axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Odium bence de başlatma. Senin kaybedecek daha fazla şeyin var. Canıms ;) Neyse albüm eski haline dönsün, güzel resimlerimizi paylaşalım. Mesela bakın ben negzel çıkmışım. Bu resimde beni ve aktiftableti bulana lan partiye çikolata vericemps : odium sen ne zaman istersen gel çikolata ısmarlarım.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sag ust 2. sen sag ust 4. aktif cikolotami madboya ver o yesin
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Yuh, bu kadar çabuk beklemiyodum. Hmm valla bilene gider çikolata öyle hak devretme falan yok. Bu durumda lan partiye gelmek zorundasın?
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ortadaki lavuk benim yazın çalıştığımız mekanda sahne öncesi soundcheck alırken...
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Birkaç sayfa öncesine bak Resul, o iğrençliğin sebebini görebilirsin, benim 2 sene önceki frikiğim dsfs.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kingofloss Madboy sizin resimlerde 1-2 ufak oynama yaptım alınırsanız kaldırırım.. Sabaha kadar uyumamam lazım o yüzden kahve + sigara + boş işlerle meşgul ediyorum kendimi (:D Ortamların vazgeçilmez tribi... ( Yanındaki arkadaşın öyle bir bakmış ki sanki onun yüzünden öksürüyorsun öyle bağladım olayı eheh) Onlara haklarını verin!
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gay marriage felan istiyoruz. anayasal haks. hax. haxXxorz. @axedice ha onlar poz değil yani, hatta şahsen delioğlana yollamadım, ondan kaybediceğim şeyler var. editini gördüm, komikmiş. edit değilmiş notmuş. bu da oldu mu 3. edit.
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 opeth tekstil 0-12 etkileri var fotolarda.
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 axedice said: Odium bence de başlatma. Senin kaybedecek daha fazla şeyin var. Canıms ;) Neyse albüm eski haline dönsün, güzel resimlerimizi paylaşalım. Mesela bakın ben negzel çıkmışım. Bu resimde beni ve aktiftableti bulana lan partiye çikolata vericemps : odium sen ne zaman istersen gel çikolata ısmarlarım. bu resimde kerem var, hasalda ne isin var peki senin?
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Olm yeni gördüm. Bizim yarı çıplak fotolara ne oldu lan? O gece orada baya şey oldu yalnız. Baya. zaten 90'lardan hatırlayamadıgım büyük bir kısım var. Hmm. Yine olsa yine yaparım. Odium bizim kilo almamız lazım abi acil. Çıtır kızlar oluyoruz olm yavaştan.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 abi çıplak daha güzel fotolar çekmemiz lazımdı. dur sağlam makine alıyorum yakında, yazık edicem alete. profesyonel yani bi de. o zaman görüşürüz *wink*
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Penthesilea said: Ben ve xaenin, inanilmaz cirkiniz nasi kaymisiz ya haha Niye cirkiniz lan bu kadar kaan? Evet ben hurma gibi çocuğum sen bozmuşsun . Şaka maka seni bilmiyorum da ben 3 metre ötede annemin tecavüzcüsünü görmüş gibi açmışım gözlerimi , ondan öyle olmuş .
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 MADBOY said: YETER LAN YETER BÖRZÖRKE GİRDİM! KingOfLoss "Odium" ve Xhunarion/Xunn ekşın öncesi. KingOfLoss "Odium" ve Xhunarion/Xunn, güzel vakit geçirdikten sonra poz verirken. YAKARIM LAN BURAYI! OWNED bi arkadaş kötü yakalandı yazlıkta önce sonra +18 NOT: BU KİŞİ BEN DEĞİLİM!!! (bu notu vermek zorundaydım..)
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 HAHAHAHAHAHAHAHA OF YA . İlk fotoyu açtım Travesti gibi çıkmış diyecektim 2. ye bastım allah kahretsin .
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bune abi patinin %40 u gay %30 u da transeksüel çıktı töbe töbee
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 O değil de Penth'in kafası ÇOK büyük değil mi ?
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Abi sitenin adı paticik işte. Daha önce de dedim normaldir. Pembe pijamalarım var mesela şu an üzerimde. Dela eğer eline bi hasal 02 yıllığı geçerse arka sayfalarda üşeyen çıplaklar resmine bak. Öndeki benim.
Öne çıkan mesajlar