Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 evet bütün repler orçuna. ASLANIM BENIM YURU
evilmaddox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Asteroth said: O sağdaki ilkokul arkadaşınla tanışmak isterim Ali. Canım benim. Sadece senin aklına geldi dimi cigerim o?:D Hadi bakiim sen bi çay koy gel bana:D Bi de kısa Camel kap gel bakkaldan. Hadi hayatım. Seri bakiim.:D O diil de, rep tabii ki Cons a:D Ama ben gözde hafiften kalem, dudakta da parlatıcı seziyorum o fotoğrafta ama inşallah flaş parlamasıdır onlar>:D<
kitana Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ya laraken hocam sende neden böyle bi kambur durma ya da ne bileyim eğilme mi neden var abi o , her fotoda var yeter lan ayrıca : bu mentos başka mentos
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Cons said: planet diye biyer. divayla kaffe nin arasındaymış ilk defa gittim bağdat caddesi mi ? fucks bi yer, acayip :(
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kitana said: ya laraken hocam sende neden böyle bi kambur durma ya da ne bileyim eğilme mi neden var abi o , her fotoda var yeter lan ayrıca : bu mentos başka mentos so exploitable.
Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ferrero said: Cons said: planet diye biyer. divayla kaffe nin arasındaymış ilk defa gittim bağdat caddesi mi ? fucks bi yer, acayip :( atakent değil mi ?
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 evilmaddox said: Asteroth said: O sağdaki ilkokul arkadaşınla tanışmak isterim Ali. Canım benim. Sadece senin aklına geldi dimi cigerim o?:D Hadi bakiim sen bi çay koy gel bana:D Bi de kısa Camel kap gel bakkaldan. Hadi hayatım. Seri bakiim.:D O diil de, rep tabii ki Cons a:D Ama ben gözde hafiften kalem, dudakta da parlatıcı seziyorum o fotoğrafta ama inşallah flaş parlamasıdır onlar>:D< OHA razien miyim ben dfhdgd
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Dev said: Ferrero said: Cons said: planet diye biyer. divayla kaffe nin arasındaymış ilk defa gittim bağdat caddesi mi ? fucks bi yer, acayip :( atakent değil mi ? bostanlı/izmir
Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 işte bostanlıyla atakent arasında bi yerde. kaffe atakentte çünkü. öbür yer de bostanlıda. arası bir yer olması gerek. of be abi be, hep tikky mekanlarındasın :/
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 atakentte değil olm 2 si yanyana sayılır. bostanlı iskelenin karşısında deniz restoranın sırasında.
Dev Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Teşekkürler Orçun, sticky yapılması uzun zamandır gerekiyordu. (tu)
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 heh, lüzum yoktu aslinda. Simdi yeni mesaj var mi yok mu anliyamicaz :D edit. hatirladim ya bunlarda renk degiştiriyordu demi sari kirmizi felan..
Cons Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yeni mesaj olunca kırmızı oluyor stiki şeysi. herşeyin çaresi var fdgdf
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ben editlerken sen de yazmissin. Doru valla oyle oluyordu :D
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 MADBOY said: Öyleyse : Unholy izbandut style! Cult of the Damned. Bekleriz. Öff sdfsdf. Hafif sola dönseydin bide of! of!
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kitana said: ya laraken hocam sende neden böyle bi kambur durma ya da ne bileyim eğilme mi neden var abi o , her fotoda var yeter lan kamburum zira.
Killer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kitana said: ya laraken hocam sende neden böyle bi kambur durma ya da ne bileyim eğilme mi neden var abi o , her fotoda var yeter lan ayrıca : bu mentos başka mentos babsör adın emir mi?
Öne çıkan mesajlar