heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kızınız beni çok sevmişti bende onu sevmiştim herşeyimi ona feda edecektim o da aynıydı ama siz gavura kız veririm s... kız vermem dediniz neticede bizi ayrılmak zorunda bıraktınız evet ben s... im ama neticede insanım benim ibadetlerime kimse karışamaz ama siz maalesef kafanızda bazı saplantılar var ve maalesef bu laflarla ne kadar aşşağılık duruma düştüğünüzün farkında değilsiniz ve maalesef kızı istemeye istemeye kendisinden 8 yaş buyuk biriyle evlendiriyorsunuz dün telefonda ağladı ağladı benimle evlenemediği için bende bir erkek olarak umudumu hiçbir zaman yitirmedim ama siz daima beni engellediniz size soruyorum mutlumusunuz??allahtan tek ricam bitaneme sabır sizede akıl versin başka birşey isteyemem ama bilinki KIZINIZI DÜN ÇATIDAN İNDİREN SİZ DEĞİLDİNİZ BENDİM KIZINIZ YAŞIYOSA ŞU ANDA BENİM İÇİN YAŞIYO VE BİRGÜN BU DÜNYADA OLMASA BİLE ÖBÜR DÜNYADA BULUŞACAZ hadi buyrun bunuda engelleyin yook yook buna asla karşı koyamazsınız eğer o adamla kızınızı evlendirirseniz merak etmeyin bu buluşmayı biz sağlıyacaz bunları görmektense kızınızla cehennemde cayır cayır ama birlikte el ele yaNayı göze alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Anlaşılan sorunun bayaı büyük yaz kardeşim yaz içini dök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 BOŞVEEER BENİM LAFIM ANLAYANa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kaçır kızı gidin başka memlekete ailesi zamanla alışır duruma bu arada aklıma takıl s.... nedir? yazmak istemezsen anlarım ama paticikte her kitleden insan var yadırganmazsın yani eğer öyle düşündüysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Birbirinizi seviyorsanız asla ailenizin baskısı altında kalmayın kızla konuş sonuçta bir ömürü o adamla geçiricek olan ailesi değil onunla birlikte olanda ailesi değil bunları iyice konuşun özgür bir ülkede yaşıyoruz gidin evlenin elbet ailesi kızlarını ve seni kabul etmek zorunda kalıcaklar bu tür saçmalıklar için sevenlerin ayrılması kadar büyük bir saçmalık yoktur yemişim meshebini... 21.yüzyıldayız mesheb ayrılıgı falanmı kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 @khalad +1 sonuçta kız 18ini geçmiş.. kendi rızasıyla evlenir.. ailesiyle bi süre görüşmez eğer ailesinin aklı başına gelirse görüşürsünüz ama gelmezse kendi bilcekleri iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 arkadaşlar s... dediğim sünni mezhebi ayrıca benim kızı kaçırmam demek öldüğüm gün demek babasının dediği laf kaçarsan yada kaçırılırsan bu senin vede onun sonu olur inanın 60. yüzyılada gelsek bu bööle olaccak sadece ben isyan edebilirim artık ne görüşebiliyoruz nede konuşabiliyoruz kızı babası odasından çıkarmıyo bazen telefon eline geçerse konuşuyoruz ondada ağlamaktan doğru dürüst konuşamıyoruz neese bana genede bu şarkıyı dinlemek kalıyo benim de zaten hiç gücüm yok yüzüm yok hiç umudum yok ama bil ki farklı bir hayaldi işkenceydi bazen bazen çok güzeldi ama anlıyorum sesinden kurtulmuşsun sen nokta konmuş bitmiş en güzel hikayem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ne demek öldürürüm falan? Hangi dağda yaşıyoruz kim kimi öldürebilir? Bak gerçekten seviyorsan bazı şeylere katlanman lazım merak etme kimse size birşey yapamaz.Ne kadar kötü bir ülkede yaşasakta adalete güvenmemiz lazım,hiçbir baba kızını sevdigi kişi ile oldugu için mutlu oldugu için öldürmez,odaya kapatma mevzusuna falan gelince 18'ini geçmiş bir ferde bu tür davranışlarda bulunmak suçtur bunu polise bildirirseniz şikayetçi olursanız zaten bu konunun üstesinden gelinicektir geri kafalı insanlara bu tür kabullenmeler göstererek yol açmış oluyorsunuz.Siz bu durumu kabullenirseniz bütün ipleri onların eline vermiş oluyorsunuz ve bu tür insanların hangi yüzyıl olursa olsun etrafta dolaşmalarına zemin hazırlıyorsunuz.