heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 valla dediğiniz gibi kızı kaçırsam nereye götürecem bütün düzenim burada ayrıca o zmn ne geçecek elimize elbet bi yerde çıkacaklar karşımıza ayrıca söölemeyi unuttum kızın babası tunceli aşiretinden bi reis bilmem anlatabiliyomuyum??sizce benim şansım nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ne olursa olsun bence başka bir yerdede düzen kurabilirsin sen oldugun yerdeki düzenle sevdigin kişinin bir başkası ile evli oldugunu görerek yaşamaktan ne kadar mutlu olucaksın?Şimdi oldugundan daha kötü durumda olursun belki ama sonuçta mutlu olursun yaşam şartları değil insanın içindeki mutluluktur önemli olan... Gidin başka şehire taşının hiç tahmin edemiyecekleri,küçükte olsa bir yerden düzen kurmaya başlayın yavaş yavaş zaten birbirinize destek olarak ilerlersiniz bunun sorun olacagını zannetmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 allah belalarını versin Sen bana ver adres döviyim babasını bi rahatlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 İşiniz cidden çok zor. Bir harekete kalkışmadan önce (kaçımak vs.) kesnlikle bir plan yapıp hareket edin çünkü sahiden kızına kıyabilirler. Güldünya olayını çok çabuk unutuyoruz ne kadar farklı olsada onu hastanede bulup öld.. sahiden eğer birşeyler yapıcaksan çok dikkatli haraket etmen lazım. =( ii şanslar.keske elimizden bir şey gelse. En pratik çözüm yurtdışına kaçmak fln olur ama oda çok zor. Umarım bir çağresini bulursun. not: istersen bu konuda kbütün kini ni dök. İçine atmaktan iyidir. Pati modaratorleride gerekli saygıyı gösterir. İi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Öyle bişi olamaz ki bu devirde ailesi evlendirmiyor,şunla evlendirmeye zorluyor falan. Kız 18 yaşından büyük mü? Olay bitmiştir. İstediğini yapmakta özgür. Bunun polisi var hukuku var adaleti var. Kız karşı çıkabilmeli o aileye... Eğer fiziksel müdaheleyle bişiler yapıyorlar,engelliyorlar veya korkutuyorlarsa direk polise,bir avukata gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 o_O öeh şok oldum bu yılda ne mezheb i ne odaya kapatması ne inthar olayı allah allah durun bi... git polise kurtar kızı ... bırak 18 beni bu yaşta evime kapatsalar kapıyı dinamitle falan patlatırdım.... o_O polise git adam öldürme olayınada bulaşma derim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sakın öyle öldürme olayları aklından geçmesin kendine hakim ol aman.Bu iş hukuki yollardan çözülebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 lol ben senın kızı uğrunda ölebilecek kadar sevdiğine inanmıyorum...daha dogrusu kızı sevdiğine inanmıyorum.. kusura bakma karşıdan öle görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Kardesim bu yorum yapanların hepsinin düsünceleriyle gaza gelirse arkadas kacırırısa kızı ve allah korusun basına bisi gelirse bunu sorumlusun yorum yapanlar olacaını his düsünmüomusunuz katil olmak gibi bisi cocuk oyuncaı sanki bide güle oynaya akıl veriosunuz :S sok oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hepinize verdiğiniz ilginç komik düşündürücü tavsiyeler için teşekkür ederim ama artık herşey için çok geç kız almanyaya gitti ve muhtemelen evlendi sağolsun burada evlenmeyerek bana en büyük iyiliği yaptı ama şu anda kız hayatından hiç mutlu değil konuştuğum kadarıyla hergün kocasıyla kavga ediyormuş ve kocası bunu dövüyormuş babası ise kocan diilmi döverde severde diyormuş ve türkiyeye sakın dönme diyormuşş...pfff boşverin beni ya karşınızda herşeyini kaybetiş birisi duruyo herşeyini aşkını sevgisini ümitlerini sevdiğini herşeyini belkide böyle olması gerekiyordu ama işte kader utansın bugun barış abiyi dinledim rahmetli ne kadar güzel söylemiş seni bana çok gördüler inanmadınmı bana unutmam demiştim sna o sabah ayrılırkenn herkes duysun tertemiz aşkımın öldüğünü inanın bugun içmek istiyorum ne bulursam içicem geberene kadar içicem yarında içecem öbürgünde artık bıktım hayatımdan beni sanki diri diri mezara koydular butun şehir üstüme gelmeye başladı ağır bi depresyondayım hiçkimseyle konuşamıyorum en yakın arkadaşımı bana kötü söz söylediği için hastanelik ettim şimdi kendimden utanıyorum off allahım oofffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar