Redogski Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 @KireiMerodii: Mutluluklar bir ömür boyu sizinle olsun arkadaş ben waffleı nası istersem öyle yerim. çatal bıçak kaşık el farketmez.sonuçta hepsinin ucunda aynı tat yatıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 hatalı düşünceler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 VAFIL ÖYLE YENİRMİ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 niye yenmesin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 neden su ıslak? buda öle bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 abi bildiğin alıcaksın eline böyle ısırıcaksın falan ısırdığında yanlardan kreması taşıcak böyle üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bizim burda eskişehirde zaten waffle'ın yanında ne çatal ne bıçak veriyolar. sadece peçete. al eline ye diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Islak olan şey sumudur yoksa sulanan objemidir o da ayrı bi tartışma konusu... Neyse bu saatte felsefe yapılmaz, alakayı da anlayamadım zaten. Konuya dönelim... WAFFLE! Waffle her türlü yenir, tartışılmaz bile Hı tabii direkt olarak çatal bıçak dinlemiyip yumulmak daha süper, o ayrı konu:) [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 01:34 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ona bakarsan muzda böyle yenmez [spo] [/spo] ama adam kendi tarzını yaratmış dsfasfasf not:resimdeki ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ben lavaşı bile çatal bıçakla yemeyi denedim ama waffleı öyle yemek hiç aklıma gelmedi. Daha ne diyebilirim artık ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 merak etme abi o olmadığına eminiz. Waffle çatalla yeniyorsa spagettiyi kaşıkla yiyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ben denedim çok zor spagettiyi kaşıkla yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 resmen bir savaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 şu piyasaya çıktığından beri gittiğim yerlerin tabelasında waffle yazıyorsa uzak duruyorum nedense,sevmiyorum sevemedim şu salak şeyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bende cok sevmem, saygı duyarım ama saygı onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ben yalarım..uuv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ne vafıl muhabbetiymiş be kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 dayanamadım fıstık krokan yedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 vafıl ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 valla her türlü yenir ben yiorum oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 olmaz öyle. elle yemek waffle a gösterilen saygının sembolüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 spagettiyi yersin kaşıkla ama kaşık+çatalla. o da kaşığı toplamada yardımcı olması için kullanırsın. olayı o yani. ama vafılı ısırır yersin. mındar etmezsin canım şeyi çatalla deşe deşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 waffle topici acalım, boyle olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 sert waffle olsa catal bicakla yenirde bole turk wafflei modeli yumusak waffle ki en guzeli modada yapilir o bebek ortakoy felan kulliyen yalan elde yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ayakta da yenir waffle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar