axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Eski bilgisayara nazar boncuğu niyetine astığım bi resmi vardı ema ablanın. Onu bulup çıkarana 10 gazoz kapağı vericem. Dergi kapağındaki (yalnız karizmaya gel dergi kapağı :P) resimle fatoşaplayım birleştirmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 abicim obsesif kompulsif depresif manyak ehe falan mısınız :P yoksa yok alalaaa [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:24 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 havaalanındaki asansördeki "sınıfı" ibaresinin karşısında yazana dikkat etmenizi reca ediyorum. nasıl yani? demiştik ilk gördüğümüzde, ilk fırsatta da fotoğrafını çektim, işin kötüsü her gün biniyorum ben bu asansöre, afsdaf. saygılar izmir dış hatlar terminalini yeniden inşa eden tav'a. [spo] Shot with SAMSUNG at 2007-08-08[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Eheh güzelmiş Bu da nisten bi kare. Kaldığımız otelin ordaki bi jazz bar. Resimdeki chotaa [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ebene mi yazıyor ben mi yanlış okuyorum ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Sensin lan komik olmayan! Doğru okuyosun kingpin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 axedice bana çektiim şu fotoyu hatırlattın :D [spo] [/spo]edit : liseden bi arkadaşım kendisi. zaten önemli olan kişi değil, içerik. sasddf. [ Mesaj 08 Ağustos 2007, Çarşamba - 22:45 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 evet insan asansoru cunku hayvan esya asansorleri de var. penny pennies diyip gulmek gibi bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 @utopia eşya asansörleri var mesela acil durum ve bakım yönetmelikleri farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Asansöre komik değil demiştim ben. Sen araya girmişsin, ayar mı istiyosun. ARKDAŞIM!!1one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 biliyorum asansörlerin sınıflarını. ama üzerine geyik dönen bişi bu. tanrım ne kadar ciddisiniz, tutup bi de ciddi ciddi sınıflarını anlatıyorsunuz, alt tarafı geyik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ya sus ne asansörü yazcaktı homo erectus mu -_- (adsfs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 pardon abi, bilemedim, affedebilcen mi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 oh utopia geyik yapamadı çok sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 aktif, sen çık aradan, sana bişi demedim d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 fotoraf buldum ben hehehe [spo] [/spo] [spo] [/spo] aynı şeylerde ne biliym koymuş oldum ikisinide, orjinali ikinciydi sanırım cok olmuş cekeli [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 03:30 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 robot dansı eauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 cüce ilk resimde çukura düşen gencin yardıma gelen kişinin elindeki ipi sabırsızlıkla bekleme havasını sezdim. (çok salak bir cümle oldu siz üstünde oynayıp insani versiyona çevirin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bi ara emalath vardı çok severdik. sonra banlandı sadece emaleth kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Boston'da bir Turk gecesi euheh Aha bu da video, konyalim ftwhttp://youtube.com/watch?v=gLhHa9e_0q0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 samson misali saclar gitti karizma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 [spo][/spo] altınoluk,göbek,kıl,sahil,karizma,kız. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 12:28 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 haşema mi o dsfdsa yalnız fotonun sağ altından çıkan ayak bütün ambiyansı bozmuş. edit: peştemal demişiz ya yuh [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 12:31 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 xxl o,şortunu bulamadık abi dasfa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar