Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 tipin ağrı çektiğini doğruluyor kermit
Razien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Saeros said: Razien said: Fistan seni hep kıl biri olarak hatırladım tipinde bunu doğruluyor ^^ "tipin doğrulaması" olayına hiç girmese miydin acaba razien Uff çok pis göt oldum aman Allahım !!!
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 kermit sünnet olmuşta acıyı çaktırmayan çocuklar gibi bakmışsın:D
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Razien said: Saeros said: Razien said: Fistan seni hep kıl biri olarak hatırladım tipinde bunu doğruluyor ^^ "tipin doğrulaması" olayına hiç girmese miydin acaba razien Uff çok pis göt oldum aman Allahım !!! Çok ucuz numaralar bunlar ayardan kaçmak için, ama olmayınca olmuyor.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Razien said: Saeros said: Razien said: Fistan seni hep kıl biri olarak hatırladım tipinde bunu doğruluyor ^^ "tipin doğrulaması" olayına hiç girmese miydin acaba razien Uff çok pis göt oldum aman Allahım !!!ölesin bölesin ama ddürüst adamışsın helal nasıl da biliyon ne olduğunu. edik:bu arada neden fistan a kendi çapında laf sokmaya çalısıp ayar yeme isteğini anlamış değilim neden gerilim yaratıyorsun ki albüm topicinde?
Razien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Şimdilik kibar bi antiayar bulamadım idare edin. He bu arada çap olayına hiç girmeyelim buralarda, benim çapım sizinki gibi göbekte değil B)-
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 hmmm doğru ya senin çapın popondan başladığı için haklı olabilirsin ama ben senin neden böle yaptığını biliyorum fotolardan dolayı bi acı hissetmeden dolayı olmalı.
Razien Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Ahah biraz daha yaratıcı ol benim çapım popomda evet. Sanane saman ye .Acıya gelince bir grup sığ düşünceli insanların hakkımda çevirdiği geyikleri mi kaale alıcam.Benim yazılarımı okuduysan bu forumda lise kavgası yapıcak en son kişi benim
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 çok uzamadı mı bu olay? bi son verseniz? tadından yenmese?
Dev Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Hişt! Ayrılın lan. Aaaa, bi albüm kaldı sakin olduğumuz kapışmayın hemen. Yorum kaldıramayacaklar resimlerini koymasınlar, koyulan resimlere de hakarete varan cinste yorumlar yapmayın siz de. Ne saygı kalmış ne başka bişey. Hey alaam
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 lan ajdarı görüyorum burda. resmen o adeta onun konuşmaları *kaçar*
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ... neyse ya olaylar karışmış burda bi de ben körüklemiyim...
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bakayim dedim patideki tipler nasilmis diye.girmez olaydim,resimden cok birbirinize laf atmissiniz be.Herkez adam gibi resmini koysa da gorunce ''aa bu adam patidendi'' desek olmuyo demi illa civkini cikaricaksiniz.Helal olsun.
Feandreu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 İtinayla bkz. sonrasında çay demleyiniz makine tipimle orantılı kaymış
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 çakma rambo.. ortadaki şahıs takım kaptanı olarak ben:p
Öne çıkan mesajlar