe ne Reloaded Ne Reloaded!..
[hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demise, 02 September 2003 20:26 tarihinde demiş ki:
said:
Cthulhu_, 24 August 2003 21:22 tarihinde demiş ki:
bu arada başlığa baktımda TEOMAN RELOADED gibi olmuş nese artık...:Pp[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

[hline]I'm enbodyment of Antichrist

Hehe Ne Reloaded Ne Reloaded!..[hline]I'm enbodyment of Antichrist

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...