pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 anaokulunda okumayı bilen tek çocuk olduğum için uzuun bi açılış konuşmasını ezberlemiştim :d heyecan yapmışım işte :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahah karizamyı da yaparım böyle diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 belli söyliyeceklerini yazdığın kağıtta elinde duruyo zaten :D ama o gözler allahım o gözler.... psyco bakışları onlar nerde olsa tanırım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o zamn ahanda ben :) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bizim bi koltuğumuz vardı istanbulda, onun arka kısmında boşluk olurdu, küçükken epey korkardım ordan. [spo][/spo] kutuların efendisi ben ve ekibim asdasfasd (: (11 aylıkken) [spo][/spo] burda da ben 2. yaşgünümü kutlarken. doğum günü benim, yandaki kuzen üflüyor ehueaha, açgöz :p [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 lise mezuniyet [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hadi bew.. cok küçük görünüorsn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 cons abi orta okul mezunıyeti olmasın o çok küçük çıkmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 erken başladım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abi ne kadar erken basladin ki ? [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 17:13 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 AHAHAH :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 çok.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bencede sen hatırlamıon ortaokul o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 abicim beni benden iyi mi bilceksiniz. çok zeki olduğum için beni ilkokul ortaokul okutmadılar direk liseden başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ilkokul bile olabilir. :) abi liseye alırlar mı öyle bi veleti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahha ikinci clymor vakası (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 zor oldu biraz ama şu berberde koydukları tahtadan filan koydurttum sıraya onla anca. şu an zaten 16 yaşındayım üni son sınıftayım isteyen gelsin okula okan üniversitesinde bücür orçun de herkes gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahuahah 33 dedin mi emekli de olursun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hızlı yaşa genç öl cesedim yakışıklı olsun felsefesini ciddiye almışsın galiba sen. [spo]şaka tab :) helal olsun walla 16 yaşında ünivi bitirion bak biz eşşek kadar olduk hala sürünüoz ünivde.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben seni çok takdir ettim Cons kardeş, her yiğidin harcı değildir o yaşta bu akademik seviyeye gelmek. Resiminden belli zaten cin yumurtası gibi bakmışsın, zeka fışkırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ahahahahaha demek ki öss başarısı zeka ile ilgili değilmiş gerçekten :p sdf [ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 17:30 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 öss ye girmedim ben direk aldılar. şimdi harvarda gidicem okul bitince penth ağabeyimin yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 tüh teorimden çok emindim oysaki d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 bende ışığın izogeometrik kırılımı teorimden emindim ama çöktü, çökerttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 ahuaha direk aldılar olayı nefismiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar