Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dasaaa said: peru anti-riot timinde görev yaparkene.. ştormp trupır diyorlar bu koruyucu giysilere.. nedense? Arkadaşlar çadır yapmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 çadır değil onlar prefabrik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Ardeth said: dasaaa said: peru anti-riot timinde görev yaparkene.. ştormp trupır diyorlar bu koruyucu giysilere.. nedense? Arkadaşlar çadır yapmış? ayar kasan mesajcanım seni gören çadırı kuruyor! plastik değil çelik olsa yamultuyor selam kasan mesajpati'nin güzel kızlarının etkisi o.. naapsın polis kasım kasım kasılan mesajkoruyucu o. yok nasıl çözemedin ona hayret ediyorum... ezik ama çatırmayan mesajöeh! hiç komik değilsin ben varoşların delikanlısyım ulan! mesajısaçmalama! defol bla bla bla.. bintürlü bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ten'oio aquila derim apışıp kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dasaaa said: ayar kasan mesaj canım seni gören çadırı kuruyor! plastik değil çelik olsa yamultuyor kasım kasım kasılan mesaj koruyucu o. yok nasıl çözemedin ona hayret ediyorum... İki nefis ayar birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 6 Hafta Oncesi Bugun. 11 Kilo eksik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 çok daha iyi.kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 işte bir azmin hikayesi. adam bildiğin çekmiş yahu. güzel olmuş : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 her spoilerı bi meme beklentisiyle aciyor duruma geldik. ehuh neyse, kilo vermek saglik acisindan iyidir, rock on(Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kingpin said: basic fransızcamızla artislik yapmayalım, madara olmayalım elaleme dfds. Qu'est-ce que c'est? (okunuşu manalı bunun da, bak şöyle: Qes köse!) asafsg. ha bi de, dory +1 eet ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 dory +1 aynen komple mesaja +1 yani. çok güzel olmuş o zayıflama hedeleri cidden, başarılar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ben de zayıflıcam ya. daha doğrusu şöbiyet olan göbeeemi baklava yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 kues köse değil kesköse diye. hafif aksan katıyorsun qu'est-ce que c'est oluyor. DAKOR ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Q manayı güçlendiriyor orada. özellikle yazıldı. dakor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 l2frenchkiss noob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 köselere laf mı var burda? alınırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 q diyince kü oldu olmaz öyle. resim koysun biri hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 je bois! bildigim tek fransizca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Ben "döla" demeyi saplantı düzeyinde sevmek dışında Fransızların bişeyini sevemedim henüz. Ha bide petanque diye bi oyun var ki, abov. Kapışmak isteyen olursa beklerim:D. Döladöladöladöladöladöladöladöladöladöladöladöladöladöla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bi şarkı vardı fransızca direk okunuşla hitap etcem oğum döla rooz diye gidiodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Ardeth said: zehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 si tü se parle an franse, jö vö parle ossi lan okey?! O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 4 sene fransısca okudum, aklıma kalan tek şey J'ai mal a tout. Bir yerim ağrıyor demek ama neresi bilmiyorum. *cough* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar