dory Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 yasasin kiz. meraba sekerim. daha az goth, bol isik foto alabilir miyiz? tanıma acisindan.
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bence daha bol ışıklı, daha az goth bir resim pati halkının sağlığı açısından hoş olmayabilir, puerta'nın yanına gidenler olabilir gereksiz yere artık nereye çekilirse bilemem [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:32 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Dyna, aga aramizda okyanuslar var sen kap kizi bari [spo][/spo] edit: prd spoylir unutmusum [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:42 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
Dela Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 aga peki bu hatunlar nerden cikiyor? uyelik kapali kac zamandir, damsiz mi girilmiyo lan yoksa artik?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 said: daha az goth, bol isik foto alabilir miyiz? tanıma acisindan. heeey.. bir erkek olarak bu benim (daha doğrusu bizim) repliğimiz! kızlardan daha fazla fotoyu biz istemeliyiz!! ee bi sn.. biz istersek ters teper di mi? hmm evet evet.. bir kızın istemesi ise daha az yanlış anlaşılır. o zaman.. evet dory'nin fotoyu istemesi uygun olur. bizim yerimize. hmm.. haince bi plan! bunu sevdim.. HAHA! o zaman dory +1 lanet olsun! düşünceleri okuyan bir bilgisayarla yazı yazmak kolay olsa dahi kontrolden çıkabiliyor! hey! dur düşündüklerimi hemen dikte etme oraya. sil onları SİL ONLARI!! ONLARI HEMEN SİLMENİ EMR
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 bana türkiyeden geliyolar penth sen daa ingilizlerle uğraş :P
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 (.)(.) | .. | ----- [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:46 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ]
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 biri biterken öbürü de başlar vermesin allah ( B ) [ Mesaj 03 Eylül 2007, Pazartesi - 01:47 tarihinde, Solkirans tarafından güncellenmiştir ]
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 düzeltirim bende :P piercingli karı olur
Öne çıkan mesajlar