ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sen gitmeseydin maghteridona buranın ağası olcaktın ama kaçırdın treni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cucehan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Blackheim ve Tolme arkadaşlarımızı tebrik ederim, Bu kadar zaman+emeğin karşılığını alırsınız umarım. r14 olduğunuzda IF ye bekleriz ziyarete. E sayemizde olucaksınız rank14 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 eywallah gözüm uzun ve yorucu yolun sonuna geldik gibi darısı sizlerinde başına dicem ama sabır gerektiriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Rank 13 oldugum sabah Saat 12:00 Adam bulamadım team'e elmonster ile if basalım dedik gittik Girer girmez DK ozaman yıkıldım ama toparladındım gene :) R14 olunca DK acımıycam :D100 lerce dk alcam muahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 valla benim priest arkadasimda rank 14 oldu ama gidipde bir yerlere acmadi topic rank14um diye aksine adamlar onun icin topic actilar hll diye .... Kutlarim umarim ugraslarina degmistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 valla kardeş burda 14 olup başlık açan adam var ondan garip kaçmaz yani bu olay :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 olm black adamlar diyor 3 hafta 1. olunca hw oluyorsun ? ben 2 hafta oldum bu hafta sana bırakcam nasıl olcak olamazsam bittin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ya ne alaka yarın çizgin götüne dayanacak sonuna 5 bile olsan hw olcan offf sıçtırtma işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 razcal adam on haftadır bi birinci bi yedinci ola ola sona geldi yani o mantığa göre hiçmi hw olamaycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 o dedikleri hww nin başından itibaren 3 haft 1 . olursan direk hw oluyon yani en kısa sürede 14 e ulaşma 13 den öbür türlü 6-7 hafta oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 hani yok kendiside turktude ne bilim gerek duymadi herhalde , o kadar kasmaktan sonra toparliyabilmesi biraz zor olmustur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Tebrikler tolme ara sıra bg lerde sırf seninle uğraşıyorum gıcık ediyim diye farkındamısın bilmiyorum :) başarılarının devamını dilerim görüşmek üzere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 serso sen rogue olanmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 evet evet rogue :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 :))) Serso türkdür kesın dedıgım biri daha :D türk cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 aboww Blackheim ve tolme türkmüş bir daha kurşun sıkarsam bunlara iki olsun tebrik ediyorum arkadaşlar bir an evel HW olunda kurtulalım sizden not: yaa tolme gecen Ab de seni son kestiğimde 0(sıfır) honor verdi neden acaba :) [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 12:03 tarihinde, deady tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Okadar Gebermısımkı Artık honor vermıyor Demekki oyun scorelere Bakın bıtınce 25+ oluyorum nedir anlamadım direk bana sıkıyor mıllet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Dedim yaa bi daha sana kurşun sıkarsam pet gönderirsem iki olsun bu kadar emeğe saygı duymak lazım ,azim işi rank kasmak hele bu lagta vede heleki bu lagta mage oynayıp rank kasmak tekrar tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 said: Ayrıca inan bana, Orgrimmar'da Staff of Shadow Flame taşımayı dene, inan bana şaşırtıcı olacak :) Shadow Flamede bu karizmanın 10/1 i yok bilmeyen adam seçemez bile ama arkanda Hw staff taşıyınca yanarlı dönerli bi ayrı yürüyorsun dene bi inanbana şaşırtıcı olacak. Ki shadowflame holahop% 100 drop ratesi yok düşse bile hemen alcak DKP olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 aynı ben resım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 4390hp 6205mana Eöh ben de diyorum iki tane aimed criti yiyip nasıl kaçıyor hala, bende yok o HP. Zaten kaçmadığın zamanlar sık sık ben kaçmak durumunda kalıyorum ama olsun. Tebrikler, ama HW olsan da AVden kopamazsın herhalde bir süre ara versen de. =] [ Mesaj 08 Şubat 2006, Çarşamba - 14:04 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azura Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Tolme ben seni tanıyorum.Polonyalıara yalaklık yaparak 14 olcaksın iste. Beddua ettigin kisiler int pc sorunları yuzunden kasamadıgı icin sen iste sansa 13 oldun :D Cok ac bir insan oldugunuda hatırlatmak isterim.At almak icin 1 lvl char acıp orgmarda 1g plz 1g plz diye topladıgını unutmadık. sen 14 değil 114 olsanda senden pvp ci olmaz buzamana kadar valgaf ın takımında olmanın tek bir sebebi varsa oda yalakalık yapman 14 olcan ama adam olamican bEbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Takıma Almadıgım ıcın yalan soleyen 1 arkadas Gülerek Belki sende olursun kas... diyorum :)Nick' yaz yazının altına bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Cok komık olaylar yalanlar oluyor arkadaslar :) aksam bırının bana dedıklerı cok komedı Buraya yazılcak gibi degil benım basarımla ovunmesı gerekenler degısık yalanlar sunarak golge dusurmeye calısıyor Ben hepsını kabul edıyorum...Sonuca bakıyorum Son 1 hafta %93 Warlord'um 5. olsam bile standıng de HW yim kımsede gecemez onume. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar