Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mezhepciler muttlumusunuz??

heracles1986

Öne çıkan mesajlar

kızınız beni çok sevmişti bende onu sevmiştim herşeyimi ona feda edecektim o da aynıydı ama siz gavura kız veririm s... kız vermem dediniz neticede bizi ayrılmak zorunda bıraktınız evet ben s... im ama neticede insanım benim ibadetlerime kimse karışamaz ama siz maalesef kafanızda bazı saplantılar var ve maalesef bu laflarla ne kadar aşşağılık duruma düştüğünüzün farkında değilsiniz ve maalesef kızı istemeye istemeye kendisinden 8 yaş buyuk biriyle evlendiriyorsunuz dün telefonda ağladı ağladı benimle evlenemediği için bende bir erkek olarak umudumu hiçbir zaman yitirmedim ama siz daima beni engellediniz size soruyorum mutlumusunuz??allahtan tek ricam bitaneme sabır sizede akıl versin başka birşey isteyemem ama bilinki KIZINIZI DÜN ÇATIDAN İNDİREN SİZ DEĞİLDİNİZ BENDİM KIZINIZ YAŞIYOSA ŞU ANDA BENİM İÇİN YAŞIYO VE BİRGÜN BU DÜNYADA OLMASA BİLE ÖBÜR DÜNYADA BULUŞACAZ hadi buyrun bunuda engelleyin yook yook buna asla karşı koyamazsınız eğer o adamla kızınızı evlendirirseniz merak etmeyin bu buluşmayı biz sağlıyacaz bunları görmektense kızınızla cehennemde cayır cayır ama birlikte el ele yaNayı göze alıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Birbirinizi seviyorsanız asla ailenizin baskısı altında kalmayın kızla konuş sonuçta bir ömürü o adamla geçiricek olan ailesi değil onunla birlikte olanda ailesi değil bunları iyice konuşun özgür bir ülkede yaşıyoruz gidin evlenin elbet ailesi kızlarını ve seni kabul etmek zorunda kalıcaklar bu tür saçmalıklar için sevenlerin ayrılması kadar büyük bir saçmalık yoktur yemişim meshebini... 21.yüzyıldayız mesheb ayrılıgı falanmı kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar s... dediğim sünni mezhebi ayrıca benim kızı kaçırmam demek öldüğüm gün demek babasının dediği laf kaçarsan yada kaçırılırsan bu senin vede onun sonu olur inanın 60. yüzyılada gelsek bu bööle olaccak sadece ben isyan edebilirim artık ne görüşebiliyoruz nede konuşabiliyoruz kızı babası odasından çıkarmıyo bazen telefon eline geçerse konuşuyoruz ondada ağlamaktan doğru dürüst konuşamıyoruz neese bana genede bu şarkıyı dinlemek kalıyo
benim de zaten hiç gücüm yok
yüzüm yok hiç
umudum yok
ama bil ki
farklı bir hayaldi
işkenceydi bazen
bazen çok güzeldi
ama anlıyorum sesinden
kurtulmuşsun
sen
nokta konmuş bitmiş
en güzel hikayem
Sosyal ağlarda paylaş

Ne demek öldürürüm falan? Hangi dağda yaşıyoruz kim kimi öldürebilir? Bak gerçekten seviyorsan bazı şeylere katlanman lazım merak etme kimse size birşey yapamaz.Ne kadar kötü bir ülkede yaşasakta adalete güvenmemiz lazım,hiçbir baba kızını sevdigi kişi ile oldugu için mutlu oldugu için öldürmez,odaya kapatma mevzusuna falan gelince 18'ini geçmiş bir ferde bu tür davranışlarda bulunmak suçtur bunu polise bildirirseniz şikayetçi olursanız zaten bu konunun üstesinden gelinicektir geri kafalı insanlara bu tür kabullenmeler göstererek yol açmış oluyorsunuz.Siz bu durumu kabullenirseniz bütün ipleri onların eline vermiş oluyorsunuz ve bu tür insanların hangi yüzyıl olursa olsun etrafta dolaşmalarına zemin hazırlıyorsunuz.Şimdi otur iyice düşün hayatın boyunca içinde birşeymi kalmasını istersin yoksa bütün tehlikelerle yüzleşerek mutlumu olmak? Bunun kararını iyice verip sonra uygulamaya geç unutma oturarak veya telefonla konuşarak onunla birlikte olamazsın...
Sosyal ağlarda paylaş

@khalad
Ne demek öldürürüm falan? Hangi dağda yaşıyoruz kim kimi öldürebilir?

sen bu dediğine inanabiliyormuusn adam gübe gündüz adam kesiyo wow gibi . bence hiç bulaşma . bırak unut gitsin başını derde sokma derim .

[ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 00:26 tarihinde, 2pacAmaruShakur tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen pes etmişsiniz ya çok kolay bu pes etme nedense? Neden direk ölmeyi tercih ediyorsunuzki önce bu tarafta mutlu olmaya çalışın madem ölmeyi göze almışsınız bırakın bu tarafta evlendikten sonra ölün? o tarafta karşılaşıcagınız malummu?yukardan haber aldında bizemi söylemiyorsun yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

@Chasten: satanist matanist olsn ne fark eder insan olsun önce :P
Gerçi bende ilk okudugumda öyle gelmişti ama sonradan açıkladı arkadaş saolsun karşı tarafta alevi tahminimce ama bunlar arasındaki farkı neden bu kadar abartıyorlar çözebilmiş değilim zaten şu hayattaki neyi çözdümki ? :S
Sosyal ağlarda paylaş

la olum yok kızın babası biz beraber olursak çok kızar bizi keser diyorsun da intahar etmeye gelince varsın..
madem o kadar seviyorsunuz birbirinizi al kızı kaçır korkaklığın için intahar ederek öleceğine, sevdiğin için erkek gibi secdiğinle birlikte vurularak öl daha iyi. ki sen adam gibi bir kaçarsan var ya seni sittin sene bulamazlar.. marsa bile gitmelisin uğrunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...