Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 nocom deme ole yaf >_< ss screen shot D: agiz aliskanligi ole demis nocom ;p [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 11:26 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bende buraya kendi resimlerimi uplıyım belki millet bidaha resim uplamaz xD stfu .=) [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 11:33 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 o kadar ürkütücüsün yani ? hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 . [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 12:26 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Alatariel, gözlerin dışında her detay gerçekten çok korkutucuymuş, o dilin şekli nedir be kardeşim, fesüphanallah. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 alateriel harbi ii rol yaparsa korku filminde korkutabilir. o potansiyeli hissediorum ben yani.normalde hep gülerimde onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 akıl saglıgı yerinde olmayan zengin ailenin en kucuk kızı rolu fena olmaz alatariele:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 demet evgar yerine alatarieli tercih ederdim ben beyzanın kadınlarında. abartın:] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Benim resmi koyim, gotik'im ben, gülmem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 alatariel rulaz cıx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 alatariel forever cnm ehe(gonderme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 pitbull demişiniz de, o genleriyle oynanmış ve canavarlaştırılmış bi köpek türü. ayrıca, sahibini yediği de görüldü; dikkat et beybin:D şölle bi haber de okumuştum, "bi binanın alt katında oturan kareteci adamın pitbull cisi köpeği, balkondan üst kata tırmanarak, iki minik kız kardeşin oynadığı teriyer cinsi köpeklerini parçaladı ve baba son anda olaya müdahale edip çocukları kaptığı gibi kaçırabildi. yani çocuklar ölmediler", şükür.. "kareteci adamcağız da pitbullunu alıp kayıplara karıştı." pitbullları hiç sevmem, bi sokak köpeği vardı yanımızda, çok cici bi şey, arkadaşlarla yürüyoruz, peşimizde. modada motosikletli bi kaç herifin park edip biralarını içtiğini fln gördük yanlarında da pitbull! ve bizim köpeciğimize saldırmaya kalktı, sahibi çağırmasa hayvanı yiycekti heralde. gerçi bunlar dedim ya, sahip fln tanımıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 asdas ezel öl haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ezelin yarım fotoğraflarını görünce aklıma benim yarım balon fotoğrafım geldi ehe=) şu küçültme işini bi yaparsam bende koycam heveslendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Alateriel i ilk bakışta Amelie ye benzettim ama sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 efet pati halkı malik'ten film teklifi almış bulunmaktayım çok ii bir korku filmi olucak sanırım teklifi değerlendiriyorum şimdilik..:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 :) kendisi görecez bakalım.çok pis bozuk atıo ama çekimlerde görecez bi zatihi kendisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bennn dandik biraz gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 senden olsa olsa chuckynin gelini olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 biz daa çok bi sapık'ı düşünmüştük ama dier tekliflere açığım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 benle sözleşme yapmak üzeresin ezel satma iki dakkada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 efet sözleşme yapılmış bulunmaktadır..film en yakında zamanda sinemalardan önce patide olucak..bizi bekleyin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 irenççç bennn :D:D:D:D: nargile rlz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yaa alla alla naak nie muabbetin içine foto koyuyon azcık bekle şurda filmimin reklamını yapıom alla alla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 senden film olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar