Syn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 parasıyla diilmi di mi anıl :) ahahaahah aam anıl efendi adamdır sessiz uyumuştur bizim derslerde salya sümük uyuyan adam tanıyorum.75 dakika e iyi yani
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Xhunarion said: Ferrero Roché'nin atlı fotosunun arka planı çok güzel yahu, neresi orası? Film mekanı gibi. Düzce Binef At Çiftliği İstanbul'a 3 saat Ankara'ya 3 saat ... edit: Cons süper eheh "ultima online mondain's legacy" olmuş.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 vendordan en güzel at gelmiş ama ha iyisin yine eah
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 dersi rahatsız etmedikten sonra uyumaktan ne zarar gelir :).bişi olmaz :). zaten hocalarda kanka :D @syn: ne parası ya.çulsuzları oynuyorum kaç haftadır :) hayat pahalı
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Cons said: vendordan en güzel at gelmiş ama ha iyisin yine eah muahah doğru kahverengi en iyi diyoduk :P unutmuşum yaf
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 annenden benim snickers ve redbullarimi iste kaldiysa, gardropta sakliyodu.
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 yaw nası resim ekliyoduk bnde ekleyeyim madem
can-i Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Saeros said: gözler de içmiş abi, sdf Benim gözler ole abi ya. Benden fazla içiolar genelde. sdfsdf
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 mayhem senin masa üstüne bişeyler dizme hastalığın var bence
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 pwnbot said: annenden benim snickers ve redbullarimi iste kaldiysa, gardropta sakliyodu. ayıp lan
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Ardeth said: mayhem senin masa üstüne bişeyler dizme hastalığın var bence valla öyle bir hastalığım yok. kutlama günleri birbirini takip edince bu manzara cıkıyor karşıma :)
Dev Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 zheld, patiden defol git. sen asosyalsin, sen toplumsal çıkarım yapıyosun paso, sen mmorpglerde nolifer derecesinde item kasıyosun, sen, sen, sen. YÜRÜ GİT LAN ASABIMI BOZMA! olm bişe dicem, şarabın en ucuzu 10ytl olmuş lan? NİYE?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mayhem said: bu geceki sofram istanbula geldiimde bi akşam çağırırsın artık asdf
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Dev said: zheld, patiden defol git. sen asosyalsin, sen toplumsal çıkarım yapıyosun paso, sen mmorpglerde nolifer derecesinde item kasıyosun, sen, sen, sen. YÜRÜ GİT LAN ASABIMI BOZMA! olm bişe dicem, şarabın en ucuzu 10ytl olmuş lan? NİYE? Adam zamanında benim char'a farm yapıyordu, yani başkasının char'ları söz konusu oldugunda bile nolifer.
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 arkadaşlar sizin kafalarınızı kırarım noliferlık yetenneğimi vücut inşa etme olayına verdim hertarafım kas oldu gelince(ki 25i o tarih)sizi göğüs kaslarımın arasına alır ezerim zun resim koy lan iki tane eski günlerin hatrına unuttuk yüzünü unutturdun yada
Öne çıkan mesajlar