ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kızlarda herşeyin minisi rulz eteğin boyun ağzın zekanın
ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ivy said: kızlarda herşeyin minisi rulz eteğin boyun ağzın zekanın salak. işte kızları obje olarak gören bi beyinsiz daha
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hepimiz obje değilmiyiz be, ben öle öğrenmiştim
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 akıllı kızlar herşeyi kendilerine dert ediyorlar. rahat olsun bi sakin ya
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 eisenheim said: hatun benden uzun olsun süper oluyo..kendinizden uzun hatunlarla çıkın.. çok zevkli :D hahah katılıyorum.
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hem mini etek giyse hem akıllı olsa ..? ikisini bi arada yapamazmı sakız çiğnerken yürümek gibi mesela
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Cuce said: yok lan akıllı olsun boyuda kısa olsun lol olmasın demişim
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Ne kadar kabasiniz ya. İvy bunlar nezaket nedir bilmiyorlar. Om den yolluyorum msn dfsw
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kingpin said: eisenheim said: hatun benden uzun olsun süper oluyo..kendinizden uzun hatunlarla çıkın.. çok zevkli :D hahah katılıyorum. katılmayıp napcan sdfsd
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 aptal kızlar daha cok dert ediyo.... hayır bide, aptal aptal uğraşıyosun ooofff of! insan dediğin akıllı olsun zeki olsun ne guzel
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ginaly said: kingpin said: eisenheim said: hatun benden uzun olsun süper oluyo..kendinizden uzun hatunlarla çıkın.. çok zevkli :D hahah katılıyorum. katılmayıp napcan sdfsd oyyy!!!!
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 slayer77 said: Cuce said: yok lan akıllı olsun boyuda kısa olsun lol olmasın demişim hem kısa boylu hem mini etekli kötü oluyo.. uzun boylu ince belli mini etekli olursa .. ohh mis
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Cuce said: aptal kızlar daha cok dert ediyo.... hayır bide, aptal aptal uğraşıyosun ooofff of! insan dediğin akıllı olsun zeki olsun ne guzel +1 kız dediğin hamım hanımcık güzel zeki olsun canımı yesin yaa yok vazcaydım yemesin aplatlar öle tripler yapıyorki idiotlar bile yapmıyor yani o derece
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 idiyot diyot iyot yot ot 5 tanesinden 4 ü anlamlı lan ne güzel kelimeymiş
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kafan iyi sanırım bence mini etek giy ve sıç
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 eisenheim said: slayer77 said: Cuce said: yok lan akıllı olsun boyuda kısa olsun lol olmasın demişim hem kısa boylu hem mini etekli kötü oluyo.. uzun boylu ince belli mini etekli olursa .. ohh mis arzuladığın kızı bizlerle paylaştığın için teşşekür ediyoruz. haha :P
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 eisenheim said: kafan iyi sanırım bence mini etek giy ve sıç tabi abi mis gibi. uğraşmıyosun bi çömüyosun herşey ortada çatır çatır sıçarım hemde
Öne çıkan mesajlar