Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
93-94 civarındaymış, kare kare hatırlıyorum öyle o günleri tam değil, ünlümüydü şimdiki gibi ünsüzmü bilemicem =) babamın yakın arkadaşı =) tabi babam bi baltaya sap olamadı ama o oldu =D

@axedice emo mode "on"!

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 14:55 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
kaç senesinde ki o resim? yani o zamanlar ünlü müydü? yoksa aile dostu felen mi?

cevap vermeyebilirsin tabi ama merak ettim =)

hem ünlüydü hem aile dostu sanırım.zalim filan vardı o zamanlar

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 14:55 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

çocuklarınızın saçını ileride böyle kestirmeyiniz.günlerce ağladım.ibret olsun..

böyle kestirebilirsiniz..

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 15:52 tarihinde, IsAbeLLa tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

bebeklik fotolarının havalarda uçuştuğu şu günlerde daha önceden koymuş olduğum fotoları bir daha koymayı kendime borç bilirim sdfds

hüleaayn, arşiv kaldı ankara'da yoksa upload edicektim daha fazla :/

Mesaj tarihi:
valla levent yüksel agayla koymuşlar foto, tarkan ile olanı koyarsam ezerim diye koymadım. dfdsgfd

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 21:08 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:

hey yavrum hey gittim gördüm kanıtlayayım pozuna gel sfdsd
nadiren tipsiz çıktıgım fotolardan :kuul:
[spo][/spo]

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 22:04 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...