irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Cuce said: ginaly said: kingpin said: eisenheim said: hatun benden uzun olsun süper oluyo..kendinizden uzun hatunlarla çıkın.. çok zevkli :D hahah katılıyorum. katılmayıp napcan sdfsd oyyy!!!! ne fantaziymiş beahh.nasıl oluo o iş merak etmior deilim ama kurcalamıcam korkuorm kurcalamaktan işin içinde kingpinde var cunku
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ... ginaly "zaten bodursun katılmaktan baska caren yok" demek istemiş
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 uhzahzuazhhauzhahz don çıkarmaya bile zahmet göstermiyor "sal gitsin" mantığı
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ginaly said: donsuzmu giyilio etek? abav orası sana kalmış firikik veririm diyosan don giy vermem efendi oturup kalkarım diosan giyme
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben yaptıktan sonra çıkartıyorum opsiyonel o
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 laaaan sanki hayatınızda giydiniz allahım herkes bi master olmus etek mevzuunda
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 rihhana'nın klibi var mtv de ama duygusal bişi sanırım izlemeye değmez edit:yok yok değermiş
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 irin said: laaaan sanki hayatınızda giydiniz allahım herkes bi master olmus etek mevzuunda sonuna kadar destekliyorum
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Overseer said: ben giydim ama aboooo zmn tecrubeleri alalım plx.giydin cıkardınsa hemen olmaz. mini etekle en az 8 sa.gecirmiş olmam gerekio.yoksa giydim die hiç gezme ortalarda
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ben de robe ve kadife pantalon üzerine tunic giydim geek alert!
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 penguende bi karikatür vardı böle pala bıyıklı bi adam mini etek giyiyodu başında da türban vardı duvarda oturan adamlarda mini eteğin üstüne türban takanları hiç anlamıyorum diyolardı
irin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hayatımız karikatur anlatmakla gececek die cok korkuorm
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 korkma bi gün sende karikatür olursun seni anlatırlar
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mtv de hande yenerin klibi var sakın açmayın bende kapatıyorum hatta yatıyorum burdan sizlere iyi geceler dilemek istiyorum.
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 arada bi görüyom..tenhada kıstırsammı acaba O.o
Öne çıkan mesajlar