Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
parasıyla diilmi di mi anıl :) ahahaahah aam anıl efendi adamdır sessiz uyumuştur bizim derslerde salya sümük uyuyan adam tanıyorum.75 dakika e iyi yani
Mesaj tarihi:
Xhunarion said:
Ferrero Roché'nin atlı fotosunun arka planı çok güzel yahu, neresi orası? Film mekanı gibi.

Düzce Binef At Çiftliği
İstanbul'a 3 saat
Ankara'ya 3 saat
...

edit: Cons süper eheh "ultima online mondain's legacy" olmuş.
Mesaj tarihi:
dersi rahatsız etmedikten sonra uyumaktan ne zarar gelir :).bişi olmaz :). zaten hocalarda kanka :D
@syn: ne parası ya.çulsuzları oynuyorum kaç haftadır :)
hayat pahalı
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
mayhem senin masa üstüne bişeyler dizme hastalığın var bence

valla öyle bir hastalığım yok. kutlama günleri birbirini takip edince bu manzara cıkıyor karşıma :)
Mesaj tarihi:
zheld, patiden defol git. sen asosyalsin, sen toplumsal çıkarım yapıyosun paso, sen mmorpglerde nolifer derecesinde item kasıyosun, sen, sen, sen. YÜRÜ GİT LAN ASABIMI BOZMA!

olm bişe dicem, şarabın en ucuzu 10ytl olmuş lan? NİYE?
Mesaj tarihi:
Dev said:
zheld, patiden defol git. sen asosyalsin, sen toplumsal çıkarım yapıyosun paso, sen mmorpglerde nolifer derecesinde item kasıyosun, sen, sen, sen. YÜRÜ GİT LAN ASABIMI BOZMA!

olm bişe dicem, şarabın en ucuzu 10ytl olmuş lan? NİYE?

Adam zamanında benim char'a farm yapıyordu, yani başkasının char'ları söz konusu oldugunda bile nolifer.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sizin kafalarınızı kırarım noliferlık yetenneğimi vücut inşa etme olayına verdim hertarafım kas oldu gelince(ki 25i o tarih)sizi göğüs kaslarımın arasına alır ezerim
zun resim koy lan iki tane eski günlerin hatrına unuttuk yüzünü unutturdun yada
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...