aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ofis. Bugün yanlış tabloya "delete *" attım. Çok kritik 29bin küsür kayıt sildim, backup da yokmuş. kurtardık ama ömrümden ömür gitti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 utopia said: xunn, saeye laf atmadan bir kendine bak önce bak bak allasen bak ihihihihi OMG POWNED! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Laraken said: Ferrero said: emotional & anadolu death. senin banyo pozlarından iyi be olm. haksızlık etme, fena değillerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bu da film afişi gibi oldu ama hadi hayırlısı dfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 auhauh eralp bebeem repu+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 fantazi muzikle anadolu metal el ele! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 arkadaki eleman park görevlisimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 eralp minicique olmuş, zayıflamışsın cicim. ayrıca bir kutsi havası da sezilmiyor değil=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 aktiftablet said: Ofis. Bugün yanlış tabloya "delete *" attım. Çok kritik 29bin küsür kayıt sildim, backup da yokmuş. kurtardık ama ömrümden ömür gitti yani. Seni ofise almak hata lan ahaha kımıl zararlısı herif. Ayrıca FE-NER-BAH-ÇEsaçlar böyle kalsın pilis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 delete ile silinen bilgi silinmiş sayılmaz zaten. hard diski blendera koymadığın sürece sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 En tazesinden bugün çekilmiş iki adet foto buyrun. En sol taraftaki rengarenk ama cool eleman =) Bu da üsttekinden 2-3 saat sonra. Hala coolum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kermit said: tan halısaha maçı yapılacak adam bide ahmedinejat var böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 mad baba son resimdeki pembeli adam gayim ama karizma bende gibi bakıyo nan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ausdhaush yok o gay değil de, öyle renkler giymeyi seviyo. Pembe değilse de mor rengi ben de gayet severek giyerim ayrıca. (niye belirtme ihtiyacı duydum hiç bi fikrim yok gerçi ama, olsun) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Cuce said: fantazi muzikle anadolu metal el ele! Win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Ardeth said: delete ile silinen bilgi silinmiş sayılmaz zaten. hard diski blendera koymadığın sürece sorun yok Abicim müşterinin bütün biglisi gidince insan bi yusuf yusuf oluyo, backup mack up almamış kimse, verileri ikinci bi siteme koyalayan serviste durmuş herkesden habersiz. Anca öyle delete edilmiş şeyleri kurtaran bi tool bulduk da geri getirik, amele usülü yani.. O Sinir stres bi ömür yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 mad mor bende severim baba da o resimde bi gariplik var hala inceliyorum acayip bşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Herkez saclari uzatiyo, ben kestiriyorum.. :D KEL !! baaa mi didin ? baydim ben geziniom biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Lexius said: mad mor bende severim baba da o resimde bi gariplik var hala inceliyorum acayip bşi. siseyi tutusu + bakislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ilk resimdeki ayna güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 2 resimdede var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 axedice said: Biri gansta mı dedi http://img136.imageshack.us/img136/7881/gangstadicepz9.jpg ABİ YILIN FOTOSU SEÇİLSİN BU. AHAHAHAHAHAHA OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 king of loss acil sakal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 var zaten sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar