kcayk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 eheh bilmiorum hayalperestmisin bu dünyanın dışındada bir dünya var hatırlatiim okadar özdeşleşmişsinki oyunla varolan dünyadan haberdar degilsin troll hatunlarından fln bahsetmişsin cocukca şeyler yazma ben kapattım konuyu bl de karakterim yok oyunuda bıraktım başkalarına sataş istersen beni alakadar etmez ayrıca iyi güzel şeyler yapınca tebrik msj ları alınca sorun olmuorda dogru olan bi kaç şeyi yazınca neden bukadar tepki verilior anlamış degilim varsayki bu yazdıklarım bir eleştiri ok hadi eywlh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 doğruyu yanlışı belirleyecek kapasite sezemedim ondan kaale alamadım seni pardon. gerçek hayat mı? ben gerçek hayatı çok güzel yşaıyorum inan bana sanırım yazının tamamını okuyamadın dikkat dağılıyor herhalde 1. paragrafdan sonra. neyse olur okadar bunada şükür. :) başarılar sanada oyunun 3. kişi gözlemcisi (doğrumu oldu bu hitap?) [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 14:06 tarihinde, glemrel tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faramir Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kcyak bilmediğin yanlış bildiğin şeyler üzerine bizi suçlamışsın olsun ben genede doğrusunu söliyim. Revo GM leri yada officer ları şu zamana kadar hiç bi guild oyuncusuna bize gelirmisin demedi (demesindede ne sakınca var tartışılır tabi). Recruit lerimizin nasılg erçekleştiğini anlatıyım; Herhangi bi classdan herhangi bi nedenle oyuncu gerekmesi durumunda en yakın raid zamanında GM vent den yada guild chat den "arkadaşlar X class ından Y adet oyuncu alınıcaktır bizim kurallarımıza uyacak arkadaşlarınız varsa bizimle kontağa geçmesini söyleyin" şeklinde duyuru yapar bunun ötesinede karışmaz bu noktadan sonra gelenler arasından seçim yapılır o kadar. Demişsinki bi gün hi goat da sizden oyuncu alırsan anlarsınız. Biz şu ana kadar kimseye gel demediğimiz gibi gidenede gitme demedik. Bi oyuncu istiosa full set olsun istiosa uçsun kaçsın bu bizi bağlamaz kurallara uymuosa atılır kendisi sevmiosa kendi rızası ile ayrılır. Bu durumda bizim yapıcamığımız şey sağda solda weynk lemek değildir, " arkadaşlar x class ndan y adet oyuncu alınıcaktır" duyurusudur. Gidene hep yol açık güle güle. Umarım anlaşılmışdır recruit lerimizin nasıl olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infectdead Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Yani o kadar cok bilmedigi konu hakkında yorum yapmışki artık bizim realden görüşüp görüşmedigimize bile sarmış arkadaş . Faramiru'nun dediği gibi guilde adam alınıcaktır derler benımde arkadaşım varsa çagırırım gelen oluyor gelmeyen oluyor ( G.master - Officer değilim ) Yani gerisi seni niye bu kadar ilgilendiriyor anlamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 adam haklı ben hiç kimseyi görmedim guildden pis yabaniler öğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kcayk ; Sanane ??? Neden bu kadar ilgilendiriyor seni , oynamadigin oyunda X guildin Y oyuncusunu alması yada yalvararak alması ?? Federasyon mu kurcan arkadaşım guild transferleri için ?? Ayrica neden Revo memberları bu adamla laf dalaşına giriyor ?? Adamın durumu belli işte , ya Revoya girememiş, yada Revodan tekmelenmiş biri. Ayrica WoW oynamiyom, arkadaşımı izliyom demişsin, işin gücün yokmu senin wow izlemekten başka ?? Bari arkadaşını rahat birakta adam belki özel bişeyler yapacak bilgisayar başında .. Bi rahat birak insanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Muahah LOL Janis +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infectdead Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ZUAHahauha janis özlettin kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Jannis'e katılmamak Eldemi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Her Başarıyı Kıskanan Arkadaslar Wardır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kcayk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Janis yazıların yukarki kısmını kacırmıssın ben oyunu bıraktım arkadasım ayrıca konu bu degil kim gelmişse gelmiş kim gitmiş se gitmiş beni alakadar etmez ilgilendirmez sizin de dedginiz gibi .. ben gm ye eleştiride bulundum yakışmayan bi darvarnış biçimine şahit oldugum için gerisi boş hala konuyu okumadna hoppp die zıpalyan elemanlar var bi zahmet üşenmeyin gidin okuyun guild e bok atmıorum oynamadıgım bieyide neden ksıkanim anlıyamdım her msj ımın sonunda başarılar yazdıgım halde yinede abudik gubudik msj lar yazılmıs efendi adamların attıgı msj belli oluor bir daha msj yazmamı gerektiren bişey yazmayın madem iyi siniz eleştiriyede acık olcaksınız kimse kimsenin emegini başarısını kıskanmıor okuyun sonra msj atın bi zahmet ve yine yazıorum BAŞARILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Madem onlardan biri sensin msgımı nasıl yanlış anlayabildin eheh, herneyse varsa bi sorunun tripte bulursun beni simamıda biliyorsun, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kımseyle kotu olmaya gerek yok Bizim guildimiz hem diger Turk Guildlerine hemde yabancı guildlere iyi bir örnek oldugunu biliyorum, cok ciddi ilerliyoruz, tum oyunculardan memnunuz ve serverda da 