Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik albüm (tekrar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
abicim hormonlarla ilgili bisey. çikiyosa çikiyo yani adam cikan kilindan mi utancak erkek adam sonuçta niye bu kadar üsteliyonuz ki :D

artı benim kıla siz epilasyon diyosanız,ya hayatınız tüysüz adamlarla geçti,ya küçüksünüz,ya da türkiye'de yaşamıyorsunuz.
Mesaj tarihi:
bunun dediklerinle alakası yok

herkesin az çok bi yerinde kılı tüyü vardır.ama omuz larda ve sırt bölgesinde olanlar kötü duruo.

bu resmi görenlerden hangisi keşke bendede olsa demiştir acaba :)
hani kız mız meselesindede rahatsız edici olabilir.

ayrıca epilasyon yapmanın delikanlılıga bi etkisi yok.
koltuk altıma yaptırdım mesela ben.temiz görünmek bakımlı olmak kötü birşey degil
Mesaj tarihi:
kesinlikle katılıyorum
bakım şart
biz sizin yanınızda kıllı tüylü dolaşmıyoruz neden? size öncelikle kendimize saygımızdan :D
özellikle kol altı kıllarına son lütfen
Mesaj tarihi:
abicim koltık altı vs bölgelerinde elbetteki alacaksın,iğrenç olmanın alemi yok.onu yapmayan böektır zaten.

senin omuzunda ya da herhangi bir bölgendeki kılını kesmen elbette delikanlılıkla bi alakası olmaz, ama beni rahatsız etmiyor bunlar,3-5 kız iğrenç diyecekmiş diye de kesecek değilim,ya da biri beğenmedi diye.

sonuçta olabilir deyip geçenler de var,beni de rahatsız etmiyorsa kıl tüy epilasyon cart curtla uğraşacak değilim.

sonuçta bu kadınlar için solaryum ne kadar lüksse benim gözümde,hastalık yapmayan bi durumda da erkek için epilasyon o derece .onun için de yaptırmıyorum.yaptırana da "aa top "demem yani =)

kıldan tüyden de tartıştım,güzel.

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:47 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hey malikim be kıldan tüyden konuları bosver erkegin kıllısı kadının kılsızı makbuldur tabi simdi cenerasyon tipler karsı cıkar:) yukardaki resimde gercekse saygı duydum:)
Mesaj tarihi:
said:
bunun dediklerinle alakası yok
ulan mevzu kıl tüy olunca şu kısmı,
"burun deliklerinle alakası yok" diye okudum lan ehehe

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:58 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hayır başka taraflara kayar muhabbet öle devam ederse,pati diye kalmaz direk adult olur buralar,yapmayalım,iğrençleşmeye çok meyilli gidiyor çünkü.

edit: @apeiron:yavrums.

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:00 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hatta giderkende 4yüzün kızkıza şarksının nakarat bölümünü söyliyelim bide
said:
Kızlar:
Kız kız gezelim bu gece
Erkekler:
Çıtırlara bakalım laf atalım
Hadi
Kızlar:
Kız kıza gezelim bu gece
Erkekler:
Olmuşları seçelim can yakalım