Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 çok geç olacka ama resmi yeni gördüm :) 163ç sayfanın son resmi ghost boo waffel yerkene sen ye waffle'ı sonra light şeftali ice tea..hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 oha aktif +rep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ohaaa.. o telefonları hatırlıyorum ben. O zaman ben ilk okuldaydım adam lisede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ilk telefonum sarı renkli alcatel telefonumdu :) hatta 2 tane almıştım.biri lacivert kapaklı diğeri de sarı kapaksız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 berk ohannes d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 balo ağaç isabel tunca Shot with Canon PowerShot A630 at 2007-07-01 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 slm. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Sokak lambaları güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Dikkat Bayılabilirsini! [spo] [/spo] [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 20:51 tarihinde, Pluton tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 palmiyenin ne günahı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 cici ağaç seviyoruz işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bence tunca başka bişey yapıyo evet tunca mikrofon sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hani benim bahsetmeye elim varmadı ama ardeth patavatsız olunca yapacak bişey yok dds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Evet patavatsızsım üstüne sabahtan bi sürü vodka içtim ve suşi yedim ama yine de gidip bir ağaca öyle bir şey yapmadım d: Açıklama bekliyoruz tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Sıradan bir ağaç da değil, o bir palmiye. Tunca =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hatırlarım, bu sene izmir buluşmasında saeros, "herkesin tuttuğu lexiusa" deyip koşarak kordondaki palmiyelerden birine sarılmıştı. bu da aynı hesap, afsd. olmadı tunca, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yüz ifadesi de destekliyo. bu delillere dayanarak basın açıklaması bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 elflerle doğa arasındaki ilişkiyi anlamanızı beklemiyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 diesel reklamı geldi aklıma hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 İlkokul üç ,yakalar boyun keserken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: elflerle doğa arasındaki ilişkiyi anlamanızı beklemiyorum =P treehugger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hugger olsa yine iyi... başka bişiy deniyo ona ama söylenmez şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 o kadar da patavatsız değilim canım. ben de bir zamanlar elftim cüce bilir. Fark ettim ki insanlar feci yönetirmiş, sizi gidi tree huggerlar :D human ftw (bunun sonu frp ırkçılığına kadar gider :D) [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:10 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 [spo]Saçlarımla duş sonrası oynarken, çektiğim bir foto, en maymunundan. Sıfata bak, memleketi terket. O derece yani. Bu normal hal (şimdi epey uzadı saçlar) Bu da 17 yıl öncesi, ben 1-1.5 yaşında iken.[/spo] [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:56 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar