Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küfür eden birisini nasıl report edebilirim

porsuk

Öne çıkan mesajlar

merhaba arkadaslar tanımadığım biri ab de oynarken heal atmadım diye
general chatten küfür etti ve whisperden de etti
ben bu adamı report ettim elimde ss de var
ben bu ss leri nasıl yollarım gamemasterlara
bu adamın cezası ne olur
sizden akıl istiyorum arkadaslar ben bu küfür ss lerini
europe forumlarına koyayımmı?
ve bu ss leri nasıl yollarım gm lere
şimdiden teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi adamı bir küfür ile banlatamazsın o hakikat, o nedennen de gm'ye sölesen felan en fazla adam yarım gün felan ban alır kanımca. ama asıl bi adamı ezmek istiosan server'ın resmi forumuna ve varsa irc kanalına adamı ilan et felan. en büyük rezillik bu. ama ben olsam yapmazdım, yapanı da sevmezdim. adamnan gonuşurdum utandırırdım becerebilirsem, yani kendi aramda hallederdim olayı. ama tabi şöle bişi de var. adamı ignorelersin ama rank kasıosan belki bi gün bg de ona işin düşebilir o nedennen farklı bişiler de düşünebilirsin.

ha ben olsam ben de üstün küfür ederdim belki, veya çok büyük ihtimalle konuşurdum, kaskafa anlamazsa ii tamam kes der ayrılırdım. off bak ben sinir oldum şimdi neyse olumlu düşün hallolur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bildigim kadarı ile harrasemnet reportlarında son 15 dakikanın chat logları otomatik olarak iletiliyor.. Yanlış duymuş/biliyor olabilirim.. Ss bi işe yaramaz arkadaşların dedigi gibi , zira sahtesini yapmak hepinizin bildigi gibi çok kolay.. Umarım zmnında ve uygun bi report atmışsındır blizzard yetkilileri geregini yapıcaktır ..
Sosyal ağlarda paylaş

Harassment için yanılmıyorsam tam detaylı açıklama yazman lazım. nerede hangi tarihte saat kaç civarlarında küfür etti diye. Binlerce satırlık log içerisindebir cümleyi aramak baya sıkıcı olabileceği için adamların işini kolaylaştırman lazım. öbür türlü banada şikayet edilse bende araştırmam ignore et derim. Birde eğer küfür ingilizce haricinde bir dilde edildiyse hiç birşey yapmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...