jlker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Arkanızdan daha gelen yoksa işimiz kolaylaşır. Bende 5 hafta sonra olurum inşallah.. Blackhealmin Türk olduğunuda yeni öğrendim.. SAğlam bir char yapmış oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 :)Cok polonyalı war ama deliokan da rank 12 olmus ona ulabılırsem tebrik edicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Pek terbiyeli ve oyun dinamiğini abuse eden bir hw arkadaşımız. Başarılarının devamını diliyoruz. Bu arada SS'i alan kişi ben değilim. BU ss çok uzun zamandır gerekWowturk forumlarında gerekse Darkhardware forumlarında yayınlanmaktadır. Neyse ilgili kişiyi bulduk en azından. [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 13:22 tarihinde, CoRVuS tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ulan tolme ulan tolme bu zımıbırtılarını ss alanlar bile olmuş :) adam o A N A N I yüzünden suspend bile aldı be :) grtz olm hll valla ii dayandın bana öggh geldi dayanamadım valla.... buarada ben Azo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ben cEzamı aldım Sonrada Daha yapmadım herkesın1 hatası olur ama dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Tolme mümkünse Hp Mana ve +dmg miktarını yazabilir misin, profil upload edersen bir yere daha güzel olur, merak etim gm i pve mage le karşılaştırmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 @Wispy: 4.5k civarı unbuffed HP, 6k civarı mana, +300 civarı Spell Damage. Bu civarlarda olması lazımç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Hp falan güzel de spell dmg i daha yüksek olmalıymış bence Rank 7 itemlari + pve droplarıyla benim bile +250 dmgim var, Blizzard ayıp etmiş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 4390hp 6205mana 0 buff hic bir buff yok ustumde int buff dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 jlker anamız ağladı valla kasmaktan sende gayet iyisin ama okadar hayvan ally arasında sona yaklaşma konusunda gayet başarılı neyse şu silahı alyımda o zaman guardxmeni kovalayacam heryerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 burdan duyurulur herkeze mage olanlar direk honor kasssın bu tolme kadar şanslı biri yok adamla aynı saat oynuyoz kalkıyoz kazandığı honor puanı bir günde benden 20k fazla oluyor(aoe dmg owned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ehhehehe :D black ile sabah aynı anda baslıyıp aynı anda yatıyoruz ama hafta sonu geldıgınde bakıyorum ki 150k fark war aramızda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Mage sınıfının R14 kasması kadar saçma birşey yok bence. (Zevk için yapanlara sözüm yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Horde Olarak O staff'ı ogrımarda tasımanın onurunu bılemezsın Alev Topu gibi 1 staff o kalabalıkta goze carpan tek 1 ınsan son 1 haftam kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Helal kardeşime arkandan biz kasiyoruz :)) Kanmarl [ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 17:02 tarihinde, Simit_Osman tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ukalalık istemem ama, Horde olarak o staff Orgrimmar'da aylar önce taşındı, hala taşınıyor, fazla bir onuru yok. Ayrıca inan bana, Orgrimmar'da Staff of Shadow Flame taşımayı dene, inan bana şaşırtıcı olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 ehehh herkezinn şansı yok senin gibi gangren hi goat da olacamda ben staff of shadow flame değil nefarianı arkama pet yapardım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 bence siz ahn quirajı açında bizde vent görsek silithusta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Burning Legion'da Sadece Elmonster Tasıyor Staff of shadow flame 'yi Tasıyan Elonia Die bir mage war benım guild'im yok boss zamanım cok staff of shadow flame'den daha cok istedigim bir staff yani Hw staffı :)neden bılmıyorum cok cekici gelıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 elonia karşında tolme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Staffi alda tolme öyle duel yapalim :)) Kanmarl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Elonia'yı tanırım evet, şaklabanın teki, kerata bütün gün Orgrimmar General'ı spamliyor :) Benim bahsettiğim, evet çekici bir staff ama, herşey görünüşten ibaret değil. Tabi burda guildsiz olman tartışmayı değiştirir. Anlatmak istediğim R14 bir mage, daha doğrusu herhangi bir caster için cidden zaman kaybı. En azından R14 wand eklenmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 heh ben alayım polearmımı herkezle yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Ben kımsesiz Guild'sizim rank kasıyım dedim 13 olmusum baktım :D bırakıcaktım bi baktım yarısındayım 3 hafta daha kasıp staff' alyıım dedim kasıoz işte :) Takımımız Horde 'lerde en saglamı suan onumuze geccek kımsede yok takılıoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Lol BL pvpsi kimlere kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar