FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Galiba biraz aptallik ettim :'(
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Veli toplantisi mi orasi rayka lol
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 rayka said: iyi korkuttun milleti :) Benim takildigim yabanci forum sitelerinde hep boyle sarcastic takiliyo millet bende ondan kimsenin ciddiye almiycagini sandim pardon :'(
rayka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 hayır okulun müzik etkinliği ablam gitar çalıcaktı :) benimde piyano çalarken resmim var onu koyucam şimdi eksaç falaln takmısım =)
kermit Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 benimde helvacıoğlu fülütle fülüt çalmışlığım var bi yerde vardı fotosu bulursam koycam
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Benimde sinema izlerken fotom var. Ivy çekmişti hatta.
rayka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ya hep çok istemişimdir fosforlu sarı helvacıoğlu flüt ama okuldan illaki yamaha olacak diye ne farkeder hepsi dandik nooldu sonra gittim yine yamaha 281 aldım ama o blok değldi tabi =) onla hiç resmim yok olsada küçük olmaz
rayka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 heh takma saç ozamanlar gerçi yakınmış rengime şimdi pek bi acaip kaçıyo pekdeseverdim annemden hacı koyardım hep =)
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aa iki kelimeli nickler cıkmıs, kapısın :P
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Ninemin de oyle piyanosu vardi /sigh
rayka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 piyano çalmaktan nefret ederdim bıraktım 4 sene sonra hayatımın hatasını yaptım konservatuara girdim şimdi flüt çalıyorum 5 senedir hadi hayırlısı
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Beuheuhe:)Resim filmlerde olur ya hani ailenin cici kızı aile eşrafına konser verir,öyle bir ortam olmuş sanki.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ben de ilkokuldayken klavye calardım. hep öyle oluyodu, bi misafir gelmesin eve amaaaan hemen "hadi oglum bize bi konser ver" diye baslardı büyükler. bi de folklor oynardım ilkokulda öff ne rezildi ya. yine aynı muhabbet, yemege gideriz kafkas calarlar, alkışla tempo tutup "hadi bize folklor oyna". eytere bea dedim sonunda tabi.
Dev Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Alıştı bizimkiler. (gitar) -Oğlum bişeyler çalsana amcanlara. -Tabi... *master'a girilir* -Heheh, çok güzelmiş. -Hadi bana eyvallah
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 oyoy bana da "taklit yap hehehe" derlerdi babaannemlere ziyarete gittiğimizde bi zaman geldi isyan bayrağı dalgalandı tabi sonra
rayka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 annemin genel hali -hayatçım ismail amcalara yeni konçertonu çalsana neydi adııı -vivaldi re major mü -heh ondan -ee şey çalamasam??? ismail amca dünden razı-istemiyosa çalmasın kızı sıkıştırmayın annem-aaa olurmu nse ben çalmaya başlarım tabiki otel lobisinde fon müziği çlıyomuşum gibi arada tüyüyorum kimsede farketmiyo
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Bana scarfacayi yaptirirlardi :s
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Üzülme be yavrum.Başka zaman çalarız:)
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 rayka said: annemin genel hali -hayatçım ismail amcalara yeni konçertonu çalsana neydi adııı -vivaldi re major mü -heh ondan -ee şey çalamasam??? ismail amca dünden razı-istemiyosa çalmasın kızı sıkıştırmayın annem-aaa olurmu bu konuda cem yılmazın amcana gostermek geyigi tektir valla en kotu durumlardan birisidir...
rayka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bigun zaten ne o anne ya amcanlara ****ni göster gibi dedim :D daha istemiyolar
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 İngilizce konuş muhabbetinde sallama bir cümle kurup "şimdi ne dedin" diyen anneme "söylemesem daha iyi" dedikten sonra kesintiye uğramıştı, illa ayar lazım.
rayka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 aaa oda çok güzeldir -hngi okuldasın -alman lisesi - ha sen şimdi çok iyi almanca konusuyosundur -ee evet yani -almanca bişiler söylesene -ne söyliyim ya - ne biliyim konus -Na, was soll ich jetzt sagen? Was für eine dumme Frage... -vay be zaten almanlara benziyosun bide almanca konusunca... -eheh sağol..8-)
Öne çıkan mesajlar