Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Tabii ki öle. Baksana şu adam yalan söyleyebilir mi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kıymalı pide yerken yukarıdaki resmi görmek.. paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 veet fabrikasında kazana düşmesi lazım bu amcanın asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bu ne yaa spoiler:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 pişmaniye yerken yukarıdaki resmi görmek. paha ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ama delikanlı adammış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 fatoşhopf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 asjasjdaskdaslkd spoiler yapmak için tam 1 dakika geç kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 çok özgn fotoşop isimleri çıkıyo burdan [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:27 tarihinde, nymph tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: abicim hormonlarla ilgili bisey. çikiyosa çikiyo yani adam cikan kilindan mi utancak erkek adam sonuçta niye bu kadar üsteliyonuz ki :D artı benim kıla siz epilasyon diyosanız,ya hayatınız tüysüz adamlarla geçti,ya küçüksünüz,ya da türkiye'de yaşamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bunun dediklerinle alakası yok herkesin az çok bi yerinde kılı tüyü vardır.ama omuz larda ve sırt bölgesinde olanlar kötü duruo. bu resmi görenlerden hangisi keşke bendede olsa demiştir acaba :) hani kız mız meselesindede rahatsız edici olabilir. ayrıca epilasyon yapmanın delikanlılıga bi etkisi yok. koltuk altıma yaptırdım mesela ben.temiz görünmek bakımlı olmak kötü birşey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kesinlikle katılıyorum bakım şart biz sizin yanınızda kıllı tüylü dolaşmıyoruz neden? size öncelikle kendimize saygımızdan :D özellikle kol altı kıllarına son lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Way babam vay bende kendımı kıllı sanardım.Süpermişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 abicim koltık altı vs bölgelerinde elbetteki alacaksın,iğrenç olmanın alemi yok.onu yapmayan böektır zaten. senin omuzunda ya da herhangi bir bölgendeki kılını kesmen elbette delikanlılıkla bi alakası olmaz, ama beni rahatsız etmiyor bunlar,3-5 kız iğrenç diyecekmiş diye de kesecek değilim,ya da biri beğenmedi diye. sonuçta olabilir deyip geçenler de var,beni de rahatsız etmiyorsa kıl tüy epilasyon cart curtla uğraşacak değilim. sonuçta bu kadınlar için solaryum ne kadar lüksse benim gözümde,hastalık yapmayan bi durumda da erkek için epilasyon o derece .onun için de yaptırmıyorum.yaptırana da "aa top "demem yani =) kıldan tüyden de tartıştım,güzel. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:47 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 koltuk altı kılı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hey malikim be kıldan tüyden konuları bosver erkegin kıllısı kadının kılsızı makbuldur tabi simdi cenerasyon tipler karsı cıkar:) yukardaki resimde gercekse saygı duydum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: bunun dediklerinle alakası yok ulan mevzu kıl tüy olunca şu kısmı, "burun deliklerinle alakası yok" diye okudum lan ehehe [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:58 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bi fotoda bnden :p [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hayır başka taraflara kayar muhabbet öle devam ederse,pati diye kalmaz direk adult olur buralar,yapmayalım,iğrençleşmeye çok meyilli gidiyor çünkü. edit: @apeiron:yavrums. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:00 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ağda yapın ağda. göğsünüze falan da yapın ayna gibi olursunuz. zaten kıllar kas gelişimine engel oluyor haydi koşun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 oldu olacak bigün toplaşıp ağda partisi yapalım ozaman dasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yapalım anasini satim. sonra kız avına falan çıkalım. harbi denemiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hatta giderkende 4yüzün kızkıza şarksının nakarat bölümünü söyliyelim bide said: Kızlar: Kız kız gezelim bu gece Erkekler: Çıtırlara bakalım laf atalım Hadi Kızlar: Kız kıza gezelim bu gece Erkekler: Olmuşları seçelim can yakalım Kızlar: Tabi tabi olmuşları seçelim nedemek ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 etiyle dolgun demek sanırsam,balık etli olayı =P ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar