Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

st. anger KÖTÜ DİİL!!!!!

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

bu albüm metallica albümü diil.
ama şarkıları güzel.
çıkarılacak sonuç: metalikaya bok atmamızın nedeni kötü şarkılar diil, tarz deiştirmesi.
ama ben şahsen bir black daha beklerdim metallicadan[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Silthanas, 28 August 2003 22:52 tarihinde demiş ki:
evet evet benim ki de bayagi uzun masturbasyon yapmakta zorlaniyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

albumu seven olur sevmeyen olur
Sevmeyenler icin artik Metallica nin olmus olmasinin nedeni eski kendileri olmamalaridir, kisacasi Metallica sevmedikleri bir tarza baslamistir, yeteneklerini sevmedikleri (BURDA GUZEL OLMAYAN DEGIL, SEVMEDIKLERI DIYORUM) bir ture adamis olmalari uzer cogu kisiyi.
Bos bi tartisma bu, ama bisi yok henu,z duzeyi koruyacak sekilde deavam ederse de kilit atmaya gerrek bile duymicam.

Yeni albumunu sevmeyenlere onerim oturun sadece eski albumlerini dinleyin. Birakin istediklerini yapsinlar, eski sarkilarinin kalitesi degismiyor yaptiklari seylerle, yok eger ben felsefe icin metali dinlerim diye kandiriyorsaniz kendinizi hay hay dinlemeyin.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

muzik sevildigi icin dinlenir, muzik ses lerin birlesip anlamli bir melodi olusturmasidir.
Felsefesi dediginiz sey sozlerinde vardir, metallica yeni sarkilar yazina eski sarkilarinin sozu felsefesi mi degisti? YOo, hala rahatlikla dinlenebilir ve ayni seyler dusunulebilir.

Bi arkadas vardi Darqer sanarsam, piyasa diye dinlememezlik ediordu. Bu tamaen kendini kandirip sevebilecegi seyleri kacirmaktir kimse kusura bakmasin.

Ben metali hava atmak icin de dinlemiyorum, melodiler ve sesleri hosuma gidiyor, Children of Bodom dinliyorsam arada elektroya hasret duydugumdandir, Anathema yi dinliyorsam muziklerinde lirikleriyle o duyguyu sokmalarini sevdigimdendir, Pink Floyd dinliyorsam her albumlerinde farklib ir sey bumamdan ve zamanlarindaki yeni teknolojileri, kimsenin kullanmaya cesaret edemedigi teknolojileri, alip cok guzel kullanmis ve mukemmel muzikler harmanladiklari icin dinliyorum.

Benim icin ben muzigi felsefesi icin dinlerim diyip, o grup yeni ve o felsefelerinin disinda sarki cikardiklari zaman gerup benim felsefeme uyusmuyo diyip eskis arkialrinini dinlememek kendini kandirmaktir.
Isterse grubun adini pop grubu alsin, eski sarkilarini hala oturup dinlersin cok rahat, sozleri orda, melodisi orda, degisen bisii yok yani sarkida, tek yaptigin kendini kandirmak o sarkiyiyi dinlememek icin neden yaratirken,[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel bi konuya barnak attın, piyasa olanı dinlemiyodu darqer, niye çünkü piyasa olanlar poplaşıyodu çünkü parayı görünce.
linkinpark ın one step closer ına bakıyorum bi de numb ı dinliyorum bu ikisini aynı grup yapamaz diyorum
ya da in flames ortada
ama bg yi de piyasa diye dinlememezlik yapmam
florida örneğini verdim geçen sayfada işte
adamlar niye kız tavlamak varken ucuz ve havasız bi stüdyoda o zamana kadar yapılmış en gürültülü müziği yapsın?
insanlar emek verip yaptıkları müziklere ölüm, öğütmek, boynuzla öğütmek, dayak atmak gibi isimler veriyosa bu insanların bişeyler anlatmaya çalıştığını herkes anlar zaten[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Sosyal ağlarda paylaş

O insanlar bisiiler anlatmislardir ilk albumlerinde.
Muzisyenlik de bir meslektir, ve her meslek gibi o meslekte de calisanlarin paraya ihtiyaci vardir. Kusura bakmayin ama gunumuz dunyasinda oturup sirf felsefesi icin para kazanabilecegi yolu secmeyenler ya zenginlerdir ya fazla idealist (ki bu a aptalliga yol verir)

Madem sevmiyorsun biri sordugunda Linkin Park dinliyorum dersin, sonra eklersin eski linkij park, yenisini asla sevmedim

Evet belki eski muzikelrini yapsalar sevenleri kalicakti, ama adamlar muziklerini degistirdiler, ve artik yeni genclige hitap ettiler, para kazanmak icin yapmalari gereken bir seydi bu. H tebrik edilecek saygi duyulacak bir sey mi, hayir, ama kinanacak bi sey dfe degil para kazanmak icn yapmalari.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 02 September 2003 10:12 tarihinde demiş ki:
O insanlar bisiiler anlatmislardir ilk albumlerinde.
Muzisyenlik de bir meslektir, ve her meslek gibi o meslekte de calisanlarin paraya ihtiyaci vardir. Kusura bakmayin ama gunumuz dunyasinda oturup sirf felsefesi icin para kazanabilecegi yolu secmeyenler ya zenginlerdir ya fazla idealist (ki bu a aptalliga yol verir)

Yaaani, adamlarin zaten bir para kaynagi var kendilerini sponsor edebilecek

Metallica nin aprasi yok mu diiceksin, adalrin sirketleri var artik, ama yine de sence metallica bi nu metal falan albumu cikartip piyasaya surup, Amerikadaki cogunluk olan MTV gencligini etkisi altina almasaydi, o cikartacagi bilgisayar oyununu satabilir miydi? MTV ye cikmasaydi o gencligi etkileyebilir miydi, sadece kalbimizxde Metallica olarak kalirdi ama parasizliktan giderlerdi bir sure sonra.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

bence metallica para için yapmadı yeni albümünü.
bikaç sayfa önceki bi mesajımda (öff yeter direk quote layacam hep aynı şeyleri sölemekten sıkıldım) demişim ki:
adamlar thrash yapıp para kırıyolardı
albümleri yaptılar yaptılar
2002 de banka hesaplarına bakıp bu albüm yedi sülalemize yeter, hadi kafamıza göre takılalım dediler.
daha mantıklı geliyo bana[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Sosyal ağlarda paylaş

Volfied:
said:

Metallica paragozluk etti, ve yaslandiktan sonra daha iyisini cikartamadiklari icin (St. Anger iste, daha kotusunu yapamazlardi heralde) MTV turu "cool" olma ogelerini kulanip biz olmedik diye cirpiniyolar baska bir sey degil]

Metallica fenomenini grubun psikanalizini yapmışşın belli.
hade ona tamam yapmışşındır belkide..
adamların yaptığı müziği, hayatlarını herşeyi ortaya dökmek. bu kadar basit yani. abi budur adamlar para için . çırpınmak..
Bumudur yani.? Kime düşmüşki Birisini yüceltmek veya yermek.
Teessüf ediyorum.[hline]İs there another way to die?

[Bu mesaj Loserandlost tarafından 02 September 2003 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Loserandlost tarafından 02 September 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Insan kendi dusuncelerinde tanri da olur en dusuk alikda, birini yerer de yuceltir de.
Benim dusuncem o, istedigi kadar fenomen olsun, fenomendi belki de bir yere kadar, ama suandaki hallerine bakip sen icinden gelecek sekilde metalika hala fenomendir diyebilirmisin?[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...