obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Baluu said: kimseye söylemedik biz burda bağyan fotoğrafı var diye. çok iyi sır saklıosun =)
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 birisi daha gelip benim yazdığım bir şeyi quotelarsa, bir sayfa içerisinde en çok quotelanan adam dalındaki yarışmaya katılıcam.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Baluu said: birisi daha gelip benim yazdığım bir şeyi quotelarsa, bir sayfa içerisinde en çok quotelanan adam dalındaki yarışmaya katılıcam.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Baluu said: birisi daha gelip benim yazdığım bir şeyi quotelarsa, bir sayfa içerisinde en çok quotelanan adam dalındaki yarışmaya katılıcam. +1
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Aras, çok muhteşem bir burnun var gerçekten. Tebrik ediyorum burnunu.
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Sıpaydi seninki çok daha şahane, daha böyle bi Grek bebeyim. Niye kıskanıyosun başka insanları sdfsfasf :D
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 evilmaddox said: daha böyle bi Grek bebeyim. Ulan Facebook'taki fotoğraflarımın yorumlarını okuyup buraya yazma pis herif. Aynı yorumu burtonesk yapmıştı aynen. Bari azıcık yorum katsaydın bre depresif afro.
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Banane :D Ayrıca o "manik depresif" olcak, düzelt kendini. İki satır cevap yazmaya üşeniyosun pis herif bana laf atma şimdi. Bi türlü görüşemiyoruz zaten, dövücem o olacak en sonunda. Bi de bildiğin üzere, elimde "wannabe-afro" fotoğrafların var, buralarda da olacaktı o poz, büyütür okulunun her tarafına astırırım onu görürsün :D:D:D
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Astır anacım, nesinden utanacağım 17-18 yaşındaydık, yaptık öyle bir hata. Ayrıca buraya ve Facebook'a daha önce koydun o fotoğrafları alzheimerlı afro arkadaşım.
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 evilmaddox said: buralarda da olacaktı o poz Değil mi değil mi, alzheimer ın fanıyız :D
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 O zaman neyle tehdit ediyorsun beni anacığım, önce gidip kendi repliklerini yaz sonra gel.
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ayarımı da alır giderim buralardan!!!
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Şaka len şaka ^^ Alkol getiriyorsun değil mi İstanbul'a gelirken bidenem? Daha çiğ köfte neyin yapacaksın bize <3<3<3<3
irin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Xhunarion said: Pati kızlarımız için geliyor; toplasın kızlar! dövelim biz bunu
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Yapmayın bir şey çocuğa, büyüdü, maçoluk yaşı geldi. Normal bu yaşta, bastırmaması lazım duygularını <3<3
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 19 ergen yaşı değil be arkadaşım. Ama 22-23 kel olmak için erken, ne dersin spidee?
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 "Teenage" sonuçta 19 hala. 22-23 kel olmak için erken evet, niye kel mi gördün açıkta?
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Xhunarion said: Pati kızlarımız için geliyor; ah keşkem ah keşkem. mutfak mis gibi yer be ofise nazaran.
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Spidee said: Alkol getiriyorsun değil mi İstanbul'a gelirken bidenem? Daha çiğ köfte neyin yapacaksın bize <3<3<3<3 Sen iste yeter ki canım cigerim bidenem. Ne getireyim alkol ne lazım? Çiğköfte de tabii ki yapıcaz, yanında rakıyla. Uzo bile getirebilirim sırf çiğköftenin yanına değişik bir tat denemek için :D:D Filtresiz Camel bile getiricem muhtemelen bi karton. Israrla bayinizden isteyiniz. :D:D:D
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Güzelim ben sigarayı bıraktım, içmiyorum 1 aydır, istediğin çeşit Camel gatirebilirsin de Levent'e verirsin =) Ama Jack Daniels isterim mesela bir şişe =) Ucuzdur sizin oralarda ^^
evilmaddox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Jack pahalı biraz burda da, ama bişeyler yapmaya çalışırız sana bakalım :D Olmadı Zivania getiririm şekliniz şemaliniz bi kayar LOL. Başka istek ? :D
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 getirebiliyosan tekila getirsene
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Spidee said: Aras, çok muhteşem bir burnun var gerçekten. Tebrik ediyorum burnunu. the ultimate asdla
Öne çıkan mesajlar