Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yemeğe gittim diye bizi yiyo
yetemedim tartışmaya spoilerdan bi açık buldum bel altı vurdum kaçtım demiyo da

bide legzi çok hızlı koyma fotolarını kalbi yetmez kızların mazallah.
Mesaj tarihi:
Webcamle foto cekiyim diyorum genelde sag gozum allaha bakiyo bu aralar, niye kaymıs o oyle anlamadım eskıden hatirlamiyorum boyle bisey,sagi solu kesmekten desem tek gözle olcak is degilki bu. Korukuyorum doktor :(
Mesaj tarihi:
gece gece napıyoruz buralarda bunca insan ben onu anlamadım.

forum-güncel başlıklar-f5-f5-f5-f5-f5...

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 03:20 tarihinde, Lidriel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bel altı mı kalmış spoilerıma bile laf yedim
kaldı ki
gerçekler...

kurudun kaldın?

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 03:25 tarihinde, Lidriel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu konuyu konuşmuştuk
bende okuyorum, senden aldım gazı hatta.
filmde izledim hem bugün
müzikte dinledim
arkadaşla da görüştüm
benim kaybım da yok bana ne

forum-güncelbaşlıklar-f5-f5-f5-f5-f5-f5..
Mesaj tarihi:
Ölücem lan uykusuzluktan çevir çevir bitmiyo son güne de yetişmiycek zaten of. Ben okumakla kalmıyorum, yazıyorum bide yani. Ardeth yine seni geçtim. Hahaha. aboo noluyo lan bana..
Mesaj tarihi:
eyw.
hocama derim bunu anladım makaleden ben diye
beni öğrencilikten men eder böylece türkiyede başka bir biyoinformatikçi olmadığı için ben de şey olurum. bankacı?

ps: neden diyeceksiniz, bankacılarla dalga geçtiğimden değil, boğaziçinde genetik ilk açıldığında bölümün karizmasına bölüme girip de mezun olduktan sonra bankacı olan baya bir insan olmuş

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 03:58 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
senko şeyi unutmuşun, yazının climaxi niteliğinde;
sevgili okur, biz böle aralara abidik gubidik tablolar, formüller falan iliştirdik, bi kaç tane de terim salladık, kafan karışmasın. Forumlara alıntı yapanları düşünmek lazım.
Mesaj tarihi:
yav onlar da formül mü allasen vaktim olunca ben size bi biyofizik makalesi göndereyim gg

[ Mesaj 15 Eylül 2007, Cumartesi - 04:03 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...