fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @olivies: melahatı duydum da gitmedim. kampın dışında di mi orası? gerçi dopik bok olmuş da neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ve bi ilk gerceklesiyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 işte 12 çeyrek falan mekan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yas 15 lan elini tutsan c cezasi 6 seneden baslar uyariyim bak kizin bisi demesine gerek yok kamu davasi tecavuzculer kosugus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 oğlanci ol daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 rayka, bu sübyancılardan kaç, daha 15 yaşındaymışsın, yararlanmasınlar senden. Ben de 16 yaşındaki nesildaşın olarak, gel dertleşelim, konuşalım diyorum, nloucak bu patini hali diyorum, badak badak nereye kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 roflcopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bahcelıde bir gibi sekerbank onunde bulusalım oradan puzzle a,hobby e falan gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: rayka, bu sübyancılardan kaç, daha 15 yaşındaymışsın, yararlanmasınlar senden. Ben de 16 yaşındaki nesildaşın olarak, gel dertleşelim, konuşalım diyorum, nloucak bu patini hali diyorum, badak badak nereye kadar diyorum. ahah muhabbete gel iyi polis kötü polis olmuş bu [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 22:28 tarihinde, Yenerk85 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 olabilir de sen beni tanıcan ben seni nerden bilecem ya baska biri gelirse o saatte oraya? nasıl anlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 arkadaşım!!1 yeter be. git adamlarla msnde saçmala. gay may artık naapıcaksanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 tabi bunu gören tüm pati gelebilir adamın apache diye kafa kağıdı da yok ayır pirincin taşını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben ustumde ne olacagını ozel mesajdan yazdım sana,peki ben seni nasıl tanıyacagım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hahah ben gelicem raykayı alıp götürcem! apache de hand i paslarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 rayka'nın büyüklerinden yeni şeyler öğrenmesine, büyüklerinin tecrübelerinden yararlanmasına engel olmayalım lütfen. edit: anlatım bozukluğu yapmışım: tamlayan eksikliği. (bkz: öss genci) [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 22:36 tarihinde, Deacon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 çok pis mekan basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ayrıca istedigin baska bir yer varsa orayada gidebiliriz.mesela bu hafta sonu büyük anadolu otelindeki aquapark olabilir,bu sıcakta iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: apache de hand i paslarım artık höst ulan ne paslıyosun. dağılın hade topic yalan oldu başka topic açın işiniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bence klimalı mekan yeterli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 rayka msn versen şuraya ordan yazsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 klima önemli. evde pc fanıyla soğuyom mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 rayka çok eğlendi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Evet lan albüm topiği bu batırdınız, rayka fotoğraf koy ki albüm topikliğine devam etsin burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bencede daha uygun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 koy o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar