Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 espri var dediler geldim, yokmus gidebilirim.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Baluu said: espri var dediler geldim, yokmus gidebilirim. BEN YAPTIM ESPRİ BEN YAPTIM BANA BAK BEN YAPTIM
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 AGA KOPTUM YA BURDA KARDEŞİM YA NASIL ESPİRİ YAPMIŞ YA. İLİM İRFAN YUVASI YA. HELAL YA !
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kim siliyor lan mesajları? dfds edit: mesajlar bi gidip bi geliyor, site sapıttı. lol.
Osso Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Dedim ben can kirdi diye dinlemediniz.
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bi de aradığım mesajı felan bulamıyorum. Paticik Forumları da buna çok üzülüyor.
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bu arada konu dışına kim mesaj atarsa atsın, forum anasayfasından bakınca son mesajı nedanko atmış görünüyor. yamuluyor da olabilirim tabi
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Üzgünüz, istediğiniz mesaj bulunamamaktadır. yeter be. şu mesajı görmekten bıktım.
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bi vurdum istediğiniz bütün mesajlar kayboldu adsffd
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Niye yaptın böyle birşeyi Yavuz?
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kingpin said: mess up ince telli ve düz saçlar için ideal bi malzeme. osis ürünleri gayet testisli ürünler zaten. mat görünüm, sıkı tutuculuk. reklam gibi oldu bu da neyse. ince telli olmayıp düz saçlı olanlar da kullanabilir. dfd. enee benimkinden. geçen yaz aldım hala bitmedi çürüdü
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 alatariele fistanın sözünü kilo konusunda dinleyip saç konusunda dinlememesini söyleyip gitçektim ben. koyu saç yakışmış, saçı dinlendirmek için iyidir, hep boya hep boya nereye kadar? kilo vericem dediğini bir daha duyarsam sanal biber sürerim ağzına yüzüne. cık cık cık. hele hap-map, valla geliyo terlik bunca zamandan sonra aaaa...
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Emaleth said: alatariele fistanın sözünü kilo konusunda dinleyip saç konusunda dinlememesini söyleyip gitçektim ben. koyu saç yakışmış, saçı dinlendirmek için iyidir, hep boya hep boya nereye kadar? kilo vericem dediğini bir daha duyarsam sanal biber sürerim ağzına yüzüne. cık cık cık. hele hap-map, valla geliyo terlik bunca zamandan sonra aaaa... oyh..emir büyük yerden..ema abla derde ben dinlemez miyim^^
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 cici alatariel :) fistan da kızmasın, seneye boyatırsın sarıya, onun da göYnü olar.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Xunn says: CABUK BİR GÜLME POSTU AT.
Öne çıkan mesajlar