Saeros Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 oha peluş oyuncak gibi, oha sıkar cılkını çıkarırım onun ben, lanlan
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Laraken said: olm fotoraf çekerken burun deliklerim mi açılıyor lan benim?! benzer dertten musdaribim. her fotoda sağ gözüm nerdeyse kapalı!
tunca Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 ne emous ey key :/ saçım yeterince uzayana kadar böle bi emo havası var gerçekten ama yapabilceim bişi yok=(
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 olm ben seni bildim bileli saçın böle ki? uzamayacak demekki : ).
axedice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Tunca saçından damlayan yağlarla patetes kızartabilirim. Dove falan kullan şampuan. yunca kim peki?
tunca Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2007 Laraken said: olm ben seni bildim bileli saçın böle ki? uzamayacak demekki : ). asdf mantıga bak =p. @axe: banyo yapınca bi sorun olmuyo da üşengeç ve pis bi insan olduğum için 3-4 günde bir banyo yapıyorum.(eski halime göre iyi yine =p )
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 tunca said: resim O saçlar uzayınca sağlam olacak ama, her uzatan emo saç devresinden geçiyor, albümde biryerlerde duruyor zaten benim emo pozu denemem. Dalgalı olursa tadından yinmez keçi + bıyık ile.
evilmaddox Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Laraken le Griswold arasında bi benzerlik mevcut mu yoksa ben mi dallamayım ? Özellikle göz yapısını falan baya benzetiyorum ben ikisinin...
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Bıyık çene kombosu benziyor da, onun dışında benzetemiyorum ben, Laraken'in yüzü daha geniş, burun falan, Levent daha ince zaten, saçları da düz.
Xhunarion Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Griswold ve odium benziyorlar oldukça. Ayrıca her saç uzatan bir ara emo saç dönemiden geçer önermesi doğrudur, benimki daha yeni çıktı o modtan. Gururluyuz.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Hadi ya adama benzedin yani? Bi resim koysana inanmam.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 nc bonepart her an gelip yanaklarınla dalga geçebilir söylemedi deme tunca emo musun elf mi anlamadım gitti elfsen o sakal ne? d:
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 bonep kendi yanaklarıyla dalge geçsin nc me laf yok :X asdsdf
tunca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Ardeth said: nc bonepart her an gelip yanaklarınla dalga geçebilir söylemedi deme tunca emo musun elf mi anlamadım gitti elfsen o sakal ne? d: kulaklar sivri değil ona bakarsan sakal olunca mı elf olmamış oldum =D ruhen elfim ben. emo olduğum yönündeki açıklamalar ise tamamen yalandan ibaret. her saçı gözünü kapatan emo değil arkadaşım =(
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Dün war beta account umu vermedim diye bileklerini kesmeye kalktı. Emo.
N-c Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2007 Sly-One said: bonep kendi yanaklarıyla dalge geçsin nc me laf yok :X asdsdf ah sly one ım benm yaa sen olmasan naparım saol hayatım
Öne çıkan mesajlar