Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 said: pogodi üye § 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:12 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- geçen yaz şiş değil miydi? yok değildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Cüce senin ev benim ev ne farkeder. Soğana gelirken tekila mı alcam ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Çalışırım, linear mı nonlinear mı? (mesajı göğüste yumuşattım, pasımı verdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 öyleydi.kendimi bildim bileli öyle. örnek [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ahaha pogodi resim süper aa pası kaçırdım resme bakarken tüh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 soaana gelirken bira alın arkadaşlar ne tekilasu yahu soaanıda yalan etmiyelim bu arada salı mı demiş olduk şimdi? yok o toğipe yazsam iyice karışşıcak kenarda karar verip oraya yazmak lazım.. [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:32 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 küçükken bendede pogodinin sandalyesinden vardı. maviydi. çok güzeldi. hep ona otururdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 abi hayallerini yıkmak gibi olmasın ama o sandalyeden her yerde vardı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 benım yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 argümanımı çürütmesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yokya görünce direk yüzüne vururdum zaten :D.vurmadığıma göre değildin. (aslında belkide sinirli bakışlarından korkmuşta olabilirim asddasfas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 büyümeye başlamıştım. işte o sandalyeye oturdum ve bir daha çıkamadım. çok korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 gec e2 30 da pizza solenir mi lan bira iciyorum aciktim [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:38 tarihinde, BonePART tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 söylenir ama çıkıp almak daha makbuldur. temiz hava ve gecelerin adamıyım edası hissedilir. fötr şapka varsa o da takılır daha güzel olur herşey. hatta pizza değilde çıkıp ıslak yiyebilirsin yakınlarda varsa 10 tane ye mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 korkmuşsundur.ama ben sinirli değildim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 tabii nedemezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ben o plastik sandalyelerden geçen sene yengemlerde kırmıştım.Yengemin günüydü annem falan da gitmişti tüm kadınların önünde oturayım derken ağırlığımıza dayanmadı,kırıldı.Gerisi malum,kahkahalar vs. Artık tercih etmiyorum,mecbursam oturuyorum. edit:Tabii ki miniklerinden değil,büyük olanlardan :) [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:51 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 ama o sandalye çok küçük, yazık ona :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Icmenin boku cikti biraz dun Harvard'in kurucusu John Harvard'in kucaginda hahah, gunduzleri kuyruk oluyo burda insan gibi resim cektirmek icin Sokakta insan beklerkene Emrah Cafe'de gunduz vakti jack aujahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 benim vardı , geçen denemeye çalıştım baya küçükmüş artık müzede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 alkolün boku çıkmış. tanga terliklerin çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 ispanyol paça + mor t-shirt + tanga terlik = ?? KO [ Mesaj 06 Ağustos 2007, Pazartesi - 03:10 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 adam dünya piyasasını sentezliyor ardeth sen ne anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Bu da ben... Böyle kamyonum vardı, oynardım hep. Binerdim gezerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Latin chick istiyoruz artık penth. yada latin guy senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar