obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Baluu said: kimseye söylemedik biz burda bağyan fotoğrafı var diye. çok iyi sır saklıosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 birisi daha gelip benim yazdığım bir şeyi quotelarsa, bir sayfa içerisinde en çok quotelanan adam dalındaki yarışmaya katılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Baluu said: birisi daha gelip benim yazdığım bir şeyi quotelarsa, bir sayfa içerisinde en çok quotelanan adam dalındaki yarışmaya katılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Baluu said: birisi daha gelip benim yazdığım bir şeyi quotelarsa, bir sayfa içerisinde en çok quotelanan adam dalındaki yarışmaya katılıcam. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bonus oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Aras, çok muhteşem bir burnun var gerçekten. Tebrik ediyorum burnunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sıpaydi seninki çok daha şahane, daha böyle bi Grek bebeyim. Niye kıskanıyosun başka insanları sdfsfasf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 evilmaddox said: daha böyle bi Grek bebeyim. Ulan Facebook'taki fotoğraflarımın yorumlarını okuyup buraya yazma pis herif. Aynı yorumu burtonesk yapmıştı aynen. Bari azıcık yorum katsaydın bre depresif afro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Banane :D Ayrıca o "manik depresif" olcak, düzelt kendini. İki satır cevap yazmaya üşeniyosun pis herif bana laf atma şimdi. Bi türlü görüşemiyoruz zaten, dövücem o olacak en sonunda. Bi de bildiğin üzere, elimde "wannabe-afro" fotoğrafların var, buralarda da olacaktı o poz, büyütür okulunun her tarafına astırırım onu görürsün :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Astır anacım, nesinden utanacağım 17-18 yaşındaydık, yaptık öyle bir hata. Ayrıca buraya ve Facebook'a daha önce koydun o fotoğrafları alzheimerlı afro arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 evilmaddox said: buralarda da olacaktı o poz Değil mi değil mi, alzheimer ın fanıyız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 O zaman neyle tehdit ediyorsun beni anacığım, önce gidip kendi repliklerini yaz sonra gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ayarımı da alır giderim buralardan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Şaka len şaka ^^ Alkol getiriyorsun değil mi İstanbul'a gelirken bidenem? Daha çiğ köfte neyin yapacaksın bize <3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Xhunarion said: Pati kızlarımız için geliyor; toplasın kızlar! dövelim biz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Bring it on, bitches. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yapmayın bir şey çocuğa, büyüdü, maçoluk yaşı geldi. Normal bu yaşta, bastırmaması lazım duygularını <3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 19 ergen yaşı değil be arkadaşım. Ama 22-23 kel olmak için erken, ne dersin spidee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 "Teenage" sonuçta 19 hala. 22-23 kel olmak için erken evet, niye kel mi gördün açıkta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Xhunarion said: Pati kızlarımız için geliyor; ah keşkem ah keşkem. mutfak mis gibi yer be ofise nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Spidee said: Alkol getiriyorsun değil mi İstanbul'a gelirken bidenem? Daha çiğ köfte neyin yapacaksın bize <3<3<3<3 Sen iste yeter ki canım cigerim bidenem. Ne getireyim alkol ne lazım? Çiğköfte de tabii ki yapıcaz, yanında rakıyla. Uzo bile getirebilirim sırf çiğköftenin yanına değişik bir tat denemek için :D:D Filtresiz Camel bile getiricem muhtemelen bi karton. Israrla bayinizden isteyiniz. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Güzelim ben sigarayı bıraktım, içmiyorum 1 aydır, istediğin çeşit Camel gatirebilirsin de Levent'e verirsin =) Ama Jack Daniels isterim mesela bir şişe =) Ucuzdur sizin oralarda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Jack pahalı biraz burda da, ama bişeyler yapmaya çalışırız sana bakalım :D Olmadı Zivania getiririm şekliniz şemaliniz bi kayar LOL. Başka istek ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 getirebiliyosan tekila getirsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Spidee said: Aras, çok muhteşem bir burnun var gerçekten. Tebrik ediyorum burnunu. the ultimate asdla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar