Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Stifler
üye § 26 Ağustos 2007, Pazar - 02:53 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

penth küpeyi paintte mi yaptın? :'

eehe şu söylediğin şey bana gereksiz bir arkadaş ile yaptığım gereksiz bir tartışmayı hatırlattı nitekim böyle küpe takıldığı zaman fatoşhop zannediyor bazı arkadaşlarımız (üstüne alınmana gerek yok :P) o yüzden ne yapmalıyız ? halka takmalıyız.
Mesaj tarihi:
Cuce, SlyOne adli arkadasimizin gecen gun belirttigi gibi, Isvec'te turk hatundan sie go yedikten sonra dunyam degisti aga, artik tum gun icip arabesk dinliyorum =(

Eet kupe mspaint.

Muhallebi, hizli yasa genc ol aga
Mesaj tarihi:
İsveçli hatunlara vur kendini agali.
Orda esmerler,kumrallar azdır böyle ortam falan party go

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 08:25 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yok merak etme akabininde kendimi vurmadim bizzat onlara vurdum agali.
Da Isvec maceram sona erdi amerikadayim.
O degil de sarhosum salak salak seyler yaziyorum ve 6.5 saat sonra Rhode Island yolunda olmam gerekiyor korkarim, yoksa yine bi Turk kizindan bu sefer Amerika'da sie go yiyecem. Gutnayt
Mesaj tarihi:

küçükler

çaki baranoyak
[spo][/spo]

godfather baranoyak
[spo][/spo]

geleceğin dansçısı
[spo][/spo]

pagödü
[spo][/spo]

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 14:22 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
ivy şirin susun!

buarada pogodi, 4üncü resimdeki bakışlara öldüm o ne manalı bakıştır öyle =P uzaklara bakış böyle büyük adam olucam ilerde dercesine...

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 14:11 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...