Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
real olabilir ya oluyor böyle.birinde antalya-örnekköyde yazın ortası kasırga çıktıydı yer gök topalak gibi olduydu böyle.bizim yazlık vardı orda denize sıfır(uuu=P) ordan biliyom ama eskidi gari ev restorasyon lazım =(

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:32 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu baya ilginçti ya, dersten döndüm yurda, üstümü değiştirdim, halısahaya gidiodum yukarıya bi baktım. çember şeklinde gökyüzü görünüo, ortasında dümdüz bi bulut, etrafında da ortaya doğru sarmal olmuş diğer bulutlar. baya hoş bi görüntüydü. hava da gayet normaldi, ne rüzgar ne bişi..
Mesaj tarihi:
said:
Dr. Lilian Thurman: If the sky were to suddenly open up, there would be no law, there would be no rule. There would only be you and your memories.
Dr. Lilian Thurman: If this world were to end, there would only be you... and him... and no one else.

Donnie darkodan alıntıdır. ehe :P
Mesaj tarihi:
heh sallamış resmen yok öyle bişey

edit : dayı resmen aim o açmış dürbünü yolluyomuş meteoru rabbim haydi yaşamımızın şerefine bir ALLAHUEKBER dghfdg

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:40 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...