Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burning legion =>son 2 hafta high warlord tolme => gelıyor :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkanızdan daha gelen yoksa işimiz kolaylaşır. Bende 5 hafta sonra olurum inşallah..

Blackhealmin Türk olduğunuda yeni öğrendim.. SAğlam bir char yapmış oda.
Mesaj tarihi:

Pek terbiyeli ve oyun dinamiğini abuse eden bir hw arkadaşımız. Başarılarının devamını diliyoruz.

Bu arada SS'i alan kişi ben değilim. BU ss çok uzun zamandır gerekWowturk forumlarında gerekse Darkhardware forumlarında yayınlanmaktadır. Neyse ilgili kişiyi bulduk en azından.

[ Mesaj 07 Şubat 2006, Salı - 13:22 tarihinde, CoRVuS tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
ulan tolme ulan tolme bu zımıbırtılarını ss alanlar bile olmuş :)

adam o A N A N I yüzünden suspend bile aldı be :)

grtz olm hll valla ii dayandın bana öggh geldi dayanamadım valla....

buarada ben Azo
Mesaj tarihi:
Tolme mümkünse Hp Mana ve +dmg miktarını yazabilir misin, profil upload edersen bir yere daha güzel olur, merak etim gm i pve mage le karşılaştırmak istiyorum
Mesaj tarihi:
Ukalalık istemem ama, Horde olarak o staff Orgrimmar'da aylar önce taşındı, hala taşınıyor, fazla bir onuru yok.

Ayrıca inan bana, Orgrimmar'da Staff of Shadow Flame taşımayı dene, inan bana şaşırtıcı olacak :)
Mesaj tarihi:
Burning Legion'da Sadece Elmonster Tasıyor
Staff of shadow flame 'yi Tasıyan Elonia Die bir mage war benım guild'im yok boss zamanım cok staff of shadow flame'den daha cok istedigim bir staff yani Hw staffı :)neden bılmıyorum cok cekici gelıyor
Mesaj tarihi:
Elonia'yı tanırım evet, şaklabanın teki, kerata bütün gün Orgrimmar General'ı spamliyor :)

Benim bahsettiğim, evet çekici bir staff ama, herşey görünüşten ibaret değil. Tabi burda guildsiz olman tartışmayı değiştirir.

Anlatmak istediğim R14 bir mage, daha doğrusu herhangi bir caster için cidden zaman kaybı. En azından R14 wand eklenmeli..
Mesaj tarihi:
Ben kımsesiz Guild'sizim rank kasıyım dedim 13 olmusum baktım :D bırakıcaktım bi baktım yarısındayım 3 hafta daha kasıp staff' alyıım dedim kasıoz işte :) Takımımız Horde 'lerde en saglamı suan onumuze geccek kımsede yok takılıoz :)
  • Yeni Oluştur...