Şimdi otur iyice düşün hayatın boyunca içinde birşeymi kalmasını istersin yoksa bütün tehlikelerle yüzleşerek mutlumu olmak? Bunun kararını iyice verip sonra uygulamaya geç unutma oturarak veya telefonla konuşarak onunla birlikte olamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 tam serap ezgü'lük bi malzeme. direk başvur derim. çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 @khalad Ne demek öldürürüm falan? Hangi dağda yaşıyoruz kim kimi öldürebilir? sen bu dediğine inanabiliyormuusn adam gübe gündüz adam kesiyo wow gibi . bence hiç bulaşma . bırak unut gitsin başını derde sokma derim . [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 00:26 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 peki diyelimki babasını polis yada başka bi engelle egale ettik peki bunun başka akrabası olmayacakmı onları naapacaz?bu arada serap ezgüyü yemişim seda sayan dururken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 peki diyelimki babasını polis yada başka bi engelle egale ettik peki bunun başka akrabası olmayacakmı onları naapacaz?bu arada serap ezgüyü yemişim seda sayan dururken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 İyi abi ne gerek varya sevdigin kişi ile olmaya babası veya akrabası asarım keserim dedi vazgeç gitsin,bende burda neden yoruluyorumki siz mutlu olasınız diye baksana vazgeçmeye dünden meyillisin ? Wow gibi adam keser tabi adam,ortamı müsait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 beraber intihar etmeyi düşünmeyin bana yeter.çok intihar eden gördüm,hiçbiri buluşmuyo diorlar diğer dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 naapalım abi o zmn önce ben edeyim ardından öbür taraftan çaldırayım benim kızı o da atlasın bende kapıda beklerim sonra tutarım kolundan beraber gireriz sorgu odasına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 espiri yeteğinimizi kaybetmemişiz yine de bu iyi bir şey.gerçi pek yokmuş zaten ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Hemen pes etmişsiniz ya çok kolay bu pes etme nedense? Neden direk ölmeyi tercih ediyorsunuzki önce bu tarafta mutlu olmaya çalışın madem ölmeyi göze almışsınız bırakın bu tarafta evlendikten sonra ölün? o tarafta karşılaşıcagınız malummu?yukardan haber aldında bizemi söylemiyorsun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kim kimi nereye kesiyor asiret reisimi bu adam namus davasida yok ortalikta evlenmek istiyorsunuz. al yanina iki gazeteci kizla ayarlayin bildirin polise bakalim noluyor. zorla evlendirmek neymis hangi dagda yasiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ... umarım iyi biter. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 00:53 tarihinde, mardox tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 oha ya olaya bak kurtlar vadisine dönmüş istanbul haberimiz yok. hazık arkadaşım bu arada üzüldüm, :( umarım sonu iyi biter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 kız kaçırıp estetik olayına girin. izinizi kaybettirin yeni kimlikler alın. şaçmaladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bene ilk önce s.... yi satanist falan sandım lan ben olsam bende vermem fln dedim meyer bo$una günahını almışız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 @Chasten: satanist matanist olsn ne fark eder insan olsun önce :P Gerçi bende ilk okudugumda öyle gelmişti ama sonradan açıkladı arkadaş saolsun karşı tarafta alevi tahminimce ama bunlar arasındaki farkı neden bu kadar abartıyorlar çözebilmiş değilim zaten şu hayattaki neyi çözdümki ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 heracles. intaharı düşünüyorsun da kızı kaçırmayı düşünmüyor musun? bu kadar mı aptalsın al kızı git küçük bir kasabaya bir köye yurt dışına.. çok mu zor izini kaybettirmek? o kadar seviyorsan göze alıcaksın bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 la olum yok kızın babası biz beraber olursak çok kızar bizi keser diyorsun da intahar etmeye gelince varsın.. madem o kadar seviyorsunuz birbirinizi al kızı kaçır korkaklığın için intahar ederek öleceğine, sevdiğin için erkek gibi secdiğinle birlikte vurularak öl daha iyi. ki sen adam gibi bir kaçarsan var ya seni sittin sene bulamazlar.. marsa bile gitmelisin uğrunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar