Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
parmak arası terlik gayet olmuş, bütün gayler rahat rahat giyiyolar severek.
ne biçim mangal partisi o ya ortada alkol yok 1 tane. tüh size.

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 02:40 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

[spo] [/spo]
ilke bunca yıldır sakladın, aslında biliyordum ben gerçeği ama emin olamıyordum.. sdf

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:06 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

bi de, tutorial olsun sana pentullah.
[spo]mangal böyle yapılır.

bu kadar kişiyle yapılır.

(bkz. arkada rugby oynayan yozlaşmış gençlik)

arada böyle kültür tanıtılır ve bu içilir arkadaşım.
edit=kilo almış olabilirim, ancak fazla da sırıtmamın payı var :p, önemli olan 3 haneye çıkmamak hem.
[/spo]

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 03:41 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

bakalım bu sefer olacak mı..masadaki resimler hariç diğerleri webcam testi sırasında ortaya çıktı :)

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[spo] [/spo]

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 04:30 tarihinde, Darqainu tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
@ Zaugna : O resim björk'ü andırttı bana tip olarak lan bir an şaşırdım :)

Pent parmak arası terlik rahatta bazı insanların ayak fobisi oluyor (bkz: ben) parmak arası terlikte ayak gördüğüm zaman tiksiniyorum ühüh :(
Mesaj tarihi:
ya bırakın ya daha haftasonu 40 kişilik 4 mangallı piknik yaptık heybeli adada onlar da mangal mı hehe d: resim de var yani şimdi gelip de konuşmakla olmaz demeyin üzülürsünüz resimler gelince :D

[ Mesaj 07 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:23 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...