irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 berkcan evet isim gercekten o olmalı zaten.repe boguyorum kendisi ciddiyim.metal ortamında sırıtan insanı seviorm yada rengahenk giyinen insanı
Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 http://forum.paticik.com/thumbnails/831/410/d88/efa/24f/0c2/094/99c/adf/bce/c7_450xNULL.png tut saçından vur yere, zibidi.
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Rezalet. Bak bu daha iyi asdhshdfds:
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 lan dela çağırınca sen daha semihin evine gelemiyon : ).
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 alice cooper bizim burda radyo programi yapiyo, bik bik bik agzi durmuyo adamin, ne iciyosa artik ne dedigi de belli degil.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Metal dediğin delikanlı olur http://ruthlessreviews.com/pics4/bm/bm3.jpg
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Yalnız bi sn. Marduk ile Kiss'i aynı kategoriye koymak nasıl bir mantıktır anlamadım. Hani yüze makyajsa onlar da farklı. Yok yani yok. Black Metal Sux
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 black metal sux? neyse garbage, neyse ki forum...
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 irin said: berkcan evet isim gercekten o olmalı zaten.repe boguyorum kendisi ciddiyim.metal ortamında sırıtan insanı seviorm yada rengahenk giyinen insanı berkcan bir tanedir ya, görür görmez kanım ısınmıştı kendisine :) bogun repe, berkcan nerdesın lan. lavuk mortuus, ilk 2 şarkıdan sonrasını anlamadım. ulan insan 1-2 tane panzer division, bleached filan çalar.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Laraken said: ivy said: lara sen yanındaki elemanla pişti olmuşsun ahah marduk konserine giderken marduk t-shirt ü giydiğimizden olmasın o : ). azuhahahahhaha pişti!? zuahahahaha.. cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden laraken krieg marduk konserinde arkadaşı ile aynı kıyafeti giydi! PİŞTİ!!!! (<-bunlar renkli yazıyor ve hareket ediyorlar falan) televole mi lam bu? zuahah çok güldüm pardon
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 allahtan kulaklarım çınlamaya hassas da hemen duydum koştum geldim, bagetleri almışım gülerim tabi :) ayrıca black metal tartışmasına ben de girmiyim can ın dediği gibi garbage... forum... bi de spastiğime serçeme insanları beni repe boğdurmaya teşvik ettiği için çok teşekkürler :)
irin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Werewolf said: Alice Cooper nereden çıktı ahah.alice cooper:#10119425 !? zamanında kiss üyelerine "aklınıza başka bir fikir gelmediği zaman hemen etraftaki şeyleri havaya uçurmaya başlıyorsunuz" demiş olan büyük zat. ekşinin ve bi kaç mecmuanın yalancısı oluorm. Archangel_ said: allahtan kulaklarım çınlamaya hassas da hemen duydum koştum geldim, bagetleri almışım gülerim tabi :) ayrıca black metal tartışmasına ben de girmiyim can ın dediği gibi garbage... forum... bi de spastiğime serçeme insanları beni repe boğdurmaya teşvik ettiği için çok teşekkürler :) bi kere ben baslattım. hıh,ona buna trip atmak alıskanlık olumus ben yaptım siz yapmayın dsadasd
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 irin said: Werewolf said: Alice Cooper nereden çıktı ahah.alice cooper:#10119425 !? zamanında kiss üyelerine "aklınıza başka bir fikir gelmediği zaman hemen etraftaki şeyleri havaya uçurmaya başlıyorsunuz" demiş olan büyük zat. ekşinin ve bi kaç mecmuanın yalancısı oluorm. Archangel_ said: allahtan kulaklarım çınlamaya hassas da hemen duydum koştum geldim, bagetleri almışım gülerim tabi :) ayrıca black metal tartışmasına ben de girmiyim can ın dediği gibi garbage... forum... bi de spastiğime serçeme insanları beni repe boğdurmaya teşvik ettiği için çok teşekkürler :) bi kere ben baslattım. hıh,ona buna trip atmak alıskanlık olumus ben yaptım siz yapmayın dsadasd afedersin gözümden kaçmış, trip değil valla haklısın, sen de sağol :)
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Kiss'e laf yok. *dil dışarı* I, wanna rock'n roll aaaall night. And parteh every day!
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 dasaaa said: Laraken said: ivy said: lara sen yanındaki elemanla pişti olmuşsun ahah marduk konserine giderken marduk t-shirt ü giydiğimizden olmasın o : ). azuhahahahhaha pişti!? zuahahahaha.. cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden laraken krieg marduk konserinde arkadaşı ile aynı kıyafeti giydi! PİŞTİ!!!! (<-bunlar renkli yazıyor ve hareket ediyorlar falan) televole mi lam bu? zuahah çok güldüm pardon abi nasıl kaçırdım bunu ya. * smileyler yetersiz kaldığında * bu arada berkcan nerdesin yazarken adam online oldu lan. işte böyle bi adam :)
Öne çıkan mesajlar