porsuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 merhaba arkadaslar tanımadığım biri ab de oynarken heal atmadım diye general chatten küfür etti ve whisperden de etti ben bu adamı report ettim elimde ss de var ben bu ss leri nasıl yollarım gamemasterlara bu adamın cezası ne olur sizden akıl istiyorum arkadaslar ben bu küfür ss lerini europe forumlarına koyayımmı? ve bu ss leri nasıl yollarım gm lere şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 QUİ yardım edin abi sam suark neyapayım abi bi akıl verin [ Mesaj 05 Şubat 2006, Pazar - 19:05 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 harass ticketı at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 verbal harass ticket i attım ama yeterli değil ben ss yollamak istiyorum abi adam hala oyunda paşalar gibi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bence ignore etmekle yetin şimdilik. heeh yufka yureklıyım ben kıyamıom =). gamemasterlara oyun dısından maıl atabılırsın, eger oyun ıcınden tepkı gelmezse.Mail at bende resimler var de isterlerse yollarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bende ss leri yolluyabileceğim bi adres arıyorum gerekirse eu forumlarına koyucam ss leri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Onlara attıgın maıla attachement olarak yollabilirsin. Ama bekle onlar istesin once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 bence boşver ignore et.belki adamda kötü bir gün geçiriyordur.birde onun gözünden bak dünyaya lütfen! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Bence sonuna kadar report et, ölmeyi kabullenemeyenleri anlayamıyorum bu oyunda zaten, birde üstüne küfür... Valhar-Decerto-Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Report edince ignore yap diye cevap geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xen1ax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Ss leri kabul etmiyorlar sanırım. Sanırım photolara edit yapabilecegin programlarla istedigin gibi duzenleyebilme sansının bulunması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 1.Nece küfür ediyor? 2.Blizzard Server'ı mı? 3.Küfür yeterince sert mi? 4.SS'ler kabul edilemez çünkü basit bir copy paste veya uzman bir editle herşey değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 ya bi adamı bir küfür ile banlatamazsın o hakikat, o nedennen de gm'ye sölesen felan en fazla adam yarım gün felan ban alır kanımca. ama asıl bi adamı ezmek istiosan server'ın resmi forumuna ve varsa irc kanalına adamı ilan et felan. en büyük rezillik bu. ama ben olsam yapmazdım, yapanı da sevmezdim. adamnan gonuşurdum utandırırdım becerebilirsem, yani kendi aramda hallederdim olayı. ama tabi şöle bişi de var. adamı ignorelersin ama rank kasıosan belki bi gün bg de ona işin düşebilir o nedennen farklı bişiler de düşünebilirsin. ha ben olsam ben de üstün küfür ederdim belki, veya çok büyük ihtimalle konuşurdum, kaskafa anlamazsa ii tamam kes der ayrılırdım. off bak ben sinir oldum şimdi neyse olumlu düşün hallolur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 hic bi ise yaramiyo ben kac kere sikayet ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Bildigim kadarı ile harrasemnet reportlarında son 15 dakikanın chat logları otomatik olarak iletiliyor.. Yanlış duymuş/biliyor olabilirim.. Ss bi işe yaramaz arkadaşların dedigi gibi , zira sahtesini yapmak hepinizin bildigi gibi çok kolay.. Umarım zmnında ve uygun bi report atmışsındır blizzard yetkilileri geregini yapıcaktır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Harassment için yanılmıyorsam tam detaylı açıklama yazman lazım. nerede hangi tarihte saat kaç civarlarında küfür etti diye. Binlerce satırlık log içerisindebir cümleyi aramak baya sıkıcı olabileceği için adamların işini kolaylaştırman lazım. öbür türlü banada şikayet edilse bende araştırmam ignore et derim. Birde eğer küfür ingilizce haricinde bir dilde edildiyse hiç birşey yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar