Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
berkcan evet isim gercekten o olmalı zaten.repe boguyorum kendisi ciddiyim.metal ortamında sırıtan insanı seviorm yada rengahenk giyinen insanı
Mesaj tarihi:
irin said:
berkcan evet isim gercekten o olmalı zaten.repe boguyorum kendisi ciddiyim.metal ortamında sırıtan insanı seviorm yada rengahenk giyinen insanı

berkcan bir tanedir ya, görür görmez kanım ısınmıştı kendisine :) bogun repe, berkcan nerdesın lan.

lavuk mortuus, ilk 2 şarkıdan sonrasını anlamadım. ulan insan 1-2 tane panzer division, bleached filan çalar.
Mesaj tarihi:
Laraken said:
ivy said:
lara sen yanındaki elemanla pişti olmuşsun ahah

marduk konserine giderken marduk t-shirt ü giydiğimizden olmasın o : ).

azuhahahahhaha pişti!? zuahahahaha..

cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden laraken krieg marduk konserinde arkadaşı ile aynı kıyafeti giydi!

PİŞTİ!!!! (<-bunlar renkli yazıyor ve hareket ediyorlar falan)

televole mi lam bu? zuahah

çok güldüm pardon
Mesaj tarihi:
allahtan kulaklarım çınlamaya hassas da hemen duydum koştum geldim, bagetleri almışım gülerim tabi :) ayrıca black metal tartışmasına ben de girmiyim can ın dediği gibi garbage... forum... bi de spastiğime serçeme insanları beni repe boğdurmaya teşvik ettiği için çok teşekkürler :)
Mesaj tarihi:
Werewolf said:
Alice Cooper nereden çıktı ahah.
alice cooper:#10119425 !?

zamanında kiss üyelerine "aklınıza başka bir fikir gelmediği zaman hemen etraftaki şeyleri havaya uçurmaya başlıyorsunuz" demiş olan büyük zat. ekşinin ve bi kaç mecmuanın yalancısı oluorm.

Archangel_ said:
allahtan kulaklarım çınlamaya hassas da hemen duydum koştum geldim, bagetleri almışım gülerim tabi :) ayrıca black metal tartışmasına ben de girmiyim can ın dediği gibi garbage... forum... bi de spastiğime serçeme insanları beni repe boğdurmaya teşvik ettiği için çok teşekkürler :)
bi kere ben baslattım. hıh,ona buna trip atmak alıskanlık olumus ben yaptım siz yapmayın dsadasd
Mesaj tarihi:
irin said:
Werewolf said:
Alice Cooper nereden çıktı ahah.
alice cooper:#10119425 !?

zamanında kiss üyelerine "aklınıza başka bir fikir gelmediği zaman hemen etraftaki şeyleri havaya uçurmaya başlıyorsunuz" demiş olan büyük zat. ekşinin ve bi kaç mecmuanın yalancısı oluorm.

Archangel_ said:
bi kere ben baslattım. hıh,ona buna trip atmak alıskanlık olumus ben yaptım siz yapmayın dsadasd

afedersin gözümden kaçmış, trip değil valla haklısın, sen de sağol :)
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
Laraken said:
ivy said:
lara sen yanındaki elemanla pişti olmuşsun ahah

marduk konserine giderken marduk t-shirt ü giydiğimizden olmasın o : ).

azuhahahahhaha pişti!? zuahahahaha..

cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden laraken krieg marduk konserinde arkadaşı ile aynı kıyafeti giydi!

PİŞTİ!!!! (<-bunlar renkli yazıyor ve hareket ediyorlar falan)

televole mi lam bu? zuahah

çok güldüm pardon

abi nasıl kaçırdım bunu ya.
* smileyler yetersiz kaldığında *

bu arada berkcan nerdesin yazarken adam online oldu lan. işte böyle bi adam :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...