1-2 kendi bilmez dişinda kimseyle sorunumuz yok evet Excesse ve Hi goat kadar olmadıgımız ortada ama onlar su anda dururken (Aq) biz ilerliyoruz malumunuz bu baglantı sorunları bizi yavaşlatıyor zaman zaman. Kusursuz olmasakda başarılıyız dahada başarılı olacağız. Burda da kendini bilmeden bi yerinden camur atsamda izi kalsa diyerekten bişiler konusmuşlar. BL deki Turk oyuncuların bir cogu acaba bana neden whisper atıyor, oyuna her girdigiminde bana spotları soruyor? Bende olsam bende takip ederim girmek isterim. Spot fazlası adam almıyoruz oyunculara saygı duyuyoruz, raide girmek için birbirlerine duşmesinler diye kolay sign up olsunlar diye. Ne yazık ki bazı arkdaslar bunu sizi begenmedik yeterli gormedik olarak algılayıp bize tavır yapıyorlar bir kısmınıda biz gercekten yeterli görmüyoruz.Bizi başarılı bulan ların yanında malum bole bir olumsuz bakış acısına sahip bir kitlede bu guildi takip etmekde. Takip etmeye devam ediniz... Bazı arkdaslara item verilmiş AKLI CELİNMİŞ, EFENDİM 350 kere SORDUNUZ ADAMA... falan filan bunlar komik şeyler. 1 kişiyi bile guilde almak için bir caba gostermedik. Yaptıklarımız ortada ne vaad edicem dkp belli sistem belli 10 item nexus oluyor raidlerde bunu sagdan soldan duyuyor, kendinizce yorumlar yapıyorsunuz. Su forumu okuyan hiç kimse kusura bakmasın en başarılı Türk guildir bu oluşum. Bana bi şekilde ulaşıp bab kenk naber benide alırmısın diyen adamların yarsını alsak su anki uye sayımız 300 e ulaşırdı.Yabancıların yarısını alsak sanırım Kabilemi kurmuş bulunurdum. İşveçli bi ekip hala Türkce konusmaları anladıgını iddaa etmekde ve guilde girmek istemektedir. Ammiyane tabirle bu guildin gotu kalkmıs falan deildir. Sadece spot kadar adam alıcaktır guilde. Almadıgımız arkdaslar yada aktiflik sorununda veyahut kurallarımızın agır geldigi cıkarmak zorunda kaldıgımız arkdaslarımız hepsi iyi oyunculardır bunla ilgili bir süphemiz yok ama bu guild ile bir baglantıları olamaycak bununlada iligili bir süphe olmaması gerekiyor. Kimseye bir çöp bile vermedik aksine dunya kadar itemi yanında bulundurmadan raide almıyor, disiplinli bi yonetim uyguluyoruz. Bu guild için cok ugraştıgımızı tekrar ediyor Tüm uyelere Tum yetkili arkdaslara yaptıkları işlerle gurur duymalarını oneriyorum ve Güneşi balcıkla sıvamaya kalmanın ne derece dogru olacagını sizin vicdanınıza birakiyorum. Firemaw kestigimiz zaman acacıgımız (eta 5 day) postda devam edersiniz ilginç eleştirilerinize... Guildimizle gurur duyuyoruz ne kadar ettigimizi, ne geldiğimizi gayet iyi biliyoruz. Guild Master of REVOLUTİON Charda Ps: Hiç bir oyuncuyu çalmadık şimdiye kadar hiç bir guildi de alt guildimiz olarak gormuyoruz (1 tek oyuncuya bu guilde gelirmisin demedim henuz). umarım diger guildlerde cok iyi yerlere gelir bizde onları konusuruz burda helal olsun diyerekten. Seviyeyi korumaya calıştım olduğunca ama beni ğüç gösterisine itmeyin lütfen Revolution Waiting bi guild kurar gereken cevabı üye sayılarıyla veririm. Bu istemiyoruz sizde istemeyin. ezik eziq kenks bab falan bunları bi kenara bırakıp 1 kelime TEBRİKLER yazınız hem kendiniz dogru bir iş yapın hemde biz motive olalım. [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 18:55 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 19:03 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir][small [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 19:06 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutLaw Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Grtz Can Kardeslerim ... Daha iyi gunlere insallah ... PS : Alp canum avuukat olmussun ayrıca tebrık ederım. OutLaw [tEmpEst] / www.tmpst.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 @outlaw öpüyorum canım kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Tebrikler nice başarılara hepberaber işalla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Tebrik ediyorum, başarılarınızı takip edeceğim, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bu guildin nasıl adam aldığına çok yakından şahit oldum çoğu kez.Bu guild forumdaki kimi takım insanların kafalarından salladığı gibi kimseye /w atıp lütfen bize katıl hede hödö diye adam almamaktalar..Kaldı ki kendimden biliyorum ben de girmek için uğraştım bayaa bi bekledim daha sonra alınma şansım olduğunda arkadaşlarımın çoğu başka servera geçtiğinden ben de o server'a geçtim..Ancak kesinlikle şöyle bir durum varki Revo bu oyundaki en iyi türk guildidir,Kimse bok atmaya çalışmasın,çok arkadaşım girmeye çalışıyor bu guilde Bir grup insan toplanıp iyi birşeyler yapabilmekte burda bok atmanın bir manası yok başarı sadece takdir edilir kalanı kıskançlıktır..Tüm Revo camiasına başarılarının devamını diliyorum.. Dramar/Bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Şu başarı topiclerini okudumda bok atmada toplumumuzun eline kimse su dökemez sanırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 valla çok iyisiniz devam son hızla nefariana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haintapir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kroyum ama aggro bende diye değiştirin o macroyu:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar